ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 "GameInformer has posted the cover images from their new issue, giving a teaser of Eidos' new Unreal Engine 3 Batman title, Batman: Arkham Asylum." said: Game Informer subscribers are in for a real treat this month. We’re proud to bring you the world-exclusive first look at Batman: Arkham Asylum from Rocksteady Studios and Eidos. This completely original title explores Gotham City’s darkest location, the infamous Arkham Asylum. But as a routine prison transfer goes wrong, the Joker sets his demented plan into action and Batman comes face to face with an army of his worst enemies. In a dark and gritty setting reminiscent of Bioshock (with a story co-written by Paul Dini), Arkham Asylum is setting the stage for a true-to-character Batman game. http://www.rocksteadyltd.com/ Umarım çoğu filim uyarlaması gibi dandik bir oyun olmaz. Bu arada eğer ki Assassin's Creed'i yapan studio ile birlikte çalışıcaksa Rockstar, güzel bir oyun olacaktır. Hem Unreal Engine 3 var, hemde takım zaten akrobatik bir oyun yapmakta tecrübeliler. Ayrıca Rockstar'da GTA sayesinde epey tecrübe sahibi. İyi de bir bütçeye sahip olurlarsa, iki firma birlikte çok güzel bir oyun yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 filim uyarlaması olmuycak ki bu, adı da değişik hem. Unreal Tournament 3 motoru kullanıyorsa grafikleri güzel olcak demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bu mekan, yakalandiktan sonra Joker'in tikildigi yer. Film ardindan bir devam tandansi yakalamak istemisler ama fail olacak tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Film uyarlaması değil bu, Dave McKean'in çizgiromanından yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aynı adı tasısa da o cizgi roman'la alakası olmayacak diye yazıyordu trgamer'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Oyunun filmi takip edeceğini söyleyen yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 çizgi roman uyarlaması o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Onu gectimde artik herhangi bir media gostermeden oyun duyurulari OUT! Blizzard'a bak bir duyuruyor 20 dakka gameplay videosu, yok screenshotlar falan. Batman'e bak, sadece ismi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yanlış anlama da verdiğin örnek çok komik olmuş. Batman'nin sitesine gir ne var? Timer, Sayaç var. Blizzard nasıl duyurdu Diablo3'ü? Bırak Timer'ı adamlar sadece durmadan birazcık değişen bir Jpeg koydular. İkiside bir birinden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Blizzard diablo 3 demeden evvel koydu o jpegleri. Sonra Diablo 3 oldugunu soyledi ve medyalari dagitti. Batman'in yapildigini ogrendik ama ortada bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Filmden hemen sonra Batman diye oyun cikarirlarsa filmin yarlamasi olarak algilarim ben. Film oyunlarindan da nefret ediyorum cok igrencler yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Filmden önce Lego Batman duyurulduysa peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Eğer filmin başarısından faydalanmak istiyorsa oyun, film uyarlaması kategorisine sokarım bende. Lego filan fark etmez. Çünkü bu tip oyunlar genellikle dandik olur, filmi sevenleri sömürmeye başlar. Ne yani Watchmen'nin oyunun filmden sonra geçicek diye film uyarlaması demiycek miyiz? Aynısı Wanted için de geçerli. O da filimden sonrasını anlatıyor olacak, fakat yine film uyarlaması. En kötü ihtimal film değil, çizgi roman uyarlaması der kıvırırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 her sene 1 batman oyunu cikiyorsa peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Neden Batman?? Lego oyunlari ayri, Star Wars da var, Indiana Jones da var. Ama simdi iki sirket birlesiyorlar belki guzel bir oyun cikacak ortaya ama Batman olmasi filmden yararlanmak istediklerini gosterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bone said: her sene 1 batman oyunu cikiyorsa peki? Her sene 1 Batman oyunu ve 1 Batman filmi çıkıyorsa, EVET!>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 filmle alakali oldugunu sanmıyorum ben. dc; marvelin oyunlardan kazandığı paradan pay almak istedi heralde :p. benim bildiğim en az iki tane daha dc oyunu var su siralarda üstünde calişilan batman oyunu dişinda. (dc universe online ve mortal kombat vs dc universe.) çizgiroman karakteri iceren oyunlar %100 kar garantili oluyor zaten o acidan vasatın üstünde bi oyun beklemek yanliş olur. (ironman bütün platformlar toplaminda 2 milyondan fazla satmış galiba ki iğrenc bi oyun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 oyundan ilk görüntüler yayınlanmış kaynak: www.megagames.com sitede birkaç görüntü daha var son resimdeki jokeri jack nicholson'a benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Aldim gitti. Begendim ss'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yeni fragman, Kevin Conroy ve Mark Hamill seslendirmiş, çok güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Arkham Asylum,Gotham'in bütün ruh hastası suçluların tıkıldığı yerdi.Hatta Gotham Knight animesinde bir bölüm üstüneydi,açılır kapanır köprüler ile giriliyordu şehrin en güvenli yeri vs. diyorlardı. Oyun basit bir platform oyunu gibi gözüktü bana,en azılı suçlularla kaplı bir alanda Batman'le,1 vs 23987429387432 yapacağız.Karşımızdaki de filmin etkisinden faydalanıp 15 yaş altı veletlere satış yapmaktır bence, iyi birşey beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bane ve Harley'i de eklemişler Bane'i biraz moron yapmışlar gibi geldi, Knightfall'daki gibi bir Bane göremicez heralde. Harley tam olması gerektiği gibi olmuş. gameplay videolarından splinter cell/assasin's creed tarzı bi oynanışı olacağını düşünüyorum. Kevin Conroy ve Mark Hamill'in seslendirmesi de oynamak için yeterli sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 az biraz rpg ogesi ekleseler oynarım, ama sanmam arcade olacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Güzel gözüküyor ya bilgisayarım kaldırmaz o ayrı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=RBrND2lkJAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar