Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: Arkham Asylum


ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

"GameInformer has posted the cover images from their new issue, giving a teaser of Eidos' new Unreal Engine 3 Batman title, Batman: Arkham Asylum."

said:
Game Informer subscribers are in for a real treat this month. We’re proud to bring you the world-exclusive first look at Batman: Arkham Asylum from Rocksteady Studios and Eidos. This completely original title explores Gotham City’s darkest location, the infamous Arkham Asylum. But as a routine prison transfer goes wrong, the Joker sets his demented plan into action and Batman comes face to face with an army of his worst enemies. In a dark and gritty setting reminiscent of Bioshock (with a story co-written by Paul Dini), Arkham Asylum is setting the stage for a true-to-character Batman game.


http://www.rocksteadyltd.com/

Umarım çoğu filim uyarlaması gibi dandik bir oyun olmaz.

Bu arada eğer ki Assassin's Creed'i yapan studio ile birlikte çalışıcaksa Rockstar, güzel bir oyun olacaktır. Hem Unreal Engine 3 var, hemde takım zaten akrobatik bir oyun yapmakta tecrübeliler. Ayrıca Rockstar'da GTA sayesinde epey tecrübe sahibi. İyi de bir bütçeye sahip olurlarsa, iki firma birlikte çok güzel bir oyun yapabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer filmin başarısından faydalanmak istiyorsa oyun, film uyarlaması kategorisine sokarım bende. Lego filan fark etmez. Çünkü bu tip oyunlar genellikle dandik olur, filmi sevenleri sömürmeye başlar.

Ne yani Watchmen'nin oyunun filmden sonra geçicek diye film uyarlaması demiycek miyiz? Aynısı Wanted için de geçerli. O da filimden sonrasını anlatıyor olacak, fakat yine film uyarlaması.

En kötü ihtimal film değil, çizgi roman uyarlaması der kıvırırız :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

filmle alakali oldugunu sanmıyorum ben. dc; marvelin oyunlardan kazandığı paradan pay almak istedi heralde :p. benim bildiğim en az iki tane daha dc oyunu var su siralarda üstünde calişilan batman oyunu dişinda. (dc universe online ve mortal kombat vs dc universe.) çizgiroman karakteri iceren oyunlar %100 kar garantili oluyor zaten o acidan vasatın üstünde bi oyun beklemek yanliş olur. (ironman bütün platformlar toplaminda 2 milyondan fazla satmış galiba ki iğrenc bi oyun)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
Arkham Asylum,Gotham'in bütün ruh hastası suçluların tıkıldığı yerdi.Hatta Gotham Knight animesinde bir bölüm üstüneydi,açılır kapanır köprüler ile giriliyordu şehrin en güvenli yeri vs. diyorlardı.

Oyun basit bir platform oyunu gibi gözüktü bana,en azılı suçlularla kaplı bir alanda Batman'le,1 vs 23987429387432 yapacağız.Karşımızdaki de filmin etkisinden faydalanıp 15 yaş altı veletlere satış yapmaktır bence,

iyi birşey beklemiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

Bane ve Harley'i de eklemişler




Bane'i biraz moron yapmışlar gibi geldi, Knightfall'daki gibi bir Bane göremicez heralde. Harley tam olması gerektiği gibi olmuş.

gameplay videolarından splinter cell/assasin's creed tarzı bi oynanışı olacağını düşünüyorum. Kevin Conroy ve Mark Hamill'in seslendirmesi de oynamak için yeterli sebep
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...