oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 topik dışı olacak biraz. ben bi de şey duymuştum. tuvallette fazla oturmak ta hemoroide mi bişeye neden oluyomuş. sallıyo da olabilirim.. oha: sigaradan işemeye ordan da hemoroide geldik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 fazla ıkınmak oluyo sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 basür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Dynun said: Xenocide said: 6 cevap, 0 içerik ne bekliyosun ki ailedoktorum.com deil burası :=) patide bikaç doktor var diye biliyorum, ayrıca mantıklı bi cevap içinde illa doktor olmaya gerek yok tabi :) EagleEye said: Xenocide said: doktor yokmu doktor? MEDIIIC!!!! yau şunu okuyunca canım acayip team fortress çekti. serverıda yoktur artık onun dolu :L sanırım Team fortress 2'in yok bian evvel edin derim :D şimdi giriyorum ben euhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Quadrophenia said: zarekd said: ayakta işemek zararlı diye oturarak işeyin diyor bir kısım çevreler. oturarak işemek daha az zararlıysa yatarak sigara içmek de daha az zararlı olması lazım. Sigarayı bilmem de oturarak işemek ilerde prostat olma riskinizi ciddi biçimde düşürür. abi oturarak yapılamıyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hakkat oturarak yapan varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 almanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bayanlar var. bir de büyük yapacaksan mecburen oturacaksın. zaten o sırada küçüğü de aradan çıkarıyon. lan ne tırt konular konuşuyoz şuna bak sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi okadarını biliyoruz sende iyice cehallettin moduna soktun dkfj. neyse evet konu yatarak sigara içmek, yatmayarak içmekten dahamı zararlıdır? zararlıysa niye? bi cevap tatmin etti gibi, hani şu duman içerde kalıyo cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sigara içtim zamanlarda yatarak içmey seveim kavfa falan çıuktığıdnfa güzel olujyor birde yaralıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 valla sigara keyif verici sonuçta uykuya dalabilirsin. o zamanda direk fail zaten yatak yorgan yakarsın. hatta mümkünse koltuk yatak tarzı yerlerde içmemek lazım, içerken içinden ufak bir ateş parçası düşünce içindeki pamukmudur nedir artık cayır cayır içten içe yakıyor, hemen de belli etmiyor kendini. başıma gelmişti bir kere uzun süre yandığını anlamıyosun sonra birden duman çıkmaya başlıyor, kısacası hiç çaktırmadan götürür. bi de ben yorgunken hep oturarak işerim. evde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben oturarak işiyorum kaç yıldır o prostat olayını öğrendiğimden beri, evdeysem tabi. biri oturarak yapılmıyo demiş, nası yapılmıyo yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yatarak olan zararını bilmiorm ama sıcak bi içecek içerken sigara içmenin çok zararlı olduğunu biliorm.gırtlak kanserine birebir;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 haydaaaa sigara çaysız içilirmi hiç!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Xenocide said: 6 cevap, 0 içerik Akıl var mantık var, yatarken de aynı sigaranın aynı dumanını aynı ciğerin çekiyor. Ha yatay konumda çekmişin dumanı ha dikey... nası daha zararlı olabilir ki? millet geyik çeviriyo çünkü saçma sapan bi soru sorduğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 CthuLhu said: yatarak içersen dumanın bir kısmı içerde kalır. şöyle test edebilirsin. yatarak belli bir süre nefes çek (2sn misal) ve üfle,sonra otur hatta biraz kambur otur ve tekrar aynı şekilde bir nefes al ve üfle..ikincide çok daha fazla duman çıkacaktır. bi de amuda kalkıp nefes çek aynı şekilde üfle, bak dumandan göz gözü görmez oluyo odada. baş aşağıyken daha çok çıkıyo duman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 MrMarvelous said: Xenocide said: 6 cevap, 0 içerik Akıl var mantık var, yatarken de aynı sigaranın aynı dumanını aynı ciğerin çekiyor. Ha yatay konumda çekmişin dumanı ha dikey... nası daha zararlı olabilir ki? millet geyik çeviriyo çünkü saçma sapan bi soru sorduğun. güzel kardeşim önce yazdığımı düzgün oku, sonra ahkam kes. Xenocide said: çok daha zararlıymış diye duydum doğrumudurki acaba? bunu bana söyleyen bir arkadaşım önce hadi len manyakmısın desemde ısrarla çok daha zararlı olduğunu söyledi. ben bunu vücudumun nadide yerlerinden uydurmuyorum bişey duymuşumki söylüyorum dimi? yerli yersiz ayar çalışmaları yapmayın ya. ayrıca yukarda bi arkadaş, oturarak çiş yapmanın daha zararlı olduğunu söyledi. mesela onada şöyle diyelim: "olurmu öyle şey, ayaktaykende aynı yerden aynı şeyi çıkarıyosun, otururkende. niye farklı olsunki?" bence senin yazdığın saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oper said: topik dışı olacak biraz. ben bi de şey duymuştum. tuvallette fazla oturmak ta hemoroide mi bişeye neden oluyomuş. sallıyo da olabilirim.. ben sürekli hemeroid olan birisiyim hareketsizlikden ve uzun süre oturmakdan olur bir kere yakalandın mı alkol,sigara,kahve ve acıan uzak urman lazım bunları ben yapmadıgımdan sureklı işkencesini cekiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 amuda kalkarak iç (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Sıçarken sigara içenlerde de basur olma ihtimali artıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oha daha yeni yaptım harbi mi.. ayrıca evdeysem ben de oturarak işerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Xenocide said: sg-1 said: Evet daha zararlıdır, etrafı yakma ihtimalin yüksek. ::o nası bi bağlantıdırki bu? nası yani?**?* ama.. nasıl ya? e oyle olenler var noldu da bu kadar sasirdin. gerci genelde yatalak hastalarda olme olaylari oluyor. ancak olmesen bile yatarken uykuya dalarsan ve elinden sigara dusse, odayi yakma ihtimali var. yanan birsey sonucta sigara... Xenocide said: 6 cevap, 0 içerik sg-1 cevap vermis, ona ragmen bunu yazdiysan ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 peki montla sıçarken sigara içersek nolur? sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 birsey olmaz trendi 2 kez yakalamis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dasaaa said: Quadrophenia said: zarekd said: ayakta işemek zararlı diye oturarak işeyin diyor bir kısım çevreler. oturarak işemek daha az zararlıysa yatarak sigara içmek de daha az zararlı olması lazım. Sigarayı bilmem de oturarak işemek ilerde prostat olma riskinizi ciddi biçimde düşürür. abi oturarak yapılamıyor ki.. Başlarda ilginç oluyor ama sonra alışıyorsun. Ozellikle sabah ilk kalkınca sidik torbasında biriken tortuların idrarla atılması için oturma pozisyonuna geçilmeli sidik torbası ancak oyle optimum şekline geçiyor. Dışarda olmuyor tabii pek ben de ayakta yapıyorum genelde. Şimdiden alışın bence prostat iğrenç bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar