Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 chris said: aynı şekilde spor a başladım 1 ay once bayaa bi fark oldu vücudumda 63 kiloyum..ilk konustugum zaman spor hocası zayıfsın kilo alman gerekli diye kreatin,protein vs.. içeren toz verdi süt ile birlikte bir sabah bir akşam kullanıyordum kilo aldım flan ama simdi bıraktım toz u spor a devam ediyorum acaba diyorum kullanmasam ne olur ki ? kollar filan bayaa bi şişti :=) yinede calısmamın faydası olurmu ? sizce hocam eğer davul gibi şişip kas yapmak istiyosan tabi kullan bişi diyemem. kas yapmak için gündelik besinlerle de protein ihtiyacını giderebilirsin...bunun için bazı internet siteleride beslenme programı veriyo tavsiye ederim ancak hakikaten özen göstermen lazım! ben bi süre beslenme programına harfiyen uydum daha sonra protein tozu aldım kısa süreliğine ama dengeli beslenmeyi yeğlerim protein tozuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oha cok basit gunde bi 2.5 lt cocacola + bi aile boyu cips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 nutella yerim said: oha cok basit gunde bi 2.5 lt cocacola + bi aile boyu cips (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi önünde 3 seçenek var. ya adam gibi günde 3 öğün yiyeceksin ama saatleri hep tutturacaksın. ikincisi eğer (sigara içiyorsan geçerli bu) sigarayı bırakacaksın. üçüncüsü de zararsız bir antidepresan kullanacaksın (şaka tabi bu ama antidepresanlar cidden acaip kilo aldırıyo) böyle yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 1 ay oldu başlayalı toz verdi başlangıçtan itibaren kullanıyordum suan toz bitti 1 ay da hersey güzeldi fakat bundan sonrası yine güzel bir şekilde devam edermi acep endişem o .. isminide vereyim toz un "weight gainer" .. bu bildiğiniz kas güçlendirici haplar filan gibi türden bişi değil :=) yanlıs anlasılmasın.sadece kilo aldırıyor artı kasları kreatin filan ile besliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 chris said: 1 ay oldu başlayalı toz verdi başlangıçtan itibaren kullanıyordum suan toz bitti 1 ay da hersey güzeldi fakat bundan sonrası yine güzel bir şekilde devam edermi acep endişem o .. isminide vereyim toz un "weight gainer" .. bu bildiğiniz kas güçlendirici haplar filan gibi türden bişi değil :=) yanlıs anlasılmasın.sadece kilo aldırıyor artı kasları kreatin filan ile besliyor... bende o tür bi protein tozu var kilo almak istiyosan idealdir. ihtiyacını karşılar yani ama dediğim gibi doğal besinlerden yanayım :). sendeki whey aminoasitini içeriyo sanırım en hızlı bünyeye katılan aminoasit odur ve steroid yada amino2000 vs. gibi şeylerden daha sağlıklıdır en azından. özellikle steroid hiç alma hocam cinsel isteksizliğe kadar gidiyomuş o iş bugün okudum artık o bodybuilding işini paraya dökenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 araştırdığım kadarıyla o steroid ler kadınları erkekleştirio erkekleri kadınlaştırıyormuş özü bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ohooo ben yıllardır almaya çalışıyorum hiç alamıyorum valla. Daimi zayıfım. Kız olsam bu harika birşey olurdu ama neyse ki değilim ve fakat malesef zayıf olmak berbat bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 heleki zayıf ve uzun boyluysan :( lisede çok çektim o sorundanda kilo derdi kalmadı artık çok şükür. kambur duruyosun böle ister istemez zayıf ve uzun olunca, tiksinç bi görüntüye bürünüyosun falan berbat:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 GERGE said: 1.82 boyum, 54 kilom var. Zayıfım deme. 1.70 boyum var 46 kiloyum.. kilo almak için body yapıyorm ve karbonhidrat kullanıyorum tüm yarışmacılara başarılar diliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 1.70 oldun mu len sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 komikmisin nesin olm :D 169 filan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Hehe aynen bende 1,85 boy geçen sene 55 kiloydum.Body e gittim 50 çıktım sora takılınca bıraktım.Bu yazda sürekli ekmek yedim gerçekten günde 2-3 ekmek yedim 65 kiloya ulaştım.Bünye olayı ya ama iştahta önemli.Eğer benim gibi yemek yemeyi sadece bir ihtiyaç olarak görüyorsan kilo almak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bodye gittin 5 kilo mu verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 profosörünüz geldi. bu konunun erbabı olarak konuyu ele alıyor ve konuşuyorum. şu anda 1.78 boy 53 kiloyum. evet. elime koy kalkanı kılıcı al sana skeleton knight. 20 yaşındayım şuan. yıl 2004. body dediler. yazıldım. ve şundan aldım : Nutrition Whey Gainer türkçesi ve açıklaması : spor yapanlar veya yapmayanlar için kilo alma tozu, sloganı almak istediğiniz kilolar bir nefes kadar YAKINDA!!1. body artı bunu kullandım. ve sonuçlara gelelim. 2 ay sonunda 6-7 kilo almış vücut ölçülerim de 10-15 cm arasında genişlemiş idi kas açısından. sonra noldu. öss fln canıma okudu üstüne 2 kere daha össye girdim falan hep yalan oldu. birazı gitti o kiloların malesef. diyetisyene gittim. bi diyet verdi. bir ailenin aylık yediğini sen bi haftada yiyosun. imkanı yok bi insanın her öğün bu yemekleri birine yaptırması yemesi falan.(diyetisyen aynı gainerdan da vermişti). bu yüzden beceremedim. ama geçen sene üniversiteyi kazandım. üninin ilk sene verdiği o şehvet dolu her gün yarın yazılıyorum body'ye başlıyorum kilo almaya dediğim günleri de (aah hazırlık ah) geride kaldı. gaza geldim yapıyorum bu sene. başka yolu yok. zayıf adamın halinden anlarım argadaş. yer yer yaramaz. kimi olur iştahı olmaz. alamaz kilo. herkes özenir oha ne güzel her istediğini yiyo kilo almıo denir. vücut ortaya çıkınca şaşırılır oha ne zayıfsın falan derler. böyle bu valla. benim gibi kol içine dövme yaptırılır devamı kol ince diye getirilemez falan. (içimi mi döküyorum?) bu yüzden yazdıklarımı ciddiye alın. ha başarılı olabildim mi hayır. AMA OLACAĞIM LAN. çok bodyci gezdim çok diyetisyenle görüştüm. çözüm bu arkadaşlar. isterseniz body'ye de gitmeyin direk gainera yüklenin. ama body güzel şey kilo alırken bir de şekil oluyorsunuz falan. spor ayrıca sağlık. spor yaptıkça daha çok yiyorsunuz falan. neyse amma konuştum. olay budur. bu tozlar pahalı bide cebi yakar. artık bi yolunu bulcaz. (yazdıgım tüm yazılar bi kaç sene sonra bu dediklerimi yapmayın hayvan gibi yemek yiyerek kilo alanları içine almayacaktır. öyle de olabilir tabi. ama benim gibi 20 yaşına gelmişin hala olmadıysa el atmak lzm artık değil mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hareketliyseniz yerinizde durun, mesela gün boyunca bilgisayar başında oturun, mutfağa gideceğiniz zaman kalkın sadece. ardından 4 öğün fast food yiyin , ama atıyorum bir hamburger menü yerine big king xxl mega seçim + onion rings + chicken fries yiyeceksiniz. ~3 ayda 18 kilo alabilirsiniz karnınızı çok da doldurmadan. çok kolay bişey bence kilo almak, oturun sipariş verin habire yemek yiyin. daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 / I I I ki hazır yapılmısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kilo almak var sağlıklı kilo almak var. dediğin bayağı sağlıksız. ki onu da geçtim şu önyargıdan kurtulun artık. sanıldığı kadar kolay değil öyle otur bütün gün yemek ye kilo al değil olay. 20 yıllık zayıfım biliyorum. olmuyor olmaz kolay kolay. dediğim sağlam çözüm yolu dikkate alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yaptım fast-food işini. Yeni taşındığımız ay daha doğal gaz bağlanmamıştı, ocak da yoktu ben de kahvaltı hariç günde iki öğün Burger King ve KFC beslendim 3 hafta kadar. 1 kilo verdim. Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu. Zayıflık hastalık gibi birşey, yiyorsun yiyorsun almıyorsun kilo. Spor tek çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oha şaka gibi. bazal metabolizma hızınız çok fazla o yüzden böyle oluyor. ağırlık çalışmak tek çözüm sizler için doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 veya çok hareketlisiniz , o da olabilir sadece spora gitmek için çıkarsanız daha rahat alırsınız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bende hareket sıfır vallaha. ama metabolizmam hızlı bayağı. çok işerim, sürekli acıkırım. günde 7-8 öğün yemek yerim ama toplasan normal bi insanın 3 öğünü eder işte. ufak ufak yiyorum çok öğün yiyorum. bu da kilo almamı engellio bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 1.91 boyum, 80 kiloyum, amacım 90 kilo olmak. Tabii eskiden gym'e giderken yaptığım "kışa hazırlanan ayı" diyetini yapamıyorum ama genel olarak şöyle söyleyebilirim, kilo almak için şimdi şöyle; Baklagil tüketeceksiniz, azot tutan mercimek vs. gibi şeyleri yiyeceksiniz (bunlar protein açısından zengindir de) ayrıca tavuğunuz makarnanız eksik olmayacak. Sabahları iyi kahvaltı edeceksiniz. Ve vücudunuzun bunları doğru kullanması adına spor yapacaksınız. Sebze meyve ne kadar yiyebilirseniz yiyin, zararları dokunmuyor, ama yağlı şeylerden (tüm kebap çeşitleri, fast food ürünleri, kızartmalar, hamur işleri etc.) kaçınacaksınız. Yemeklerinizi ayçiçek vs. gibi yağlar yerine zeytin yağıyla pişireceksiniz (pilavı bile). Böylece hem en doğru kiloda olursunuz hem de fit olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 abi fast foodla falan kilo alınmıyor. bildiğin vücudu haşat ediyon, başka birşey değil. nasıl karpuz diyeti gibi abuk yöntemlerle kilo veren insanlar aynı hızda verdiği kiloları geri alıp damarları laçka yapıyorsa bu da aynı. en iyisi düzenli spor ve dozunda beslenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Masquerade said: abi fast foodla falan kilo alınmıyor. bildiğin vücudu haşat ediyon, başka birşey değil. nasıl karpuz diyeti gibi abuk yöntemlerle kilo veren insanlar aynı hızda verdiği kiloları geri alıp damarları laçka yapıyorsa bu da aynı. en iyisi düzenli spor ve dozunda beslenmek. Fast food ürünlerle beslendiğinde kötü kolestrol artıyor, yetersiz besleniyorsun, kalitesiz yağ tüketiyorsun ve işin aslı sürekli fast food tüketen insanlar genellikle tembel ya da kendisine vakit ayıramayan insanlar. Bu nedenlerle fast food obeziteye yol açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar