SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 2 gün denize girdim ,koruyucu krem felan kullanmadım asırı beyaz tenliyim.Feci yandım duş aldıkca canımın yanması katlanıor, pratik bi bildiginiz tedavi yöntemi varmı.? Yoğurt dan bassetmeyin hayatta sürmem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bepanten artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aklıma gelmedi degil ama dışarı cıkcak gibi degilim bide nöbetci eczane felan aramak... başka bi yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 1. dereceden yanık olmuşssun kısaca, yağlı kremler kullanacaksın ki bölgedeki gerginliği alsın mesela bepanthen gibi, soğuk duş alırsan ağrıyı geçici bir süre dindirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yoğurt sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 silverdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dasaaa said: silverdin Silverdine gerek yok bence bu durumda, başlıca amacı yanık bölgenin mikrop kapmasını engellemek ki, buda açık yanıklarda yaniderinin soyulduğu ve 2.derece yanıklarda faydalıdır. 1. derece yanıkda bir faidesi olacağını sanmıyorum, zararıda olmaz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben küçükkene çok yanmıştım güneşte toktor amca silverdin vermişti bana tabii o günden bu güne tıpta yeni gelişmeler olmuş olabilir. mesela o zamanlar lazer yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Doktor amca demişse doğru demişdir o zaman susmak lazım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ov gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yav said: yoğurt sür. yok yok dişmacunu sürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yoğurt olayı geyik değil, yoğurt sür, serin serin çok iyi gelir. ama iyileştirme özelliği pek yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Othranx ile aynı sorunu biriki hafta kadar önce yaşadık.. Sürekli bepanten ve yanık serinletici bi krem sürdük bir de eczanelerde satılan genelde migren için olan soğuk bezler var. Buzluğa koyuyorsun donuyor bir saat falan soğuk kalıyor tene koyunca. Koyduğunda pek süper hissetmesen de çıkardığında yanığın baya bi serinlediğini farkediyorsun.O üçü çok güzel kurtardı bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 isotu kaynak sora yanan yerlerine sür ferahlatır geçicide olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Kafes şeklinde tentürdiyot sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bir bardak kaynar suya bir kaşık ketçap koy. bir çay kaşığı tarçın ekle. krem kıvamına gelene kadar karıştır. sonra sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 her gün hatta günde iki kere bile olur ne kadar yandığına bağlı güzelce yedirerek bol krem sür. soyulmaması için ne yapıcam ben deme ne yaparsan yap soyulacak o ancak acını azaltabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 benim karışımdan sür. soyulmaz da ozaman. hiç de acısı kalmaz 10 dakka içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ben bir hafta t-shirt giyememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ginaly'nin karışımı bana ananem yapmıştı 11 yaşındayken, 10 dakka değil de yarım saat kadar bir sürede hiç yanma falan kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ee evimde kalıp da katkıda bulunmazsan çarpılırsın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Çok yandıysan bepanten ve silverdin çok hızlı etki gösteremez, Hametan kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yanın ulan! tatile gidemeyenlerin ahını almaktan onlar. hepiniz yanacaksınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 PrudenT said: ee evimde kalıp da katkıda bulunmazsan çarpılırsın böyle. bulundum ya,Sen temizlik yaparken izlemeye çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet bi de ayağına cam soktun teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar