sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Radikel said: Emre Ulaş'ın Avea reklamı için çizdiği karikatür Zaman gazetesi tarafından sansürlendi. Ulaş kızgın: Düşünce özgürlüğü ve demokrasi'yi içini boşaltıp ağızlarına sakız yapanların gerçek yüzlerini bir kez daha ortaya koyan bir girişim İSTANBUL- Emre Ulaş’ın Avea reklam kampanyası için çizdiği karikatürü Zaman sansürleyerek yayınladı. Çizer Emre Ulaş sansürlenen karikatürüyle ilgili Medyatava aracılığıyla bir açıklama yaptı. Ulaş’ın açıklaması şöyle: "Bir süredir Avea firması için çizdiğim karikatürler çeşitli gazetelerde reklam amaçlı yayımlanıyor. 8 Ağustos tarihli karikatürümü 'Zaman gazetesi'nin bazı bölümlerini sansürleyerek yayımladığını gördüm. Yıllardır birçok gazete ve tv'de siyasi karikatür ve çizgi filmlerim yayımlandı ama böyle bir sansürle hiç karşılaşmamıştım. Hergün 'düşünce özgürlüğü ve demokrasi'yi içini boşaltıp ağızlarında sakız yapanların gerçek yüzlerini bir kere daha ortaya koyan bu girişimi herkesle paylaşıp, bilgilendirmek istedim. Bu sansürle ilgili yasal yollara başvurma hakkımı saklı tuttuğumu da belirteyim." 'Ben biraz dedim gececiler abartmış' Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Mehmet Kamış, reklamına sansür uygulanması için şu açıklamaya yaptı: "Karikatür gündüz gelmesine rağmen gözümden kaçmış, görmemiştim. Gece yazı işlerinden aradılar, söz konusu karikatüre okuyucuların yarın büyük tepki gösterebileceği konusunda beni ikaz ettiler. Ben de karikatürün biraz belirsizleştirilebileceğini söyledim. Ancak gecedeki arkadaşlar abartmışlar. Yapılan şey güzel olmamış." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 öyle bi karikatüre tepki göstericek okuyucunun ben taa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 EVRIM YOKTUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Zaman süper dergi lan, Uykusuz'dan falan daha kaliteli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Adamın özrü kabahatinden büyük. "Az sansürleyecektik, çok olmuş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Adamı giydirmeyi unutmuşlar -rep. Şaka gibi ya iyice abarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 löl aptallar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Neden oyle dıyorsunuz?Millet iradesi istediğini sansurluyebilmelidir.Bu demokrasidir agaliler. Sizin gibi fasist insanlar bunu anlayamaz.Nede olsa sizler Nasyonal-Sosyalistsiniz. Ayrıca münferittir.Ayrıca parasıyla aldığı bir gazetede hoslanmayacağı bir resmi görmemek istemesi gayet doğaldır. Ayrıca madem evrim var 2000 yıldır tüy döken bir adet maymun gördünüz mü? Ayrıca demokrasi kuresellesme uluslar arası sirketler liberalizm warcraft3 serbest piayasa ekonomisi starfraft2 cıkacakmıs chpnın kökü bozuktur diablo3 en az 3 yıl sonra cıkar bugun herseyı özala borcluyuz hellboy2 guzel olmus dıyorlar deniz baykal yuzecektı ne oldu insanın özgür iradesidir aslında ben julia robertsı sevmem yaaaa yaaa anladınız mı ne kadar geri kafalı fasistler oldugunuzu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Sınıftaki kıza ve öğretmene başörtüsü takmayı unutmuşlar, hazır editlemişken onlara da el atsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Şimdi bunlara gerizekalı demeyeyimde ne diyeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Radikel said: Emre Ulaş'ın Avea reklamı için çizdiği karikatür Zaman gazetesi tarafından sansürlendi. Ulaş kızgın: Düşünce özgürlüğü ve demokrasi'yi içini boşaltıp ağızlarına sakız yapanların gerçek yüzlerini bir kez daha ortaya koyan bir girişim İSTANBUL- Emre Ulaş’ın Avea reklam kampanyası için çizdiği karikatürü Zaman sansürleyerek yayınladı. Çizer Emre Ulaş sansürlenen karikatürüyle ilgili Medyatava aracılığıyla bir açıklama yaptı. Ulaş’ın açıklaması şöyle: "Bir süredir Avea firması için çizdiğim karikatürler çeşitli gazetelerde reklam amaçlı yayımlanıyor. 8 Ağustos tarihli karikatürümü 'Zaman gazetesi'nin bazı bölümlerini sansürleyerek yayımladığını gördüm. Yıllardır birçok gazete ve tv'de siyasi karikatür ve çizgi filmlerim yayımlandı ama böyle bir sansürle hiç karşılaşmamıştım. Hergün 'düşünce özgürlüğü ve demokrasi'yi içini boşaltıp ağızlarında sakız yapanların gerçek yüzlerini bir kere daha ortaya koyan bu girişimi herkesle paylaşıp, bilgilendirmek istedim. Bu sansürle ilgili yasal yollara başvurma hakkımı saklı tuttuğumu da belirteyim." 'Ben biraz dedim gececiler abartmış' Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Mehmet Kamış, reklamına sansür uygulanması için şu açıklamaya yaptı: "Karikatür gündüz gelmesine rağmen gözümden kaçmış, görmemiştim. Gece yazı işlerinden aradılar, söz konusu karikatüre okuyucuların yarın büyük tepki gösterebileceği konusunda beni ikaz ettiler. Ben de karikatürün biraz belirsizleştirilebileceğini söyledim. Ancak gecedeki arkadaşlar abartmışlar. Yapılan şey güzel olmamış." Şu kalın olarak işaretlediğim kısım içinde bulunduğumuz durumu çok güzel özetliyor -hiç farkında olmadığımız, bilmediğimiz şey ya. Bununla birlikte forumdan da bir çok kişiye fevkalade bir kapak ama dansöz gibi kıvırmak varken kabul etmezler pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Hersey ayni, bunlar ayni krolar, tek degisen simdi ece temelkuran in dedigi gibi eskinin yobaz, muhafazakar krolari simdi liberal etiketi adi altinda sunuluyor. Etiket degisik icerik ayni.. Bunlara en basindan mudahale edecektik, adnan hocalara falan.. Once ciddiye almadik, simdi "Abi Evrim teorisi Dunya'da cokmus bisi zaten, bunu butun bilim adamlari kabul ediyor, benim kuzenim var mesela bilimadami acikogretim den bilim derecesi ile mezun olmus, o dedi mesela, ben kabul etmiyorum dedi.." gibi diyen dangalaklari turettiler. Bir devlet yonetirken en kucuk hareketi ciddiye alacaksin, sonra onune gecilmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Darwinism WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 evrim yoktur devrim vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kansız evrim evrim değildir evrim kanla yazılır said: deniz baykal yuzecektı ne oldu harbi ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Lopeth said: evrim yoktur devrim vardır evrim yoktur az votka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 evrim kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Evolution it is... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Spidee said: Zaman süper dergi lan, Uykusuz'dan falan daha kaliteli bence. haha kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ulan ahahahaha hic gulecegim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 çok feyil olmuş hakikaten. ben avea olsam paramı geri isterim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Grange said: Neden oyle dıyorsunuz?Millet iradesi istediğini sansurluyebilmelidir.Bu demokrasidir agaliler. korkuyorumki biri en sonunda çıkıp demokrasi insanın kendine yakışanı giymesidir diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 /summon forum liberali gelin bizi karanlıktan kurtarın cnmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar