aritra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 o dönemde zaten çok az sayıda var bunlardan galiba, insan olmadıkları söylenir. üçleme dışındaki diğer kitapları okuyan varsa bu ırk hakkında bilgi verirse seviniriz. nedir ırkları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Epey uzun zaman oldu okuyalı. Hatırlayabildiğim kadarıyla İstari deniliyordu bunlara ve belli sayıdalardı. Ve evet insan değillerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yeşil büyücü falan vardı evet. 5-6 tane mi neydi de ben kitabı bile okumadım, duyduğum kadarıyla bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Masaüstü bölümüne açsaydınız topiği? ...............................| . . . . . . :::::::/ . . . . . . ...............................` . ; . . . ::::::/ . . . . . . . .................................` ` . . .:::::::| . . . . . . ................................../ . . .:::::::::| . . . . . . . . ..................................| . .::::::::::/ . . . . . . ..................................::::::::::::/ . . . . . . . ...................................`:::::::::: . . . . . . .................................../ . . . .::::: . . . . . . . ...................................| . . . . .::::: . . . . . . . ...................................| . . .,-~``::::| . . . . . ...................................| .,-` . .:::::::/ . . . . . . ...................................|-` . :..:::::::/ . . . . . . . ...................................| . . :::::::::/ . . . . . . . . ...................................| . . :::::::/ . . . . . . . ...................................| . .:::::::/ . . . . . . . . ...................................| . .:::::::| . . . . . . . . ...................................| . .:::::::| . . . . . . . . . .................................../ . . .:::::| . . . . . . . . . . . ..............................,.-` . . . .::::: . . . . . . . . . . ..........................,.-`. . . . . .:::::`| . . . . . . . . ................,-~~`. . .::::::::::::::::,./ . . . . . . . . . ...............(______,.-~~`````````` . . . . . . . . .................................................................... ░███░███░█░░░█░░█░░░░███░░████ █░░░░█░░░░█░█░░░█░░░░█░░░█░░░░ ░██░░███░░░█░░░░█░░░░███░█░░██ ░░░█░█░░░░█░█░░░█░░░░█░░░█░░░█ ███░░███░█░░░█░░████░███░░███░ Garbage'a böyle postlar atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bacak seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hahahahah sex leg teacher's sex photo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 istari imiş evet; istari gandalf'tan çok tırsarım mesela. cüppesiz gandalf vakasında zaten yeterince tırsmıştım. acayip bi kudret var bunlarda, asıl şekilleri de insan değilmiş zaten. kalsın. rohirrim'e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 gandalf reelde gay abi korkucan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Masquerade said: hahahahah sex leg teacher's sex photo ? Vaay, yakaladı biri. ETKİLENDİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Orta dünyadaki aşmış varlıklar ikiye ayrılıyolar: vala ve maia(çoğul:valar ve maiar) Valar işte tanrı diyebileceğimiz, dünyayı şekillendiren uber tipler.Daha çok titan gibi gerçi, çünkü tanrı sıfatında iluvatar var. Neyse, konuya gelelim... Maiar da yarı valar gibi bişey, valardan bi alt seviyedeki varlıklar. Genelde vaların yaverleri, yardımcıları filan olarak görev alıyolar. Imm... konuyu toparlarsak; İstariler de maiar aslında. Sıkılıp abi ben orta dünyaya akıcam, gidicem gezicem böyle büyü filan yapıcam sıkıldım buralarda diyip insan formunda ölümlülerin arasına karışan tipler. Yüzüklerin efendisinde bi tek Gandalf la Saruman ı görüyoruz bunlar arasından. Silmarillion u okuyalı bayağı oldu gerçi, karıştırıyo da olabilirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 silmarillion'u okumadığım yüz metre öteden belli oluyodur. alıcam gerçi bugün. eski günleri merak ediyodum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Gandalf aralarındaki en güçsüzüydü yanlış hatırlamıyorsam. Beyaz Gandalf olduktan sonra güçleniyor, evet ama diğerlerinden daha güçlü hale mi geliyor bilemeyiz. Gandalfın özelliği bilge olmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 gandalf en güçsüz değil, 2. en güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Hıms yanlış mı hatırlıyorum acaba. Dediğine göre o zaman en güçlüsü Saruman olmalı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 evet :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Radagast, Alatar ve Pallando hakkında pek bilgimiz yok. Radagast tan yine 2-3 kelime bişey geçiyodu sanırım, pek hatırlamıyorum ama diğerlerinden hiç mi hiç bahesdilmiyodu. Bi Gandalfla Sarumanı biliyoruz zaten, onda da birebir dövüşte Saruman Gandalfın dişlerini eline veriyodu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 orta dünyadaki en güçsüzüymüş işte gandalf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 pff direk güç muhabbeti diye bişey yok aralarında Gandalf en bilgeleri orası kesin. Güç olarak da griyken güçsüzdü ama beyaz olduktan sonra bariz bi güç değişimi oldu zaten sarumanı kendi kulesinde kuleye rağmen rencide edişi de kanıtıdır. ps:Bilge olduğu kadar güçlü olsa direk vs ye çıkardı zaten saurona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bi de maiarlar düşük ırklara büyü kullanamıyo mesela gandalf ordaki orc ordusunun kafasını gozunu 2 buyuyle dagıtabilirdi ama DAGITAMIYO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ne anladım ben o işten, pabucumun maiası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bi de fail var orda sanırım maia tekil maiar çoguldu sanırım maiarlar komik olmus dff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Kitapta varmıydı pek hatırlamıyorum ama... Saruman Theoden i kontrol altına almıyomuydu krallığı çökertmek için? sonra bi de frodo ve saz arkadaşları dağdan geçerken çığ neyin düşürüyodu Yani öyle bi kısıtlama yoktur ya. Büyük ihtimalle doğa dengesi ayağına büyülerini sadece sıkıştığı zamanlar için saklıyodur Diğer ihtimalle de tembeldir, ne uğraşıcam büyüyle filan diyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 doalylı şeyler atıyo işte adamların kafasına fireball neyin atamıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 manası yetmez bence. yoksa savaşta yağmur yağdırıp 100 tane yıldırım düşürürdü düşman orduya, bitti gitti işte savaşmaya gerek yok. neden kılıçla savaşıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 meşhurdur cinayetleriii diye devam ettiresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar