Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Trt 1 çabuk çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 çine burdan saygılar harbiden mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 argh! çalışıyordum akçırdım.. artık tekrarını izleriz inşalla :( püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 muhteşem. hatta muhteşem ötesi. japon yapıyor abi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Çin yönetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bunun ripi cıksın direk indircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dasaaa said: argh! çalışıyordum akçırdım.. artık tekrarını izleriz inşalla :( püff ne zaman tekrarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Verirler paso, ayrıca p2plere falan da düşer açılış programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ayak izlerinin (Havai fişeklerle yapılan) gittikçe stada yaklaşması gördüğüm en güzel fikirlerden biriydi. Birde o havaya kaldırılan ışıklı olimpiyat işareti vardı ilk dakikalarda. Nasıl yaptılarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 burdan gösterinin en güzel anlarını izleyebilirsiniz. Ben uçan olimpiyat halkalarında ve ayak izlerinde büyülendim.Gerçekten Çin bu işi gövde gösterisine dönüştürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Saat farkının dibine vuriim , kaçırdık iş yerinde =/. Meşaleyi kim yaktı? Bizim bayrağı kim taşıdı? Amerika'nın bayrağı kim taşıdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bizim bayrağı mehmet özal amaerikayı bilmiyorum meşaleyi de ben yaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Meşale daha yakılmadı, birazdan yakılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Meşale olayını harbi güzel yapmışlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Başlarını kaçırdıma ama sondaki havai fişet gösterisi çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 adamlarda ne kadar kültür varsa boca ettiler direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Umarım biz olimpiyatları hiç alamayız... rezil oluruz bu gösteriden sonra. -veee anadolu ateşi... -veeee yine anadolu ateşi... vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 çekik gözlü yapıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Tamam da bu gösteriden sonra İngiltere'nin de "Vazgeçtik biz yapmıyoruz" demesi lazım. Yunanistan 9 milyar dolar harcamış geçen sene Olimpiyatlar'a, ki o bir rekormuş, bu sene Çin 42 milyar dolar harcamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Çin in olayı farklı ama adamlar Dünya devi biz olacağız bangır bangır geliyoruz mesajı veriyor olimpiyatlarla 40milyar dolar ne demek yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 mükemmel bir showdu. eurosportta meşale yakımı var yine şuanda. of be of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 açılış yöreninin koreografı Zhang Yimou, yani Hero'nun yönetmeni. enfesti bence^^ kapanışı da o düzenlemiş, duble enfes olacak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cidden İngilizler ne yapacak çok merak ediyorum. Kraliçe çıkıp kıçını açar heralde, anca öyle gölgeleyebilirler bu açılışı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 burtonesk said: açılış yöreninin koreografı Zhang Yimou, yani Hero'nun yönetmeni. enfesti bence^^ kapanışı da o düzenlemiş, duble enfes olacak=) ya belli, o adam aklıma geldi direkt seyrederken. muhteşemdi, baştan "ha ne olacak" filan diyordum ama matbaanın makine değil de insanlardan oluştuğunu görünce pes dedim. seyretmeyen varsa tekrarını kaçırmayın, havai fişekler bişi değil o başları seyredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 barselona olimpiyatlarında ateşi büyük çanağa (ne diyorlarsa artık) ok atıp öyle yakmışlardı oda güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar