Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 çine burdan saygılar harbiden mükemmeldi
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 argh! çalışıyordum akçırdım.. artık tekrarını izleriz inşalla :( püff
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 muhteşem. hatta muhteşem ötesi. japon yapıyor abi sdfs
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bunun ripi cıksın direk indircem
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dasaaa said: argh! çalışıyordum akçırdım.. artık tekrarını izleriz inşalla :( püff ne zaman tekrarı
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Verirler paso, ayrıca p2plere falan da düşer açılış programı.
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ayak izlerinin (Havai fişeklerle yapılan) gittikçe stada yaklaşması gördüğüm en güzel fikirlerden biriydi. Birde o havaya kaldırılan ışıklı olimpiyat işareti vardı ilk dakikalarda. Nasıl yaptılarsa?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 burdan gösterinin en güzel anlarını izleyebilirsiniz. Ben uçan olimpiyat halkalarında ve ayak izlerinde büyülendim.Gerçekten Çin bu işi gövde gösterisine dönüştürdü.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Saat farkının dibine vuriim , kaçırdık iş yerinde =/. Meşaleyi kim yaktı? Bizim bayrağı kim taşıdı? Amerika'nın bayrağı kim taşıdı?
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bizim bayrağı mehmet özal amaerikayı bilmiyorum meşaleyi de ben yaktım
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Meşale daha yakılmadı, birazdan yakılacak.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Meşale olayını harbi güzel yapmışlar yalnız.
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Başlarını kaçırdıma ama sondaki havai fişet gösterisi çok iyiydi.
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 adamlarda ne kadar kültür varsa boca ettiler direk
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Umarım biz olimpiyatları hiç alamayız... rezil oluruz bu gösteriden sonra. -veee anadolu ateşi... -veeee yine anadolu ateşi... vs.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Tamam da bu gösteriden sonra İngiltere'nin de "Vazgeçtik biz yapmıyoruz" demesi lazım. Yunanistan 9 milyar dolar harcamış geçen sene Olimpiyatlar'a, ki o bir rekormuş, bu sene Çin 42 milyar dolar harcamış.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Çin in olayı farklı ama adamlar Dünya devi biz olacağız bangır bangır geliyoruz mesajı veriyor olimpiyatlarla 40milyar dolar ne demek yahu
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 mükemmel bir showdu. eurosportta meşale yakımı var yine şuanda. of be of
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 açılış yöreninin koreografı Zhang Yimou, yani Hero'nun yönetmeni. enfesti bence^^ kapanışı da o düzenlemiş, duble enfes olacak=)
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cidden İngilizler ne yapacak çok merak ediyorum. Kraliçe çıkıp kıçını açar heralde, anca öyle gölgeleyebilirler bu açılışı =)
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 burtonesk said: açılış yöreninin koreografı Zhang Yimou, yani Hero'nun yönetmeni. enfesti bence^^ kapanışı da o düzenlemiş, duble enfes olacak=) ya belli, o adam aklıma geldi direkt seyrederken. muhteşemdi, baştan "ha ne olacak" filan diyordum ama matbaanın makine değil de insanlardan oluştuğunu görünce pes dedim. seyretmeyen varsa tekrarını kaçırmayın, havai fişekler bişi değil o başları seyredin.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 barselona olimpiyatlarında ateşi büyük çanağa (ne diyorlarsa artık) ok atıp öyle yakmışlardı oda güzeldi
Öne çıkan mesajlar