Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçkisepeti.com

EzerGecer

Öne çıkan mesajlar

söylediklerinizi iletmeye çalışacağım görüştüğümle kuzenle.

bu arada "ben düşünmüştüm" diyen arkadaşlar üzülmesin çünkü kuzen en azından 3-4 yıl önce başlamıştı sitenin açılması planlarına. (:P)

ha bu arada yasallığından şüpheniz olmasın, biliyorum çünkü bana anlattı kendi gidip uğraştığını gerekli hedeler için.
Sosyal ağlarda paylaş

aloicki.com diye bir site de çıkmış. webrazzi bugün yazdı: http://www.webrazzi.com/2008/08/11/internet-uzerinden-icki-satisi-aloickicom/

webrazzi popüler bir blog. viral reklam adına söylediğine kulak verin bence sam:
webrazzi said:
Aloicki.com‘a dönecek olursam, servisi kullanan okuyucularımız tecrübelerini paylaşırlar ve benzer farklı ürün gamları sunan alışveriş siteleri biliyorlarsa yorumlarda yazarlarsa memnun olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...

Site bozuldu lan :D

yok yok, default error page tanimlamamislar sadece, aman diyim bole kucuk seylere dikkat etmeyen siteler kredi karti ile satin aliyorsaniz guvenlik onlemlerindede zayif kalabilir.

ama site fikir olarak cok guzel, yemeksepeti ile birlikte browser a istanbullular icin bi sepet daha eklendi.
Sosyal ağlarda paylaş

Açtım telefon sordum; haber okumuştum telefonla içki siparişi yasaklandı diye. Adam o yasa bizi bağlamıyor, biz bakkal değiliz dedi..

Yeşilay şu ara sigaraya odaklanmış gibi..
Önceden alkol alışkanlığı olan biri için sıkıntılı bir döneme girildiğinde alkol tehlike arz edebiliyor.. Siz iyisi mi en kötü ihtimalle sosyal ortamlarda için ya da hiç..

www.yesilay.org.tr :)
Sigara yasaktır posterleri satışta..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
yahu o değil de, pub girişi var ya, pembe menü çubuğun sol tarafında. işte orda çok şahane 5 adet şarkı var ki, çalmaya başlayınca "akşam dışarı çıkıp içsem mi..." safhasını atlayıp direktoman "ne içsem lan? viski mi içsem? ohşş rakı! lan? tekilaa! rakı? bira? lan? şarap mı? konyak? rakı? bira! viski?" diye deliriyorum.

seviyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...