PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 buzdolabın mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 zaman yok.geldimi duramıyorum.alkol alırken de dur lan alkol bitince dışarı çıkmaya üşenirim, o zaman içkisepetinden sipariş ediyim, ama o da sıcak gelir en iyisi alkol bitmeden sipariş ediyim gelince soğumasına vakit kalır gibi planlar yapmak istemiyorum. Edit: sıcak soğuk karmaşası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Evet bencede kötü bi durum oluyo bi süre ara veriyosun o yüzden.Şuan soğumasını bekliyoruz mesela:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 söylediklerinizi iletmeye çalışacağım görüştüğümle kuzenle. bu arada "ben düşünmüştüm" diyen arkadaşlar üzülmesin çünkü kuzen en azından 3-4 yıl önce başlamıştı sitenin açılması planlarına. (:P) ha bu arada yasallığından şüpheniz olmasın, biliyorum çünkü bana anlattı kendi gidip uğraştığını gerekli hedeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ha iyi dsvdsvsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 biz dün istedik, 3 bud, 3 miller, 2 mariachi, 1 efes dark, 1 pringles .. 25 dk'da geldi ancak bir bud'ı eksik getirmiş biz de kocaman torbada ne getirdiğini saymamışız. Servis güzel,hızlı,buz gibi geliyor. Ama bir bud eksik, yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 izmire de getirseler keşke =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 izmir yok kötü olmuş ya halbuki burada herkes içer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 www.onlinemahzen.com bide bu var şarapçılar için :) içkisepeti kadar etkili olmasada iş görür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aloicki.com diye bir site de çıkmış. webrazzi bugün yazdı: http://www.webrazzi.com/2008/08/11/internet-uzerinden-icki-satisi-aloickicom/ webrazzi popüler bir blog. viral reklam adına söylediğine kulak verin bence sam: webrazzi said: Aloicki.com‘a dönecek olursam, servisi kullanan okuyucularımız tecrübelerini paylaşırlar ve benzer farklı ürün gamları sunan alışveriş siteleri biliyorlarsa yorumlarda yazarlarsa memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi izmire getirmiyor bunlar ne anladık asıl alkol tüketen topluluğu es geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ract birisi yazmış oraya zaten, yorumları da gene kullananlar yazacak işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 dün bi şişe olmeca 2 tanede şat bardağı sipariş ettim yaklaşık 16 dakikada elime ulaştı. ayılır ayılmaz övesim geldi adamları bu ne hız yav, kendim çıkıp alsam daha uzun sürerdi valla gidip gelmem. akşamın o saatinde açık yer bulamama ihtimali olmasıda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 oha kacırmısım ben bunu, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 şahane dicektim ama izmir yok pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Site bozuldu lan :D yok yok, default error page tanimlamamislar sadece, aman diyim bole kucuk seylere dikkat etmeyen siteler kredi karti ile satin aliyorsaniz guvenlik onlemlerindede zayif kalabilir. ama site fikir olarak cok guzel, yemeksepeti ile birlikte browser a istanbullular icin bi sepet daha eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 gayet sevmedim AMARULA CREAM YOK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 distrübitörü bi tane değil miydi zaten onun türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 pıyasa fıyatlarınla aynı. pek esprısı yok bence. hanı soyle duty free fıyatları olsaydı super olurdu :) bu ay duty free de 1 lıtrelık olmeca 40 ytl, burda 70 lıgı 65 fılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Koskoca maltepeyi es geçen başarısızlık abidesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Açtım telefon sordum; haber okumuştum telefonla içki siparişi yasaklandı diye. Adam o yasa bizi bağlamıyor, biz bakkal değiliz dedi.. Yeşilay şu ara sigaraya odaklanmış gibi.. Önceden alkol alışkanlığı olan biri için sıkıntılı bir döneme girildiğinde alkol tehlike arz edebiliyor.. Siz iyisi mi en kötü ihtimalle sosyal ortamlarda için ya da hiç.. www.yesilay.org.tr :) Sigara yasaktır posterleri satışta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yahu o değil de, pub girişi var ya, pembe menü çubuğun sol tarafında. işte orda çok şahane 5 adet şarkı var ki, çalmaya başlayınca "akşam dışarı çıkıp içsem mi..." safhasını atlayıp direktoman "ne içsem lan? viski mi içsem? ohşş rakı! lan? tekilaa! rakı? bira? lan? şarap mı? konyak? rakı? bira! viski?" diye deliriyorum. seviyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ahahahah bakiim dedim ben bile havaya girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ne içsem lan? viski mi içsem? ohşş rakı! lan? tekilaa! rakı? bira? lan? şarap mı? konyak? rakı? bira! viski? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar