Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun mouse'u

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bi mouse almayı düşünüyorumda şöyle güzel bi gaming mouse olsun istiyorum ama etrafımda bulamadım nette aradıgım ürünleri.Sizde mouse önerilerinizi buraya yazarsanız iyi olur.Ben A4tech x7 yi çok beğenmiştim vatan pcde var dediler fln ama sitesine baktım gözükmüyo nerde bulabilirim bu mouse u ? (İzmir/Karşıyaka)
Mesaj tarihi:
Ben de MX510 kullanıyorum çok memnunum.

Razer DeathAdder çoook övülüyor. Ben de bir ara gaza gelip ısmarlama aşamasına gelmiştim. Ama sonra farkettim ki sadece değişiklik olsun diye dünyanın parasını veriyorum. Sonuçta MX510'dan son derece memnunum. Öyle abartı FPS oynayan biri de değilim. O yüzden bozulana kadar değiştirmicem sanırım.
Mesaj tarihi:
OYUN MOUSE'U LOGITECH'TİR NOKTA.

a4'teke para kaptırmayın, hayatını logitech ürünlerini taklit edemeye adamış bir firmadan başka bir şey değil.

2 yıl sonra bozulacak mouse a 30-40 vereceğine ver 90'ı al logitech'i torunlarınla oynarsınız.

This is the end of discussion.
Mesaj tarihi:
Oyun mouse'u Razer'dir nokta.
Yeni bir suru mouse markasi var, onlarada bakilabilir. Steel series'in vardi mouse'u, Ikari midir nedir... Denenebilir.

Logitech'in yanina yanasmam, her mouse'unu denedim, technical olarak FAIL direk.
Mesaj tarihi:
peki simetrik (iki elle de kullanılabilir) ve kablosuz gibi iki kriter belirlesek? var mı böyle bir oyun faresi? bulamadım da ondan soruyorum heh
  • Yeni Oluştur...