Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 hic omrunde warcraft bilmeyenler veya eskielri oynayip mmo yuzunden uzak kalanlar icin cabuklore hizmeti :D https://www.youtube.com/watch?v=z1j2BMPe7L0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 taşak lore a gerek yoktu ama sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 brn bi tane wc kitabını okudum sanırım ya tides of darkness ın kitabı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 sanssizsansli said: Masticore said: Oradakiler gerçek imax degil ya. İstinye parktan daha iyi diyolar diye aldım ben :S Normal IMAX işte ya gerçeği yalanı mı var bunun sadfsd Gayet iyi IMAX açısından Marmara Park, zaten 40 dakikalık reklamları, çalışmayan havalandırmaları, boktan hizmeti vs. attığında geriye tek iyi şeyi sinemanın o IMAX kalitesi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ryOwayI8ee0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 " The final product brings to mind those animated advertisements for İPhone app games " Variety Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=nLLBnE-22mo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Cogzeldi lan. Cok rahat 8.5/10 var filmin. Can sikan bi kac yeri var ana overall'da guzel. Eve gidince yazicam detaylica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bu herif filmi mi izledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bu herif derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Terbiyesiz herif admin o admin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 kıskanma herifi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Adminim ben admin dedigim yok da "bu herif" diye hitap etmenin de normal olmadigi bariz. Derdi neymis merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 herifcioglu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Christy Golden warcarft movie nin de kitaplarini yaziyo ya, kac bin tane lore oldu abi, kitaplarin da siradi yok emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Neyse, bugun Londra'nin en iyi IMAX salonlarindan birinde izledim. Cok bi beklentiyle gitmedim ama ben, hanim ve birader gayet begendik filmi. Hikayeyi bastan sona hatirlamiyorum, ustune WoW'u denemekten ote gidemedim, o yuzden lore ile ilgili acik varsa farketmedim ama ; Kral tip olarak da karakter olarak da oturmamis, acayip tirt. Yerine guclu kuvvetli kasli badass bi abiyi koysalar. orc'larla kapisirken "ay ben de oynicam" tadinda ortada gezinen cocuk triib olmasa guzelmis. Trailer'da buyuler buyuculer tirt geldiydi ama filmde rahatsiz etmedi. Footmen cok iyi olmus. Oyundakinin tipkisinin aynisi gorunus ve harekt olarak, cok hosuma gitti. Garona'nin gorusunu baya rahatsiz etti beni. Yanakda surekli allikla gezmesi, dislerin eskiden sakizlardan cikan vampir dislerden bozma olmasi falan goze batiyodu. Savas sahneleri falan guzeldi, tatmin ediciydi, Lothar ile cirak buyucunun Medivh ile kapistigi, Golem'le falan savastiklari yer haric. Gidishatta kopukluklar vardi bu arada. Biraz daha ara hikaye ile beslence, ordan oraya atlamasa cok daha guzel olurmus ama o zaman da filme nasi sigdirirlardi bilmiyorum. Yine footmen gibi bloodelf'ler ve orc'lar falan baya iyi olmuslar, gayet tatmin edici gorunuyolardi. Aklima gelenler bu kadar simdilik ama dedigim gibi overall'da begendim ben. Ufak tefek seylere takilmazsaniz hayal kirikligina ugrayacaginizi sanmiyorum. Ha bi de umarim bi 15 film falan cikarirlar tum lore'dan. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 di said: Cogzeldi lan. Cok rahat 8.5/10 var filmin. Can sikan bi kac yeri var ana overall'da guzel. Eve gidince yazicam detaylica. abi lore bilmeden fılme gıdıp cok guzel demek kolay tabi biz napalım unutalımmı bıldıgımız loru fılmı begenmek ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Lore hakkinda yorum yapamiyorum tam hatirlamadigimdan ama gerisi guzel diyorum iste. Diyorsanki biri olmadan olmaz, Ali Agaoglu'na baglayip yaptim oldu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 imdb'de film lore'a göre puanlanmayacağı için di'nin verdiği puanda sıkıntı olmayabilir. bakalım izleyince yorum yapıcaz ama görsellik falan filan o işlerdeki başarıları önemli. bazı sıkıntılar vardı trailerda mesela cok iyi duran orclar cok tırt duran orclar vardı. yoksa lore halledilir ya. wow lore=lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Lore faşistleri filmi iyi kötü şeklinde onaylamamız sizin tekelinizde mi? Bir filmin belli konulard iyi veya kaliteli kavramlarına nail olması için lore dediğiniz hikayenin dışında bir sürü etken var. Hikaye boktan, eksik vs demeniz diğer etkenleri sıfırlamaz. şurası iyi burası kötü dersen anlarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 olsun film ne iyi ne kötü. loredan bağmsız olarak. 8.5/10 notunu ingiliz artistokrasisiyle filme gittiği için yazmış di. ederi 7.1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 hatta 6.8/10 falan da işte warcraftı sevdiğimiz için ek puan alıyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Kizla gidince filme odaklanamadin belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 baya odaklandım da işte yine dönüp dolaşıp loredan bağımsız yorum yapamıyorum ama cidden 8.5/10 etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 devamını 4 gözle bekliyorum ama bu sırf warcraft legacy olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar