LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hayati tehlike yokmus, dinleniyormus suan.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şok oldum ben ilk duyduğumda. holivudun hulusi kentmeni adam. kolay değil. durumu iyiymiş neyse ki
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aaa harbi iyi rol kesiodu adam yahu.inss ii olur.bu arda freeman deyince aklıma half-life daki herif geldi
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yazık olmuş walla! İşallah ağır yada kalıcı bir yarası yoktur.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bu adam ölmemeli, ebediyen yaşamalı...
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Xenocide said: bu adam ölmemeli, ebediyen yaşamalı... çok zor
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çok zor dediğine göre bi ihtimal var yani :D onada şükür
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahh ahh ne güzel oynamıştı esaretin bedelinde oscarlık film felan diyede izlemedim sırf bu adam var diye izlemiştim.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çok çok severim kendisini ama şu yandan bakın,adamın bir ayağı zaten çukurda,önemli olan geride bıraktıklarıydı ki,fazlasıyla efsaneleşmiş şey bıraktı.En dandik senaryolu filmleri bile oyunculuğuyla bir üst seviyeye atlatmış bir adamdır. Geçmiş olsun
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Çok iyi bir oyuncuydu. Umarım bişey olmaz.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hep bu batman yüzünden. sanırsam jokeri oynayan şahısta ölmüş filmden sonra. The Crow'du dimi o lanetli film diye damgaladıkları? buda ikincisi olmasında...
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yalnız cidden, Christian Bale tutuklandı, Heath Ledger öldü, Morgan Freeman kaza geçirdi... Neler oluyor?
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Aaron Eckhart akıllı ol akıllı! Sıra sende!
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 of of of. penth'in dediği gibi o yaştan sonra kalıcı hasar olursa iyileşmek zor maalesef, umarım abartılmıştır ciddiyeti durumunun. :( darkrider ne yaptın sen, 71 yaş tek ayağı çukur değil ya. :) babam 69 oldu geçen ay, çoğu genci cebinden çıkarır adam. (:P) said: Latest: Morgan Freeman broke his shoulder and arm when he flipped his car over in Mississippi on Sunday night. The actor and his passenger Demaris Meyer had to be cut from the wreckage and airlifted to the Regional Medical Center in Memphis, Tennessee after Morgan lost control of the vehicle on Highway 32, near his home in Charleston. After initial concerns about his wellbeing, the 71-year-old's publicist has confirmed Freeman is suffering broken bones, but is expected to make a "good" recovery. He was visited in hospital on Monday (4Aug08) by Bill Luckett, friend and co-owner of Freeman's Mississippi restaurant Madidi, who said the star was sitting up and talking. Meyer, whose relationship to Freeman is unknown, is suffering from minor injuries but is "in good condition". imdb'den, neyse aman atlatabilir sadece kırıksa.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 karpuz said: Aaron Eckhart akıllı ol akıllı! Sıra sende! Aaron Eckhart değil de Michael Caine'e bişey olursa heralde Freeman'dan çok üzülürüm. Caine > all çünkü.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 evet caine siler. o yaştaki insanlarında kırıkları biraz zor iyileşiyor, umarım kalıcı bir zarar almamıştır.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ne varsa ingiliz oyuncularda var işte. hopkins caine vs
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 morgan ölmemeli. daha en az 5 kült filmde daha oynaması lazımdı.
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Durumu nasıl haberi olan var mı? :(
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 az once yolda radyoda dinledim kolu dirseginden kırılmıs ciddi bişeyi yokmus dagılın simdi
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 adam ilah yaa.. umarım atlatır.. edit : atlatmış da zaten (:D
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 çok şükür ya. aman diim. ve mesajlara bakınca zaten direkt görülüyo. herkesin favori aktörleri filan vardır sevdiği, saydığı. farklılaşır kişiden kişiye ama ben şimdiye kadar 1 kişi görmedim morgan freeman dendi mi saygıyla durmayan. harika bir adam ya. allah daha da uzun ömür verir inşallah
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yav direskten kol kırılmasına mı critical condition demişler. E yuh! :S
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 valla buyuk kayıp olurdu olseydı filan, sevindim ciddi bisiyi olmadıgında. onun gibi oyuncu az gelir :)
Öne çıkan mesajlar