Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Philips LivingColors

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

renkli lambam olsun isteyenler için tabii gereksiz. bunu tutup gündelik hayatta abajurların yerine kullanmıycaksın ki.

gece lambası olarak kullanılabilinir, akşam otururken ambiyans amacıyla kullanılabilinir. özellikle benim gibi renkli lamba isteği olanlar için müthiş birşey.

"e nolcak ki be, al eline bir ampül, önüne kırmızı kağıt koy, aynı şey" diyenler için herşey basit de, bildiğin ampüle kırmızı kağıt koyup elde ettiğin ışık, şu gösterilen cihaza göre çok sert ve rahatsız bir ışık verir.

hani öyle çok basit bir alet de değil bu, saturationı, parlaklığı ve 2 kırmızı, 1 yeşil, 1 mavi led ile farklı renklerde kombinasyon elde edilebiliniyor.
16 milyon renk elde edilebiliniyormuş.

böyle bir cihazı 200 dolardan az maliyet olacağını düşünen varsa buyursun yapsın, 10 dolara yapsa bile, 200 dolar veririm ona.

ha bir de daha önce bir topicte yazmışım bu cihazı.
http://forum.paticik.com/read.php?13,2057432,2978438#msg-2978438
(gerçi philips sitesinde de olan bu link, red5 sitesinde kaldırılmış gözüküyor).

iwantoneofthose mudur nedir o sitede gördüm satılıyor, ancak Türkiye'ye yollamıyormuş adamlar kargo maliyeti belli bir fiyattan pahalı diye.
Yoksa alırdım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

super bir dekorasyon isigi, almak isteyenler cekinmesin. bir arkadasimin evinde var, bas agrisi filan da yaptigi yok (bakkaldan aldiginiz uzeri yagli boyayla boyanmis lamba degil bu efendim)

oyle gunde/haftada sadece 1-2 saat kullanilacak birsey de degil. devamli acik durup istenen ambiansi yaratmakta kullanilabilir.

tasinirsam alinacaklar listemde en basta geliyor. her eve lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...