Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bunu hemen almazsam geberecem sanirim oyh http://www.lighting.philips.com/microsite/living_colors/ Odanizi ambiyans yapiyor hem de uzaktan kumandali isik abi dusunsene masmavi olacak hayaller ah kirmizi olacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aaa çok iyiymiş be, hakkaten bakmak lazım kaçadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oha çok iimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ilk gordugum anda resmen vuruldum ya bu benim olmali modundayim su an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 harikaymış. almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 lcd arar iken görüp, projektör hayalim yanına eklemiş idim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Türkiye'de yok galiba. Gzüelmiş ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 enee tvlerinde kullandıkları ışıklı çerçeve hedesini tek başına da satıyo adamlar heuuhe. Sevimli bi reklam yapmışlar da, o kadar da "almalıyım" denen bi zımbırtı değil be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Haftalardan beri odama çeşitli ışık kaynaklarıyla yaratmaya çalıştığım olay. Şu an alyorum. Aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 çok manasız lan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oha 200dolar diyo lan bu lamba yaf bu 200dolar verilir mi bana verin 200doları istediğiniz ambiyansı yakalattırayım size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 son derece gereksiz renkli isik bir sure sonra feci basagrisi yapiyor resimelrde filan iyi guzelde evde denedim ben bole farkli renkli zamaninda 1 saat sonra bayiyor max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şarkı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 evet ya şarkı baya şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oldukça başarılı görünüyor, fiyatı biraz tuzlu görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 200 doalr hakikatende gereksiz viktorda haklı bi zaman sonra bayar bence... Haftada topu topu 1-2 saat kullancak bir şey için 200 $ fazla bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bir gün mutlaka alabileceğim bir şey ama ne şu an, ne de şu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 renkli lambam olsun isteyenler için tabii gereksiz. bunu tutup gündelik hayatta abajurların yerine kullanmıycaksın ki. gece lambası olarak kullanılabilinir, akşam otururken ambiyans amacıyla kullanılabilinir. özellikle benim gibi renkli lamba isteği olanlar için müthiş birşey. "e nolcak ki be, al eline bir ampül, önüne kırmızı kağıt koy, aynı şey" diyenler için herşey basit de, bildiğin ampüle kırmızı kağıt koyup elde ettiğin ışık, şu gösterilen cihaza göre çok sert ve rahatsız bir ışık verir. hani öyle çok basit bir alet de değil bu, saturationı, parlaklığı ve 2 kırmızı, 1 yeşil, 1 mavi led ile farklı renklerde kombinasyon elde edilebiliniyor. 16 milyon renk elde edilebiliniyormuş. böyle bir cihazı 200 dolardan az maliyet olacağını düşünen varsa buyursun yapsın, 10 dolara yapsa bile, 200 dolar veririm ona. ha bir de daha önce bir topicte yazmışım bu cihazı. http://forum.paticik.com/read.php?13,2057432,2978438#msg-2978438 (gerçi philips sitesinde de olan bu link, red5 sitesinde kaldırılmış gözüküyor). iwantoneofthose mudur nedir o sitede gördüm satılıyor, ancak Türkiye'ye yollamıyormuş adamlar kargo maliyeti belli bir fiyattan pahalı diye. Yoksa alırdım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şarkının adı ne=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 fransızcanın neyini seviyorsunuz abi..şarkıda bile itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 super bir dekorasyon isigi, almak isteyenler cekinmesin. bir arkadasimin evinde var, bas agrisi filan da yaptigi yok (bakkaldan aldiginiz uzeri yagli boyayla boyanmis lamba degil bu efendim) oyle gunde/haftada sadece 1-2 saat kullanilacak birsey de degil. devamli acik durup istenen ambiansi yaratmakta kullanilabilir. tasinirsam alinacaklar listemde en basta geliyor. her eve lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 orada da 200$ mı müm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Peki yeterli mi bir oda için, yoksa sadece dekor gibi bir duvarı aydınlatıp güzel görüntü mü sağlıyor? Demoya baktım orda sanki normal aydınlatma gibiydi bazı yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çok pahalı ya. çok güzel bişey. kaça diye bakayım dedim ebay den baktım ama hep 200 dolar filan. bide nasıl alıcaz almak istersek. kafaya koyarsam alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar