pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ders çalışmayı bilmeyen bi dödelek olaraktan bu sene baya bi zorlandım. yazın çok kasma, sene içinde baya bi kasıcaksın tabi ama iyi bi sınıfa düşmen de önemli. batıyı bilmem de ben vahap yılmazdaydım bu sene, 3 tm sınıfı vardı sene başında 2ye düştüm, pek sallamadılar bizi etütlerde falan. iyi seviye önemli tabi. ilk sınavda kastım 1e çıktım. son dönemlerde bizden başka kimseyle ilgilenmediler. şimdilik evde çalışmaya çalışma git etüt al işe yarasa da yaramasa da mutlak bişiler olur. rapor aldığım dönem etüt salonları çok kalabalık olduğu için evde çalışırdım. o da anca boş bi odada masa sandalye klima üçlüsüyle gerçekleşirdi. 50 soru çöz 2 dergi oku şeklinde geçirdik bi şekilde. sonuç? çok da iyi değil ama benim gibi rahat insana çok bile=) ne yazdım yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 menejerlikler zeka geliştirir. lazımdır oynayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Akhlaur said: Bilgisayarı kaldır. naaah, bence tabuları kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben kaldıracam bilgisayarı valla gayet, gerek yok yani. Sırf ders çalışayım diye yapmıyorum bunu, dersten arta kalan zamanda bilgisayarla beynimi uyuşturcağıma kafa dinleyecem oh mis. 11 ay boyunca 7/24 elmin altında net olmasa nolur, bugüne kadar yeterince suyunu çıkardım zaten olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yav tam senin yaptığını yapmak istiyorum ama bilgisayar salonda ortak kullanım bilgisayarı. ozaman buldum, girmicem lan bidaha! ağustostan sonra tek giriş sebebim film izlemek olcak hadi bakalım! busefer kendimi kandırmıyorum hem ciddi ciddi inanarak yapıcam bunu kararlıyım. ağustostan sonra elveda paticik, anca film hakkında yorum yapmak için falan girerim dsfsdg ozaman ben şu mp3 çalar olayını ağustosa kadar hallediyim şöyle bi sağlam dolduruyim, sonra ver elini öss ama çok zor ya cidden beyni uyuşturmasımıdır nedir bişeyi bağımlılık yapıyo resmen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Krizantem said: göt tutuşması, rekabet ortamı, gelecek kaygısı, ciddiyetin farkına varma. bunlar olunca insan ders çalışıyor. çalışıp yapınca da daha çok çalışası geliyor. bana öyle oluyodu yani :D koca bir +1 yıl boyunca toplam 2 kitaplık soru çözmüşümdür, 1.5 ay kala artık nasıl korktuysam 2 haftada 7 çözmüştüm :p (çok çözmek marifet değil tabii ki, kriter olarak kitap diyorum) . biri seni korkutsun birkaç gün çalışmayınca, çalışırsın :P bilgisayarı kaldırmak çok klişe ve kaldırılmamasında da sakınca görmüyorum ben. wow falan tarzı oyunlar oynama ama. genelde kaldırdım ettim diyip son haftalarda dadanıyor herkes bilgisayara, daha kötü olur o. ilk ay çok fazla haşır neşir olduysan kaldırmayı düşün ama. insanüstü seviyede azimli değilsen "zaten aylardır giriyorum, bu sene dişimi sıkayım" olayı yalan oluyor kafadan, haftada 5-6 saat gir ihtiyacını gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bianlık gazla yazmışım zaten şimdi bakıyorum girerim yani elbet diyorum =D ama ilk ay bi kendimi gözden geçirme olayı iyiymiş. bakarım şöyle günde 1 saatle falan yetinebiliyosam gayet kaldırmam. ama baktımki bilgisayar başında fazla vakit geçiriyorum, derim ev ahalisine kaldıralım bu pcyi tutamıyorum kendimi iradem yetmiyo falan filan diye neyse bakalım şimdi bi ders çalışma olayına girişicem ama bilgisayara dönüp duruyorum kapatıcam oyüzden. buarada bişey farkettim, ders çalışacağınızda bilgisayarı kapatın. o açılması için geçen 2 dakikalık süre resmen uzak tutuyo insanı. yani enazından sadece ekranı kapattığında sayıya dökersek 10 irade gerekiyosa, pc kapalıyken 5 iradeyle kendini uzak tutabiliyosun. ben tutabiliyomuşum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hm şu anda çalışmak zor tabi, ağustosta kim çalışcak :p bi de bir tavsiye daha, ilk dönem çok havaya girmesen de olur, etrafında "bugün hede hödöoğlunun fantastik artistik matematik 1123 kitabını aldım çözüyom olmmm" diye gezenler muhakkak olacaktır ama görünüşe bakılırsa çalışma disiplinin yok, dolayısıyla ben de çözmeliyim diyip çok kaptırmamakta fayda var. bayıyorsun yoksa ilerde. yoksa dershanemde okuldaki sınıfımdan da iki arkadaşımın olduğu bir sınıf vardı, adamlar senelerdir dershaneye gide gide alışkanlık edinmişlerdi, bıkmadan düzenli olarak kitap eritiyorlardı. var yani yapan, ben niye yapamıyorum diye üzülme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Daha önce de söyledim son 2-3 ay çok önemli bence. Hayvan gibi çalışırsın o zaman zaten. Bi de dershanede vakit geçirebildiğin kadar geçir. Biz hayvanlığa ulaştırmıştık dershane olayını. Kapatıyoruz hadi çıkın diye geliyorlardı :D 08-22. Net 10 saat ders çalışıyorduk. sonra bişi olmadı tabi :p tey tey ne günlerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Üniversite olsaydı askerliği uzun dönem er yapacağını düşün derdim. Lise'ye tesir eder mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Beyler, üzgünüm ama izlediğiniz metod çok kötü. Yani bilgisayarı kaldırmak, ya da kullanımı yasaklamak, bir tür ceza sistemi, ve cezalar ancak suçlulara verilir, bu da bir nevi kendinizi suçlu hissettiğiniz anlamına gelir. Eğer içinizde bir şeyler bu suçu sürekli işlemenizi sağlıyorsa, onu kontrol etmeyi öğrenmeniz, daha sonra oluşabilecek daha büyük problemlerin önüne geçmenizi sağlar. ve bunun adı da kişisel gelişim ve selfcontrol. Kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz, özellikle de bu yaşlarda, çok daha faydalı olur. Belli kurallar ile kontrol altına almanız, üzerinizde baskı oluşturur, ancak kendi isteğiniz ile bu durumu kontrol altına almanız ise güven duygusunu açığa çıkarır. Herneyse, seçim sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bilgisayarı kaldırmak bir ceza değil disiplindir bence.Kendi başına verdiği bir karar olduğu için zaten ceza değil.Hayır ben bu sene kullanmayacağım zira sorumluluklarım var ve bilgisayar beni bunları yapmaktan alıkoyuyor diyeceksin.Bilgisayar da bağımlılık yapar.Bağımlılıkta irade nin yetersiz kaldığı durumlarda olur zaten.Eğer bu adamda o tür bir bağımlılık varsa irademle karşı koyarım demek yerine bilgisayar ı kaldırması daha çok işine yarayacaktır şu dönemde ki kaldırması da zaten bir irade olayıdır.Yok ceza değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bence uykundan ödün vermelisin.gece millet uyuduğunda al eline test kitabını otur çalışma masana,hava sıcak olmaz illa ki gecenin verdiği bir serinlik olcaktır.olmadı bide müzik aç yanına takıl her türlü.sigarayla da ii ders çalışılıo tavsiye:D ederim.ben bırak tım ama 1 hafta önce olsun.yani herşey sende dostum.Allah sabır versin.başarılar.kolay gele:) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Abi, odamda elimin altında 24 saat net olmasını istemiyorum ben. Zararlı yani, bilgisayar başında da boş boş gevezelik yapmıyorum ama sonuçta getirileri özellikle böyle bir zamanında götürülerinden daha fazla olacaksa hiç gerek yok. Annemin biraz daha yavaş bi bilgisayarı var, hayati işlerimi ordan görecem bir şekilde. Gayet güveniyorum methoduma. Tabuyla falan da alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 üniversiteyi yarıladım hala nasıl ders çalışılır bilmiyorum. ama şuna karar verdim ders çalışmak doğuştan gelen bişi ya yapabiliyorsundur ya yapamıyorsundur. başarılı öğrenciler çok istisnai bir durum olmadıkça hep başarılı olur (gerçi ünivde bozulan başarılı öğrenci var biraz) başarısızlarda hep başarısız olur ders konusunda, orta seviyedeysen de hep oralarda gezinirsin. yani kişinin öss de yüzde kaçlık dilime girceği az çok ilkokuldan belli oluyor. ilkokul sıralarında derece yapan insan öss'de batırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Batırır, ben ilk okuldayken ankara çapında bir sınav olmuştu, 13. olmuştum, öss'de ilk bine giremedim ankara'da - 1000 küsür bişeydi. Sonrada gittim ilk sınıfta sadece iki dersten geçerek kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 össde ankarada ilk bin küsüre girmeyi batırmak olarak mı nitelendirdin ben mi yanlış anladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Sayısal problemlerde konu anlaşılmadığı zaman istediğin kadar soru çözmeye çalış fazla dayanamazsın.. Ders çalışmak mı istiyorsun konuları toparla bir program belirle kendine.. İlk önce çözeceğin problemlerin yöntemlerini öğren.. Ondan sonra test çözümü zaten sana bulmaca gibi gelecektir..Öss sınavına hazırlandığım zamanlar 10 saat aralıksız çalıştığım günleri bilirim.. Ders çalışırken birşeyler öğrenmen gerek.. Yoksa dedim gibi dayanamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 senko said: yani kişinin öss de yüzde kaçlık dilime girceği az çok ilkokuldan belli oluyor. ilkokul sıralarında derece yapan insan öss'de batırmaz. yok yav, ben de ilkokulda pek parlak bir öğrenciydim şimdi bok çukuru ne kadar parlaksa öyle oldum oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ardeth said: össde ankarada ilk bin küsüre girmeyi batırmak olarak mı nitelendirdin ben mi yanlış anladım :p yok, ben başarı hep aynı seviyede gitmiyor diye demek için şey ettirmiştim. Başırılı diye bakılan öğrenciler de sınıfta rahatça kalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şöyleki öncelikle her zaman ders yaptığın bir mekanın olmalı, öyle bilgisayar masanda falan ders çalışılmaz. hatta bilgisayarı kaldırsan bile çalışılmaz çünkü insan orda oyun oynamaya kafasını boşaltmaya alışıyor. Ben zaman zaman harbici çalışmam gerektiğinde yan odaya bi masa çekip orda çalışıyorum misal, ya da çoğu zaman okulun kütüphanesinden çalışıyorum. Dolayısıyla kendine bir çalışma yeri edinerek başla bence. Ha yatarak çalışmak da yalan buarada. 12 saat uyu kalk, sonra yatağa yatarak çalış yine de uyursun hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 of ardethin yapma dedii herşeyi yapiorum o yüzden ortalmaam 2.02 :/ haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kolay öle konusmak, peki ben napıcam ardeth efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sen de türkçe derslerini başka bi masada çalış sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bilgisayarda olmıyan dersim yokki benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar