Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Şener Şen gibi ağır bir oyuncu hafif bir diziye farklı kan olacak gerçekten.Hümeyra'nın çıkmasına üzüldüm,ama son sezonlarda hiçbir parıltısı kalmamıştı doğrusunu söylemek gerekirse.Ata Demirer varken oyunculuğu çok daha mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kim ne derse desin bu ülkenin en komik dizisi kaygısızlardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 dreagloth said: DeadSkinMask said: şener şen'i severim ama o adama ciddi rol daha bi yakışıyor. mutlaka avrupa yakasınında hakkını vercektir ama eşkiya bambaşkaydı.. daha önce hiç Şener Şen filmi izlememiş biri gibi konuştun, ki bir elin parmaklarını geçmez Eşkıya dan önce, "ciddi" diye nitelendirebileceğimiz rolleri. ciddi diye nitelendirebileceğemiz filminin az olduğunu bende biliyorum. fakat ben o çektiği diğer komedileri eşkiyaya değişmem. bu benim görüşüm. katılmayablirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Tabiki saygı duyarım. Bence de Şener Şen, züğürt ağadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aksaraya aksarayyy aksarayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 domatees... domateeEes? domAAatesss??!! 0.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Kaygısızlar'ın espri kalitesi için şu yeterli olur sanırım: bir bölümde kültigin ile hostes en romantik anlarına yürüyerek konuşurken kültigin anlatmaya başlar -şu köşede bi adamı bıçaklamıştım bak şu duvarın dibinde birinin bacağını kırmıştım zavallıyı kimse kaldırmamış hala kıvranıyor (o sırada adam halen yerde yatiyordur) Not: Sözlükten alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 -Taksiiii -Yolcuuu http://www.youtube.com/watch?v=gJufz4nh338 Adak http://www.youtube.com/watch?v=QEMt0Md6g-s var mı ötesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Pek ihtimal vermiyorum Şener Şen'in Avrupa Yakası'nda oynamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 rubrubbakidibakbak said: Kaygısızlar'ın espri kalitesi için şu yeterli olur sanırım: bir bölümde kültigin ile hostes en romantik anlarına yürüyerek konuşurken kültigin anlatmaya başlar -şu köşede bi adamı bıçaklamıştım bak şu duvarın dibinde birinin bacağını kırmıştım zavallıyı kimse kaldırmamış hala kıvranıyor (o sırada adam halen yerde yatiyordur) Not: Sözlükten alıntıdır. bir bölümde efektif olarak diyen hostese salça olan bir elemanı kültigin kaygısız markette yakalayıp bir mercimek torbası alıp arkasındak tarihe bak '' aa son kullanma tarihinin geçmesine 1 dakika kalmış, hemen ye israf olmasın' diyerek cezalandırıyordu. kaygısızlar hakkaten o günleri bırakın ( olacak o kadar, reyting hamdi gibi programların olduğu yıllar) bugünler için bile süper bi komedidir. zaten senaristleri arasında inanılmaz mizahcılar ve karikatürüstler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hele hele dilencili version manyaktı.. kaygısızların küçük oğlu cam silerken kaza geçirir içinden çıkan bir adam onu evlat edinmeyi, memnunlara para vermeyi falan filan teklif eder. neyse bizimkiler bu adamlar takılırken bizim adam bir dilencinin yanına gider ve diyalog başlar.. memnunun karılarından biri : aaa bu adam dilenciye para vermesi gerekirken aksien dilenciden para alıyor.. memnun: heralde büyük para verdi üstünü alıyor.. hakkaten inanılmaz esprilerdi. sonradan dizi ilerlediğinde ortaya çıakr ki bu memnunu oğlunu da dilendirmek için isteyen şerefsiz bir adammış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Sparkcaster said: tatlı hayat da yabancı bi yapımdan uyarlamaydı, ben yedi numara diyorum, avrupa yakasında acıkcası 2 senedir sadece burhan ve şahika var Tatlı Hayat uyarlama olarak başladı sonra uyarlandığı diziyi ezdi geçti üstüne koydu, serbest kendi hikayeleriyle devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şahika 2 yıllık nasıl oluyor ya. 1 yıl değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 avrupa yakası çok güzel bir dizi iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 devam etmesinin kime ne zararı var,sitcom sonuçta konu kaygısı beklemek saçma değil mi? scrubs friends tatlı hayat avrupa yakası it crowd how i met ur mother keşke,keşke hayatımda hergün yeni bir bölüm izlicek kadar yeni bölüm çekseler,oturur izlerim,izlemesem dahi arka planda açık olur 2-3bakar gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kitana said: hümeyra gene kötüde vural çelik efsanedir yahu. o gidince pek tadı tuzu kalmayacak. yok artık!!! hümeyra mı kötü? söyleyecek lafım yok buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 soldan soldan geliyorlar bana.... Hümeyraya kötü diyor adam çıldırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Şener Şen olayı fıs çıktı Not: Avrupa Yakası'na Şener Şen'in katılacağı uydurma bir haberdir. Gazeteci arkadaşlarımızın bana veya Plato Film yetkililerine onaylatmadan bu tip asılsız haberlerden alıntı yapmamalarını rica ediyoruz. http://www.sabah.com.tr/pz/birsel.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sahsen beni de diziden sogutan karakter gaffur kadar humeyradir. durup durup aptal aptal bagirmasi, ota boka sagdan soldan demesi nedense bi turlu sevemedim. dizide en basarili karakter ata demirerdi onun donmesi cok guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hümeyra çıktıysa dönebilir, onla kavga ettiği için ayrılmıştı ata demirer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hümeyra başta iyidi sonradan dozuttu cidden. Ama bu onun elinde olan birşey değil senarist ne yazıyorsa onu oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Oha Şener Şen mi ?. Ata Demirer lazım o diziye başka bir şey değil. Şener Şen'i ise en son Kabadayı'da izledim yine filmi kurtaran adamı oynamış. Edit :Çok fazla oha kullanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Günse Birsel Şener Şen'in diziye katılacağı haberini yalanlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 karpuzseven said: Oha Şener Şen mi ?. Ata Demirer lazım o diziye başka bir şey değil. Şener Şen'i ise en son Kabadayı'da izledim yine filmi kurtaran adamı oynamış. Edit :Çok fazla oha kullanmışım. kabadayı filmini kurtaran adam kenan imirzalıogludur.deli bi performansı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yok yok iyi oynamış role cuk oturmuş falan ama Şener Şen ile çok farklı yerlerdeler o filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar