KingV Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 eğer toplu ns oynama planları varsa ben de gelmek isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mortis said: vardı NS serverları SNN nin ilk versionunda 2002 olması lazım veya 2003 ben lise 2 deydim. Sonra o dava muhabbetine kapandı snn yattara oldu. o zaman baya doluydu serverlar sürekli clan maçları dönüodu =) hangi dava? hic ögrenemedim neden kapandigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Seele said: Mortis said: vardı NS serverları SNN nin ilk versionunda 2002 olması lazım veya 2003 ben lise 2 deydim. Sonra o dava muhabbetine kapandı snn yattara oldu. o zaman baya doluydu serverlar sürekli clan maçları dönüodu =) hangi dava? hic ögrenemedim neden kapandigini.half-life'ın türkiye distribütörü "esen elektronik" dava açmıştı. 10.000$ ceza geldi gibi iddialar vardı. sonra snn'yi kapatıp oynasana.com'u açtılar. yıllardır gelecek oyun. sayfalarına girdiğimde sağdaki pre-order linkini görmekten sıkıldım. wikipedia'da da "release date: TBA" ifadesini. neyse 2012 yazında geliyomuş. son trailer'ın sonunda yazıyo. dehşet olmuş son trailer (gorilla isimli). ama hangi sistem kaldırır o grafikleri bilemiyorum. fir3blad3 said: online kişi sayısı ne durumda ?ben de merak ediyorum. game-monitor.com'dan baktım da, resmi beta sunucuları orada listelenmiyo sanırım. quenas her akşam oynuyomuş, mesajı görüp cevap verir belki. Quenas said: [...]Kendimi örnek verirsem her akşam girip 2 saat rahat oynuyorum, şu haliyle bile bf3 mw3 gibi (tam rakibi olmasa da) rakiplerinden çok daha derin ve stratejik yapısıyla ns2 kesinlikle daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 alıcam, ha aldım ha alıcam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 alah mı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 alırsanız habar edünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 aldım gitti yiğenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 MrBomb said: ama hangi sistem kaldırır o grafikleri bilemiyorum. P133'le oynamıyorsan kaldırır o grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 BF3 ü oynatan her makine bunu rahatlıkla oynatır. Sıkıntınız olmasın. Oynanabilirlik NS1 den biraz farklı ilk başta yadırgayabilirsiniz ama alışınca aynı zevki alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 neyi aldın çıktı mı ben kesin oynarım ya ynai lise 2 deyken çok ii oynuodum DAS bakalım 9 sene öncesi gibi çok ii oynayabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yadırgayabileceğimiz tarafları ne sistemi mi değiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 nasıl alıyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 nerden satın alıyoruz.alalım bari.ns çok severdim zaten ns ve dod en sevdiğim modlardı.piç ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://www.naturalselection2.com preorder yapıyonuz, paypal mailinize bi serial code geliyor, steamden aktive ediyorsunuz sora gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 betada mı oynuosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 35 dolar çok pahalı steamden 10 dolara alırız bunu zamanı gelince dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 hakkaten pahalı geldi ya. zaten herkes oynayacaksa alınır anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 valla evet biraz pahalı. oyunun şu anda tek sorunu optimizasyon. late game'de frame skipler başlayabiliyor yoğun bina nüfusundan kaynaklı. onun harici eski şeyleri zaten korumuşlar, yenilikler falan da var alienlara da commander olayı gelmiş, marinelerde Power Core olayı var her odada. Power core'u patlatırsan o odaya enerji gitmiyor ve oradaki binalar çalışmıyor felan güzel yenilikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ailenlara commander olayı gelmiş derken gorge yok mu artık etrafta dolaniodu şirin şirin yoksa gorge olup bi binaya girip tepeden mi kontrol edioruz commander gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 gorge var yine ama görevi değişmiş. 2 dane küçük yapı kurabiliyor, birincisi yerde alyen tabakası oluşturan bişey (starcraft'taki mantık) o tabaka olmadan bina kurulamıyor. ikincisi ise defansif küçük bişey, range'ine giren marinelere saldırıyor. emin değilim ama ufak bi healing etkisi de olabilir o şeylerin. yani gorge'un asıl görevi commander için mekan hazırlamak haline gelmiş. Hive kurulcaksa gorge gidip oranın zeminini bi güzel yeşilli yeşilli yapıyor, defansif zımbırtıları da dikiyor ve orayı savunuyor. Commander da oraya aynı starcrafttaki zerg işçileri gibi bi yaratık var ondan gönderiyor ve o mahluk hive'a dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 NS1 deki Fade'den farklı olarak burada Blink yapıyorsunuz ( yani görünmez oluyorsunuz ) Assasian tarzı takılıyorsunuz. Gorge'u zaten Xeno anlatmış. Lerk olarak close Combata giremiyorsunuz genelde ranged ( lerk spike , gas vs) takılıyorsunuz. Onos'u hala göremedim :) Marinelerde mesela commander bir silahı aktif ediyor. Siz gidip armory'den istediğiniz silahı belli bir cost karşılığında kendiniz alıyorsunuz. Bas bas bağırmıyorsunu commander " SG, JP vs " diye :) NS1 de Alienlarda "Sensory Chamber" ile gelen "Scent of fear" ability si vardır mesela. Marinelerin yerini kırmızı bir aura ile gösterir. NS2 de bu özellik alien lara default olarak geliyordu. Yani her alien yerinizi rahatlıkla görebiliyor. Şu an aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 toplu oynanacaksa alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bilemiyorum nasıl olmuş ama gorge'un binaları kurmasını seviyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 söylemeden edemicem oyunun menüde çalan müzikleri çok güzel ya. ilginç abi böyle indie bi firmanın sınırlı sayıda community'si olan bi oyun için bu kadar güzel müzikler oluşturması. oyun güzel bu arada arkadaşlar, hani 35 dolar biraz fazla gibi geliyor ama bu adamlara destek olmak boynumuzun borcudur derim ben. aldığım günden beri hergün oynuyorum. şu ara ara frame skip mevzusunu da bi çözseler tadından yenmeyecek. bugün bi patch daha geldi, yeni bikaç güzel özellik daha eklendi falan. olacak yani bu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 heyecanlandım türkiyeye geliim alacam diretk çok seviodum ya ns yi cidden böle clan maçları ciddi takstiksel oynandı mı bi de tadından yenmio random herkes saçma sapan oynayınca bazen sinir bozabilio ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar