Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Liebe said: ns 1 i çılgınlar gibi oynuyodum 2 nin varlığından bile haberim yoktu ne ara çıktı ne oldu bilmiyorum ama çok sevindim görünce.videolarına bakıyorum güzel gibi oyun nasıl baya oynayan var mı? ilki gibi server bulana kadar çatlamıyoruz dimi artık =) boş server bulmak zor :/ ns1'de çılgın attıysan ns2'yi tereddütsüz alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 aramizda donen oyunlarda marine exo görmeye başladı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 valla bu akşam 1 oyuna girebildim ( sonra real life saldırdı ) çok fena tokatlarken alyenler nubf4 yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Bir arkadaşın PC de denedik. i5 2500k + HD 7850 kart ile 1680 çözünürlükte Readyroom da 120 - 160 FPS Combatta ortalama 100 FPS alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 alsın artık o sistem de 100 fps. 7850 fiyatı çok uygun şu an vatanda ama işlemcim dandik diye almıyorum. i5/i7'niz ve dandik bir gpunuz varsa direkt alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bende şidmi 955 var phenom II ona 7850 takaceims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 tak ve sonucu söyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yanlız uyuz glitchler felan çok sıkıntı çok takılıo arada fps sorun olmuo pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 https://www.g2play.net/store/Natural-Selection-2-Steam-Key.html?utm_source=facebook&utm_medium=facebook&utm_campaign=26.11.2012-nsii-td 30 lira oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 aldim 3 kere oynadim, zamanida ilk ns i de oynamisligim vardi. ona ragmen noob lafi yemekten sikilinca bir daha oynamadim. iyi pingli serverlar bos oluyor genelde, dolu olanlarda da lag ve ping kotu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 alien ezio zaten nedir öle paso onos spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Bu oyunda commanderlar dışında kimseyi noob diye yargılayamazsın ki. Oyunun yapısı buna musait değil zaten. Adamın aim i çok iyidir ama öyle anlar oluyor tek kişi vuramaz. Bunun dışında ismi yeşil olan serverlar zaten newbie friendly serverlar oralarda kimse laf etmez, edemez. Noob lafına alınmayın yani. Oyunu bilen adam zaten bu lafı etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 beyler her gece oynuyoruz he alan eden varsa steamden pati ns grubunu bulsun girsin. public zaten geceleri ordan inv atıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yarın alıyorum aranızdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 marine op ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 alien op marine opop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ilk ve son alien commluğum oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 başarılı commlar altında marine gücü gösterildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bu akşam eğlenceliydi hakkaten de. abi o harass gorgelar nedir ya. şirinliğği mirinliği kalmadı gorge'un gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 workshoptan haber getirdim ahali. valla bi kesimin beklediği modun betası çıkmış oynanmıyor daha ama: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=100103964&searchtext= NS2:C işte. ns2 grafikleriyle ns1 oynamak için yapmışlar. sesleri direk ns1'den almışlar galiba. pek deneyemedim tam, oynayan da yok zaten. bence fortress forever gibi çürüyecek ama bakalım. bi iki kere deneyebilmeyi umuyorum, özledim gorge'la bina yapmayı. heavy yutmayı falan da özledim lan :p. şimdilik textureleri tam yapılmamış eclipse, zaten ns2'de de olan veil ve yine yarı texture'lü tanith var. direk lan'da oyun kurup eclipse'e attım kendimi. güzel map lan eclipse :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi 79 resim varken oto balans kurbanı oldum exo çıkıodum skldjf. marine op değil ya mapinde etkisi oldu bence bide -2 oynadık die qqluodu alienlar dün ehueh. Hakketen allien sanki daha bir commander işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 o -2 ilk olduğunda marinelerde ölü yoktu ama ve tam exoların çıktığı zaman olduğu için kayıp vermeden direk bir oda aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Nasi olu yoktu abi 6-7dakka spawn bekledim ben Gerci oda alindiktan sonra olmus de olabilirim haklisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Dün bar için güzel kapıştık epey gitti geldi bar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Bide exoda ki minigunlar çok keyfli ya dün ilk exomu harvesterı alıcam die böle azımdan salyalar akarkak minigunlara abanırken verdim. onosun tepiklerini çok geç fark edebildim. Hakketen yemem içmem exoya kasarım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar