Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Natural Selection 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
godliek eyimim mi gitti la dedim ben de meğerse oyun boktanmış. bu olayı iyice bi fixlemeleri lazım artık nasıl yapacaklarsa, bildiğin gitmiyo eyim istediğin yere, zaten küççük küççük alyenler ordan burdan çıkıp duruyor, ham ham yapıyorlar :(
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

godliek eyimim mi gitti la dedim ben de meğerse oyun boktanmış. bu olayı iyice bi fixlemeleri lazım artık nasıl yapacaklarsa, bildiğin gitmiyo eyim istediğin yere, zaten küççük küççük alyenler ordan burdan çıkıp duruyor, ham ham yapıyorlar :(

Ahah süper yorum. Aynen beni de ham ham yapıyolar öyle ordan burdan üstüme atlayıp. :p
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

bende yok öyle bi olay senin mavuzun boktan -.-
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

fpsnin en basit olgusunu seneler sonra nası bozuyorlar şöyle anlamış degilim. bfde de aynı sıkıntıları cekmiştik.
Mesaj tarihi:
crosshair geç gelmiyo abi istediğin yere gitmiyo, bi mallık var motorda. fps düşüklüğü de iyice arttırıyo bu olayı. mouseum da gayet sağlam yav csde 30-2 gibi saçma skorlar yapamazdım yoksa (gerçi arada usb çıkış sesiyle gidip geliyo ama gitti mi zaten çalışmıyo hiç sdf)
Mesaj tarihi:
ns 1 i çılgınlar gibi oynuyodum 2 nin varlığından bile haberim yoktu ne ara çıktı ne oldu bilmiyorum ama çok sevindim görünce.videolarına bakıyorum güzel gibi oyun nasıl baya oynayan var mı? ilki gibi server bulana kadar çatlamıyoruz dimi artık =)
Mesaj tarihi:
Chemical said:

valla marine ben de çok zorlanıyorum bişeyler vurmada, çözüm varsa deniyim

aga benim fps düşüktü ayarları kıstım cillop oldu.

o yüzden ne yap?
önce ayarlara aban, biraz öyle oynayama çalış, kendinden ışınlanan fade ler falan.

sonra normale al
  • Yeni Oluştur...