Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 evet şu galiba olay http://www.unknownworlds.com/forums/index.php?showtopic=119512&mode=linear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 hiç aklıma gelmemişti ama neredeyse her oyunumda sürekli sens ile oynayıp duruyorum ben uygun hale getirmek için. Demek tek sorun bende değilmiş. i_sensitivity ile denemeler yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 raw input yapin, sens e dokunmayin. Bi nebze rahatlayabilirsiniz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 godliek eyimim mi gitti la dedim ben de meğerse oyun boktanmış. bu olayı iyice bi fixlemeleri lazım artık nasıl yapacaklarsa, bildiğin gitmiyo eyim istediğin yere, zaten küççük küççük alyenler ordan burdan çıkıp duruyor, ham ham yapıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 4 amele aldik biz oyunu. ben loar anelol deception. rahat olun komun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Silphatos said: godliek eyimim mi gitti la dedim ben de meğerse oyun boktanmış. bu olayı iyice bi fixlemeleri lazım artık nasıl yapacaklarsa, bildiğin gitmiyo eyim istediğin yere, zaten küççük küççük alyenler ordan burdan çıkıp duruyor, ham ham yapıyorlar :( Ahah süper yorum. Aynen beni de ham ham yapıyolar öyle ordan burdan üstüme atlayıp. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Darklight1903 said: 4 amele aldik biz oyunu. ben loar anelol deception. rahat olun komun. server tıka basa dolu boşa aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 canin sagolsun, 20 dolar ne ki? fdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Silphatos said: godliek eyimim mi gitti la dedim ben de meğerse oyun boktanmış. bu olayı iyice bi fixlemeleri lazım artık nasıl yapacaklarsa, bildiğin gitmiyo eyim istediğin yere, zaten küççük küççük alyenler ordan burdan çıkıp duruyor, ham ham yapıyorlar :( bende yok öyle bi olay senin mavuzun boktan -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Harbiden bu gece 5-6 kişi dışarda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 gg iyi iyi her gün adamlar çoğalıyir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 indirdim, oyun var mi beyler fsdjlkfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 yok abi biz bıraktık oynamayı tekrar başlayınca haber veririz size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ben de bugün yeni kulaklığımı postadan alıp yarın akıcam oyuna. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Silphatos said: godliek eyimim mi gitti la dedim ben de meğerse oyun boktanmış. bu olayı iyice bi fixlemeleri lazım artık nasıl yapacaklarsa, bildiğin gitmiyo eyim istediğin yere, zaten küççük küççük alyenler ordan burdan çıkıp duruyor, ham ham yapıyorlar :( fpsnin en basit olgusunu seneler sonra nası bozuyorlar şöyle anlamış degilim. bfde de aynı sıkıntıları cekmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Crosshair geç mi geliyo mouse'a göre? Eğer öyleyse ben o boku her oyunda yaşıyorum vsync kapatmazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 crosshair geç gelmiyo abi istediğin yere gitmiyo, bi mallık var motorda. fps düşüklüğü de iyice arttırıyo bu olayı. mouseum da gayet sağlam yav csde 30-2 gibi saçma skorlar yapamazdım yoksa (gerçi arada usb çıkış sesiyle gidip geliyo ama gitti mi zaten çalışmıyo hiç sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 valla marine ben de çok zorlanıyorum bişeyler vurmada, çözüm varsa deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ingame sliderı en sola çekip mouse'un hızını veya dpi'ını dışardan arttırınca biraz adam olur demişler ama bende pek bir şey farketmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 lan oyunu yeni yukledim, actim, client and server differ hatasi aliyorum. yarim yamalak dl etmis salak :) neyse verify falan yapayim, oyun donme ihtimali nedir gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 grubu topladik, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hadi beylers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ns 1 i çılgınlar gibi oynuyodum 2 nin varlığından bile haberim yoktu ne ara çıktı ne oldu bilmiyorum ama çok sevindim görünce.videolarına bakıyorum güzel gibi oyun nasıl baya oynayan var mı? ilki gibi server bulana kadar çatlamıyoruz dimi artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Chemical said: valla marine ben de çok zorlanıyorum bişeyler vurmada, çözüm varsa deniyim aga benim fps düşüktü ayarları kıstım cillop oldu. o yüzden ne yap? önce ayarlara aban, biraz öyle oynayama çalış, kendinden ışınlanan fade ler falan. sonra normale al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bende de cilgin frame atlama vardi, simdi driver kaldirdim, beta'lardan birini yukluyorum, sonucu yazarim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar