Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 o zaman alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yok ya oynanır pubda çoğunluk iletişim kurmuyor sonuçta, bi tek commander konuşmak zorunda diyebiliriz. Ancak konuşmak performansı çok artırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 marine in shotgun a 20 resource harcamasi cok geliyor bana. carapace upg li skulkla kesebiliyorsun adami yazik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Commander'ın konuşması çoğunlukla yeterli oluyor. Şayet tecrübeli ise istediği gibi yönlendiriyor diğer playerları bu da genelde başarıyı getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi olay komendırda direk ya konuşmazsa millet bodos yerlere gidio kafasına göre oynuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 siyah bi ekran cıkıyo map yüklendiğnide, dx10 kartlarda calısmıyo mu la yoksa bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Aynı kart var bende Silp, sıkıntı yok driver yenile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Silphatos said: siyah bi ekran cıkıyo map yüklendiğnide, dx10 kartlarda calısmıyo mu la yoksa bu :( Map yüklenirken alt-tab yapınca oldu bende o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 explore çalışmıyormuş ya trainingde, sonra kendim server kurdum bi tane düzgün çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 gelecek olan gelmeden once mumble zerzevati ayarlayip gelsin. Sonra fasulyeden muamelesi goruyor ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 50res'e exo almak çok gereksiz. dual alın alıcaksanız. olmuyosa shotgun jetpack al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 mumble ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 mumble ne arkadaşlar serf misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 son patchden sonra fatal error alan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 mumble kurup overlay kapatın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 eğlenceliydi dün ya. marinelerin deneyim kazanması lazım biraz ama dsafasd. o diil de veil ne içimde kaldı ya, yenicektik o mapte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 alt tusu yetiyor iste kasmayin mumble falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 lan oha adamlar sourcedan daha dandik motor yapmayı nasıl becermişler loadingler aylar alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi source dediğini koskoca valve 2938492394 kişiyle yapıyor, burda 5 kişilik bi ekip var ve bence boyutlarına ve parasal durumlarına göre baya iyi motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ahah quickplay diyorum boş servera atıyor bide serverlar felaket lagli. 60 ms gösteriyor giriyorum 100ün altına inmiyor oyun içinde meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aha aldım bende dl ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 35 kill aldım lan, alienler eziyo so far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi skulk tek başıma 3 exo falan alıyorum bi elde, çok sıkıntı var marine'lerin skill seviyesinde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 zevkliymiş iyi commanderla pati oyunu dönerse bu akşam geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Patiden ziyade Alien oyunu döndü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar