Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayirli ola


Baggio

Öne çıkan mesajlar

Hayırlı olsun. Bu hafta açık bırakıp yükleyecem bu oyunu:D[signature][hline] Ready for your eyes,
Running for your heart

Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz ve bir kaç arkadaş Bartz serverındayız gelen olursa nickim Eseke..

bu arada tell atmak isterseniz "eseke yazmaniz lazim

"eseke = /tell eseke[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an buglar var, interface AO ya benziyor ama friend list filan yok ama eklenecekmiş, pvp sistemi UO ya çok benziyor, skiller ve büyülerde EQ ve UO karışımı, classlar arasındaki dengeler bence iyi oturtulmuş..

Oyunun asıl amacı clan sistemi üzerine kurulu siege ve clan sistemi simdilik gayet basarili gozukuyor, görsel acidanda tatmin ediyor.

PS: Şu anki betada oynayanların büyük çoğunluğu SWG den gelme ve bir kısmı devam etmeyi düşünüyor.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe evet :)
oyun gayet iyi gorunuyor tek sinir bozan yani ise karakterler oldukca kısıtlı neredeyse herkes birbirinin ikizi gibi tek tip karakterler var...[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayılı olsun, her ne kadar oyun üzerine fazla bilgim ve oynamaya niyetim olmasa da moderasyona ve oyunculara başarılar, gidin dövün korelileri.. :-p[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bi kaç saate betaya giricek. Oyuna büyücü savaşçı bi de hırsız gibi 3 ana classtan başlayıp level aldıkça mesela element büyücüsü sonra daha da level aldıkça ateş büyücüsü gibi ilerliyorsunuz. Beta 1 ay sürücek. Beta bittiği zaman karakteriniz oyunda kalıcak. Yani eğer oyunu almaya karar verirseniz kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Tipik olarak mmorpglarda olduğu gibi oyunu aldığınız ayı beleş saydıklarından 2 ay beleş oyun diye lanse ediliyor. Ben de arkadaşa rica ettim indirmesi için betayı, yarın gidip alıcam evinden..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jonq'un da dediğin gibi karakter yaratma kötü 2-3 değişik surat tipi ve 3-4 değişik saç tipi var her ırkın. bazı ırklarda değişiklik gösteriyo ama çok kötü oyuna girdiğinizde etrafta kendi tipinizden 10larca görüyorsunuz
gerçi çok önemli değil ama olsun bu detaylar oyunu birazdaha güzelleştirirdi.[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe ben direk arkadaşdan alıcam cdye basacak getirecekmiş :)

pop bizim dark nerde be o kaçırmazdı böyle bi oyunu. PvP dersi verelim arkadaşda UO'da tam ögretememiştik ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gelin valla ben swg yi unuttum bile =) dün gecede yni ciciler aldım baya sexi bir darkelf oldum =D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guru friend list var ama komut üzerinde çalışıyorforumlarda anlatıyorlardı

akşama milleti toplamayı unutmada şöyle bol ölümlü bir quest gecesi yapalım :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...