KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sigaram bitti ne edecem sabaha kadar.. temin çıktım baktım bakkallarda kapanmışş.. alternatifi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 annen veya baban ablan abin sigaralarından aşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yarım paket parliament var istermisin nihahaa öylemi yazılıyordu deyip kutusuna bakmadm heran ayıkabilirm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bunu fırsat bilip sigarayı bırak (ben bıraktımda sırf onu bikere daha insanların yüzüne vurmak için söylüyorum) (yüzüne vurduklarım BIREMEZSİİİN HEHEHE İÇERSİİİİN MAKS Bİ EY VEEER İÇERSEEEAAAN falan yapanlar. gidin memenizi için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 benzinlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 benzinlik çoook uzak.. evde benden başka kimse sigara alkol kullanmıor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tek pislik benim diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 övünmüyorum aksine tiskiniyorum kendimden.. ama bırakmakta istemiorum.. kışın denicem ama kendime söz verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sokağa çık izmarit ara. bankaların bide otobüs duraklarının oralarda çok oluyo. insanlar tam bitirmeden atıyo sigarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Benimde tek kaldı, gidip yatim bari birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sigarayı bırak yarın yine başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Chemical'ın sigara sarma tutoriali vardi. Eğer evinde ampul, sprey boya, gazete kağıdı falan varsa o tutorialdaki sigarayi yapabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Gazete kagidina sigara yapip icersen geberirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yapılacak tek bir şey var: küllükteki sigara izmaritlerini karıştırıp en uzunlarını seçmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Dostum komşular bugünler için var, sana en yakın oturan arkadaşını arıyorsun, ağbi sigaran var mı diyorsun, gidip alıyorsun. Komşularını tanıyorsundur herhalde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sağ apartmanda bi kız var varya offffffff hep ondan alırım sigarayı fdfds(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ya bir site vardi 7/24 servis eden bakkal gibi hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bir bardak süt iç yat uyu =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yedek pakedim olurdu hep zulada, o da yoksa tütün olurdu bir kenarda. 2 ya da 3 keredir sigarasız kalmışlığım çünkü duramıyordum, hep alırdım falan. Bırakınca böyle sorunlar kalmadı tabi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gazeteye marul sar, onu ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 adam çoktan uyudu lan bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 oh yakim bitanede keyfin doruklarına ulaşim oh oh :P oh miss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 KillJoy said: benzinlik çoook uzak.. evde benden başka kimse sigara alkol kullanmıor (: bizim evin karşısı benzinlik gel burdan al. yakın burası. annemler de doktora gittiler. doktora gidioz biz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 napcaklarmışki doktorda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bilmiom ki ben, doktora gitti onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar