BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ne sinir oldum . Kumburgaz yazlıkta evin dibinde ateri salonu var. Jeton 350 kuruş, ucuz yani. Günde gider 3 jeton alırım sırayla street fighter, tekken tag ve tekken 3 ü bitiririm. Demin oynuyorum sf ile tekken 3 ü bitirmişim. Taga girdim son adamdayım yanımda 4 5 tane çocuk kıs kıs gülüyor. Tam bitircekken jeton attılar hadii dedim. Nese teker teker deviriyorum. Ben devirdikçe çocuklar çoğalıyor mübarek zatne son jetonum yanıma başka para almıyorum 3 jetondan fazla almayım diye hırs yapmışım. 28 galibiyet aldım en sonunda "abi yiyosa başka adam al böe" ağlamalarına çocukların yenik düşüp king den başka adam aldım ve yenildim . Bide peşimden "ahaha abiye bak oynamayı bilmiyor nasıl yendik" diye laf attılar off bebelerden laf yedim. Çok sinir bi durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahaha çok kötü rencide etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 King le oynayabiliyor musun sen.Vaaay süper.Ben o adamı hiç kullanamadım.Onun değişik ambur gumbur hareketleri varmış.Ben yoshimitsu yu kullanıyordum sanırım.Ona da çok bebe işi dediler küstüm bıraktım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 off çok kıl bi olay gerçekten. Gaza Gelmeme Workshop'u tavsiye ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yoshi üçüncü adamımdır. Çok severim kendisini bebe değildir ezer geçer :D Kingle pis kombo yaparım tagla oynarken bide 2 adam alıyosun bi king alıyorum bide armorerking alıyorum öle bağlıyorum :D ama off pis laf yedim gidip 2 jeton daha alıp yencem çocukları ordalarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tekken bitirmen zor olur zaten çift kişi oynayın, daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gg rmk pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Christie Monteiro ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 christie montero, capoeirista kızımız ftw cidden. go easy on her! bu atari salonlarında jeton atıp giren çocuk olamadım hiç. jeton atan çocuğu ağlatan çocuk da olamadım. hele "abi bölümü geçiyim"ci çocuk hiç olamadım. ne acı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 biraz bekle çiftken bitir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 son adamdayken ben birisi jeton atsa hemen oracıkta komboyu çekerim, oyunu oynamaya sağlam eli kalmaz, perfecti koyarım. ayıptır, yazıktır, günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Anam bi an eski günlere dönüp t.tag nina/king kombosu ile böyle önüme geleni kırma ve counter attack comboları ile dövesim geldi (de) bizden geçti be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 off bana öyle yapıcaklar, üstüne bi de bik bik ötücekler var ya... tekken keyfini gerçek hayatta yaşatırım kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kingpin said: tekken bitirmen zor olur zaten çift kişi oynayın, daha iyi. kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fede said: kingpin said: tekken bitirmen zor olur zaten çift kişi oynayın, daha iyi. kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kingpin said: tekken bitirmen zor olur zaten çift kişi oynayın, daha iyi. Oha of ya oooffff. İğrenç falan ama sandalyeden düşüyodum harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 öff. ben de şimdi farkettim :) http://img.photobucket.com/albums/v610/meheeco/DSC01508.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kingpin said: tekken bitirmen zor olur zaten çift kişi oynayın, daha iyi. ahuahau adamım repu+. çok ii kardişim. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ayak resmini görünce espriyi anladım lan. ikisi de iğrenç ondan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kingpin said: tekken bitirmen zor olur zaten çift kişi oynayın, daha iyi. asdgdsfghdfgdfg ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kingpin said: tekken bitirmen zor olur zaten çift kişi oynayın, daha iyi. AHHAAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 o çocukları döverdim çıkışta. ne demek yahu son bölümde jeton atmak ? terbiyesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ama king süperdi be adamı bi yakaladımmı öldürene kadar bırakmıodum(o derece yani).Ama ps de olmuyodu,atarinin heyecanını vermiyo hiç bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 king in bi kapma olayı vardı tuşlara doğru bastığın doğrultuda ebesine kadar devam ediyordu. benim adamım lei dir. hadi sıkıyosa sdaf heihachi 2. adamım 3. adamım ise dede var ya bi tane o unuttum adını , çok rezilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Cons said: biraz bekle çiftken bitir :D yetosun cons df. değil de bu oyunda eddie diye bi eleman vardı tam lame işi idi rast gele tuşlara basardınız oyunu bitirirdiniz falan. herif immortal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar