Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Half-Blood Prince

progamer

Öne çıkan mesajlar

progamer said:
Son kitap deathly hollows part 1 ve part 2 diye iki film olacak. Kitaptan hiç bir şey eksik kalmasın diye böyle yapacaklarmış.

kitaptan eksik mutlaka kalır her zaman olduğu gibi, örn. serius'un ölümü çok kestirmeydi filmde. ama olayları anca sığdırıyorlar sanırım..

progamer said:
Harry Potter Hogwartstaki 6 senesini izleyeceğimiz yeni filmde Voldemort'un geçmişi ile ilgilide bir sürü yeni şey öğreneceğiz.

Voldemort'un geçmişi ile bir sürü şey öğrendik zaten, yeni birşey değil ki bu :P Kötü bi tanıtım olmuş..
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
I'm safe with you harry lafını dumbledore mu diyor lan çok gay dfd.
yok be efe kitapta ki güzel bölümlerdendir.deli dumrul yaralanıyodu harry de onu sağ salim okula götürmeye çalışıyodu korkmayın falan diyodu oda korkmuyorum harry senlin yanında güvende olduğumu biliyorum falan diyodu ona güvendiği için yani:)

en hüzünlü filmi olacak sanırım dumbledore dan ötürü:(

Sosyal ağlarda paylaş

Çocuk oyunculardan birisi pub'da bıçaklanıp öldürülmüştü, onun da bahsi geçecektir ben c/p yapayım şimdiden:

"Harry Potter filminde "Marcus Belby" karakterini canlandıran Robert Knox bıçaklanarak öldürüldü.

İngiliz yazar J.K. Rowling’in eserinden sinemaya uyarlanan ‘Harry Potter’ serisinde ‘Marcus Belby’ karakterini canlandıran Robert Knox Londra’nın merkezinde bıçaklanarak öldürüldü.

Henüz 18 yaşında olan Knox’un Harry Potter’ın kasımda gösterilecek bölümünde de rol aldığı öğrenildi. Talihsiz gencin pub çıkışında kardeşini bir grup saldırgandan kurtarmak isterken kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitirdiği belirtildi."

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...