progamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Harry Potter Hogwartstaki 6 senesini izleyeceğimiz yeni filmde Voldemort'un geçmişi ile ilgilide bir sürü yeni şey öğreneceğiz. fragman: http://www.traileraddict.com/trailer/harry-potter-and-half-blood-prince/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 konu ile alakasız olacak ama son film 2 bölüm olarak verilcekmiş doğru mu? teaserı da izleyemiyorum daha eve gidince artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Son kitap deathly hollows part 1 ve part 2 diye iki film olacak. Kitaptan hiç bir şey eksik kalmasın diye böyle yapacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 said: Harry Potter Hogwartstaki 6 senesini izleyeceğimiz yeni filmde Voldemort'un geçmişi ile ilgilide bir sürü yeni şey öğreneceğiz. Yooo kitaptan okuyup öğrendim ki ben (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Off fragmani izledim feci gaz.. Biktim bu harry potteri bekleme iskencesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben Harry Potter'dan bıktım. Baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ya bu daniel ne kadar moron ya.Suratı kalıp.Odun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 harry potter ve mikimin anteni ne zaman geliyormuş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 progamer said: Son kitap deathly hollows part 1 ve part 2 diye iki film olacak. Kitaptan hiç bir şey eksik kalmasın diye böyle yapacaklarmış. kitaptan eksik mutlaka kalır her zaman olduğu gibi, örn. serius'un ölümü çok kestirmeydi filmde. ama olayları anca sığdırıyorlar sanırım.. progamer said: Harry Potter Hogwartstaki 6 senesini izleyeceğimiz yeni filmde Voldemort'un geçmişi ile ilgilide bir sürü yeni şey öğreneceğiz. Voldemort'un geçmişi ile bir sürü şey öğrendik zaten, yeni birşey değil ki bu :P Kötü bi tanıtım olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 serius diil o sirius :P evet gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 y so srs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 I'm safe with you harry lafını dumbledore mu diyor lan çok gay dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sly-One said: y so srs? Let's put a smile on that face! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Why so sirius! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aga ben onu kastetmiştim zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Aga sende şifreli konuşmussun yaws:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kingpin said: I'm safe with you harry lafını dumbledore mu diyor lan çok gay dfd.yok be efe kitapta ki güzel bölümlerdendir.deli dumrul yaralanıyodu harry de onu sağ salim okula götürmeye çalışıyodu korkmayın falan diyodu oda korkmuyorum harry senlin yanında güvende olduğumu biliyorum falan diyodu ona güvendiği için yani:) en hüzünlü filmi olacak sanırım dumbledore dan ötürü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 uzun zaman geçti tabi unutuyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Merakla bekliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bu sefer kitabın ruhunu biraz olsun katabilseler bari.Zümrüd-ü anka yoldaşlığı hariç diğer filmleri hep faildı benim için ki o bile bi yere kadar yani.Hani elbette kitabı filme çekerken bazı yerleri kırpmak gerekir ama belli bi mantık çerçevesinde yaparsın arkadaşım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Çocuk oyunculardan birisi pub'da bıçaklanıp öldürülmüştü, onun da bahsi geçecektir ben c/p yapayım şimdiden:"Harry Potter filminde "Marcus Belby" karakterini canlandıran Robert Knox bıçaklanarak öldürüldü. İngiliz yazar J.K. Rowling’in eserinden sinemaya uyarlanan ‘Harry Potter’ serisinde ‘Marcus Belby’ karakterini canlandıran Robert Knox Londra’nın merkezinde bıçaklanarak öldürüldü. Henüz 18 yaşında olan Knox’un Harry Potter’ın kasımda gösterilecek bölümünde de rol aldığı öğrenildi. Talihsiz gencin pub çıkışında kardeşini bir grup saldırgandan kurtarmak isterken kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitirdiği belirtildi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Daniel Ratcliff (soyisim doğru mu bilmiyorum) oynadıkça o film den beklenilen etkiyi yakalamak çok zor.Çocuk oyuncu olmamak için doğmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Harry potter filmleri giderek genre değiştiriyor. Daha karanlık oluyor filmler. Ama nedense hala ufacık ufacık çocukları getiriyorlar filmlere. Çocuk filmi çocuk kitabı imajını silmek zor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Fragman güzel olmuş! Bu arada bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bütün filmler güzel çıkıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dumbledore oluyomuymus ?? asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar