Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 1. sezonda yaydıgın adrelalin ve heycan 2 3 te yoktu hele 3te hiç yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oha lan zenci şişmana bak, öldürdü herkesi. ama sezon başlangıcı olarak çok iidi. özellikle gıreçır mı neydi o karı ve jamese ısınamamıştım, gittikleri ii oldu. sara <3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şimdi birincisini izledim ikinci iniyo. güzeldi hakikaten iyi gerilim verdi okadar lafettim sarah geri gelmesin diye ama maykılın mutlu olduğunu görünce vazgeçtim bu sevdadan iyiki gelmiş, yazık lan adama o da hakediyo mutluluğu fdsgsdhsdfg yalnız zenci eleman çok ultimate çıktı ha burrows saniyesinde yakalanıyo bi el ateş ettikten sonra, bu adam takır takır öldürüyo hiçkimsenin ruhu duymuyo lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 türkçe alt yazı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Asıl 2. sezon ve 3. sezon, 1. sezonun bile üstüne koyup daha da heyecanlı ve muhteşem yaptılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ing altyazı izledim üstteki arkadaşa katılmıyorum ayrıca, 1inci sezon aşk yaşatır insana. tabi daha ikinci bölümü izlemedim ama ilk bölüm birinci sezondan daha iyi olup olmayacağını gösterecek düzeyde bi bölüm değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Zevk-renk şeysine giricez neyse artık :) Türkçe altyazı bulan? emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dostaneler şimdi iki adet link düşmüş durumda...4x01 ve 4x02 aynı anda 2 bölüm mü yayınladı sevgili Amerikalı kardeşlerimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet aynen öyle,2 bölüm arka arkaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet 2 bölüm yayınlandı şimdi ikinci bölümü izledim. baya güzeldi. birinci sezon heyecanına yetişicekler gibi =P bu scofield'ın burnu neden kanadı acep? dövmeleri çıkartmak uğruna derisinin yakılmasının hatrına mı bi kanama gerçekleşti yoksa okadar beyni yorma sonucunda beyin tümörü falan mı oldu acep =P yalnız sarah ne acılar çekmiş ha birilerini falan öldürdü heralde o oyüzden de baya çökmüş =/ bir de eve girip çıkmadaki dakiklik ilk sezonu hatırlattı bana, böyle hani tam geçiyo arkasından saniyesinde gardiyan başka yöne bakarak geçiveriyo hede hödö. ilk sezonda da pek sevmezdim o olayı nası bukadar kusursuz olabilir böyle başka insanlara bağlı bi plan diye, şimdi de pek sevmedim. ama yine de çok heyecanlıydı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oha maykıl dövmelerimi sildiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 AHAHA LLAMA niye okudun abi spoileri ps: bunu okuyabilirsin yazmıcam spoiler sadece tek bişey yazıcam =P ilahi sdfdssgsdf okumasanya koca spoiler. ama sildiriş olayı farklı böyle. onu anllatmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ya ben izlemesemde okuyorum : )) salla anlatsa idin keşke : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bölüm 1 torrent linki felan varsa özel msj lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 www.mininova.org ta aratsana koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yeni sezona bu şekilde başlanıyorsa çok umutlu değilim. yeni eklenen karakterler bana göre hiç yakışmadı yerlerine. bunların başındaki federal ajanı oynayan adam bilindik tüm komedi dizilerinde oynadığından olsa gerek bende "ajan" lık rolü için çok kötü bir seçim düşüncesi bıraktı. heran absürt bir espiri yapacak diye bekledim. zaten tipide öyle. iri kıyım zenci abimizde suikastçi tiplemesi için fazla iri kıyım kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok dimi türkçe altyazı ingilizceyle başladımda hiçbirşey kaçırmak istemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ing olan alt yazıda okadar iyi değil malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Buyrun bolum 1 turkce altyazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bu saattemi çıkar be alt yazı yatıcaz uyucaz yarın iş var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 pek hoşuma gitmedi bu iki bölüm, ama geçen sene de çok kötü başlayıp son bölümlerde toparlamışlardı biraz, öyle olabilir bu da. ama sıktı tabi, bu sezon bari son sezon olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bence son sezon olacak company çökcek, maykıl ölcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çok güzel başladı.ilk sezondaki heycanı yaşatıcak gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 11223344556677889900 baya iyiydi sadece 1 i izleyebildim " türkçe altyazı 2 ye cıkmadı halen " süper bir giriş olmuş bence konuda değişme var en azından gıcık tipler öldü sara maykıl öpüştü daha ne olsun cidden sevndm o an karsısında sarayı gorunce way bea dedm ne aşkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar