Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break - 4. SEZON -

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

şimdi birincisini izledim ikinci iniyo. güzeldi hakikaten iyi gerilim verdi

okadar lafettim sarah geri gelmesin diye ama maykılın mutlu olduğunu görünce vazgeçtim bu sevdadan iyiki gelmiş, yazık lan adama o da hakediyo mutluluğu fdsgsdhsdfg

yalnız zenci eleman çok ultimate çıktı ha burrows saniyesinde yakalanıyo bi el ateş ettikten sonra, bu adam takır takır öldürüyo hiçkimsenin ruhu duymuyo lan =(

Sosyal ağlarda paylaş

evet 2 bölüm yayınlandı

şimdi ikinci bölümü izledim. baya güzeldi. birinci sezon heyecanına yetişicekler gibi =P

bu scofield'ın burnu neden kanadı acep? dövmeleri çıkartmak uğruna derisinin yakılmasının hatrına mı bi kanama gerçekleşti yoksa okadar beyni yorma sonucunda beyin tümörü falan mı oldu acep =P

yalnız sarah ne acılar çekmiş ha birilerini falan öldürdü heralde o oyüzden de baya çökmüş =/

bir de eve girip çıkmadaki dakiklik ilk sezonu hatırlattı bana, böyle hani tam geçiyo arkasından saniyesinde gardiyan başka yöne bakarak geçiveriyo hede hödö. ilk sezonda da pek sevmezdim o olayı nası bukadar kusursuz olabilir böyle başka insanlara bağlı bi plan diye, şimdi de pek sevmedim. ama yine de çok heyecanlıydı =D

Sosyal ağlarda paylaş

yeni sezona bu şekilde başlanıyorsa çok umutlu değilim. yeni eklenen karakterler bana göre hiç yakışmadı yerlerine. bunların başındaki federal ajanı oynayan adam bilindik tüm komedi dizilerinde oynadığından olsa gerek bende "ajan" lık rolü için çok kötü bir seçim düşüncesi bıraktı. heran absürt bir espiri yapacak diye bekledim. zaten tipide öyle.

iri kıyım zenci abimizde suikastçi tiplemesi için fazla iri kıyım kaçmış.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...