sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yeni izleyebildim. efsanevi 1. sezondan sonra devamlı sıçış üstüne sıçış yaşayan bir dizi idi. ama sonu ile başarılı buldum. ayrıca son 2 bölüm de, ilk sezondan sonra sıçışa giren dizinin ortalamasından yüksekti bence. ama iyi ki bitti de kurtulduk yani. tek üzüldüğüm şey para aşkı yüzünden tek sezonluk yazılan senaryoyu 4'e çıkarmaları ve efsanevi bir dizi olarak yerine ortalama bir dizi ile bitirmeleri oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 final break diye bişey çıkmış ne bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Son 5-6 mesajı oku bir zahmet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ooo sara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Final Break çıkmış, torrentlerde mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 The Final Break Feciymiş be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 İzlemeden önce ne hakkında olduğunu öğrenmek için ileri geri yapıp hızlıca göz attım. Gördüklerimden sonra izleyesim gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Abi... The Final Break... :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahbe maykıl naptın sen öyle ağlıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mahone'un yüzünden öldü belki de ilk planı ispitlemese buşt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 13. saylon Yok, mahonla alakası yok. İlk plan sadece giriş içindi, çıkış aynı şekilde olacaktı yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kötü değildi bitti ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Abi üzüldüm bildiğin ya :( . Böyle bitmeseydi keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 final break dahil, son 4-5 bölümüyle, 2 ve 4. sezonun rezilliklerini affettirdi adeta. saçmalıklar veya 1.5 saate sığdırmak için atlanan olaylar olsa da, gayet beğendim final break'i... ayrıca tbag'in tongaya düşürülmesi de çok iyi oldu yeniden. gerçekten güzel yapmışlar ya finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ep 23 + ep 24 = final break ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Evet, 21 ve 22 esas final, 23 ve 24 de (bir diğer deyişle Final Break) finaldeki bir "4 years later" olayının boşluğunu doldurucu bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ok. tşkler fazladan indirdikleirmi sileyim o zmaan bir güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 serefsiz fox son 5 yerine 7 bolum yapsaydi daha guzel bitiyormus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 forgiver said: ep 23 + ep 24 = final break ? Final Break ayrı bi kavram diye biliyorum ben. Divxplanette filan 4. sezon içinde vermediler çünkü altyazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Final Break olarak ayrı bir kısa film gibi de geçiyor, S04E23-E24 olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Final Break Oha çok pismiş Final Break. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Oliver Twist Final break'te twist üstüne twist koymaya çalışmışlar ama sonuncusu hariç hepsi kabak gibi meydandaydı. Yine de iyiydi. En azından son sezondaki bölümlere kıyasla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ben begenmedim final break'i. Yani en son 5 dakikasi iyiydi, gerisi baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ya ben geçen bölümde bu micheal'ın öldüğünü gördüümde çok üzüldüydüm gene üzüldüm ya, yazık ha adama çokta zekiyti kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Valeron said: asdas ya ben geçen bölümde bu micheal'ın öldüğünü gördüümde çok üzüldüydüm gene üzüldüm ya, yazık ha adama çokta zekiyti kerata bilerekmi yapıosn ya spoiler diye bişey war ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar