Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dizi kötü deyip ağzınız açık izleyin. 17-18-19 pek bi olay olmadı yeni şeyler açığa çıktı,şaşırmadım ama şaşırmam gerekmediği için abi süper dizi dediğim diziyi sizin gibi bi çırpıda bokun içine batıramicam. bölüm 20 bayağı iyiydi ama.sağlam bi final geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Lorrotar said: dizi kötü deyip ağzınız açık izleyin. süper dizi dediğim diziyi sizin gibi bi çırpıda bokun içine batıramicam. Birkaç bölüm kötü gitti diye hemen izlemeyi bırakmış değiliz, ama izliyoruz diye kötü gidişi görmezden gelecek de değiliz. İzleyiciyiz, taraftar değiliz. İyi bölüme iyi diyoruz, kötüye kötü, kaldı ki bunlar aynı zamanda şahsi düşünceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 20. bölümden sonra, 2 bölüm uzunluğundaki final dışında kaç bölüm daha yayınlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 final işte adı üstünde başka yok. bu hafta 21-22 var başkada yok. bitiyo kurtuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yani 20 ile final arasında bölüm kaldı mı demek istedim. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yok başka bölüm. 2 bölümlük final yayınlanacak bu gece sonra gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Çok fena bitti be.. Hiç spoiler bile veremiycem, izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 En sonda neden öyle olduunu anlamadım, var mı anlayan? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Sahildelerken burnu kanadı ya yine, ameliyat tam başarılı olamamış ya da nüksetmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 sadece 21 için spoiler aboo lan kellerman değil mi o paul ? ahahhhahha gel gel dedikl geliyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Sonuna üzüldüm orasını unuttum bak :p Kellerman geldi bildiğin, süper de geldi yani. Son gördüğümüz "imana geldim" çizgisinden de sapmadı allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 @Baggio Ha o zaman tamam saol, o sahneleri atlaya atlaya geçmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Finali muhteşemdi ya... Diziyi muhteşem bitirdiler resmen son 2 bölümde... Of ki ne off yani... Ama çok koydu be, keşke diyo insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 spo fena bitti ya, t-bag'e iyi güldüm en sonda keşke en sonda michael öldü izlenimi verip, kendi ayrı şirket kursaydı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 3 ve 4 Sezon çok fena giderken(kötü) böyle bi final çok kral oldu tam dizinin adına bir final oldu sulandırmadılar uzatmadılar artık güzel güzel anabiliriz diziyi bir efsane bitti diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 spoylır neden ya neden :/ Adam bi mutlu olamadı arkadaş ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 2 bölüm daha geliyor. Linkte de spoiler var, 21-22 yi izlememişseniz bakmayın. spo mezar başına bu kadar mutlu mesut gitmeleri saçma, finalbreak bölümlernde anlatıcak heralde ölmediğini. böyle bitemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 dizi finali olarak aslında boktan bir finaldi. ama son 2 sezonun boktanlığının ardından bitirmeleri diziyi iyi oldu. en azından bunun için iyi diyebilirim finale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 salı 2 bölüm daha var oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Verilen linkte 27 Mayıs (haftaya Çarşamba) diyor, EPGuides tarih verememiş, IMDb'de de 21 Temmuz diyor. Hangisi doğru bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 iyi toplayıp bitirdiler diziyi. gelen 2 bölüm de epilog gibi olur, ya da çıkan spin-off a hazırlık olur, ana senaryoyla ilgili olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o çocuk michael scofieldın çocuğu olamaz, olmamalı. eblek eblek dolaşıyor etrafta babasına çekmemiş hiç bi de son 5-10 dakikası hariç hiç beğenmediğim bir final oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 valla bana gore finalin iyi olmasi sonunda dizinin bitmesidir. baska da guzel bir sey yok yine sacmalamislar cogu seyi. cok onceden yapmalari gerekiyordu. sonunda ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çok şükür bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ?? maykıl ölmediyse niye herkes bekledi o kadar mezarı başında, biri çiçek getirdi biri kaattan kuş getirdi.. hepsi mezara dokunup arkada bi yere geçtiler orda ne war ? :S kaattan kuşun içinde yine gizli bişi mi war acaba bunlar oraya bırakıo maykıl gelip alıyo fln? pff neyse 2 bölüm gelsinde örenelim baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar