Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 nası bi dizi bu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yada soyle olsun, 3. sezonu 2.ye koysunlar. Aslinda o hapisane ortami iyiydi baya. Biraz daha o hapishane konusu uzerinde calissalardi daha zorlu bir hikaye yaratabilirlerdi. Boylelikle 1. sezonun havasini 2.cide devam ettirerek seyirci kitlesini costuracaklardi. 2.'nin sonunda da bitirselerdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 valla birinci sezonun sonunda o uçaga biniceklerde efsane olarak kalıcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 dizi tuttuğu zaman diziyi uzatmak için konudan sapmak yerine bitirseler diziyi tadı damağımızda kalsa bizde yıllarca konuşsak. ikinci bahar diye bi dizi vardı eskiden onu fazla uzatmadan tadında bitirmişlerdi, o geldi birden aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Felaket sıkıcıydı son bölüm. Son sezon, son bir kaç bölüm kaldı diye izliyorum işte. Ama üfleye püfleye izliyorum, izlerken başka işlerle uğraşıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ben de aynen öyle. Üçüncü sezondaki düşüşü görünce bitireceklerdi işte, bütün diziyi kötü hatırlıycaz şimdi. İlk iki sezon ne güzeldi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 böyle mükemmel bir dizinin böyle anılması üzücü. ilk sezonlarda 1 bölüm izleyip bırakamazdım bi bakmışım 5-6 bölüm izlemiş olurdum, öyle sürükleyiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Aman ne süper bölüm. Artık dizinin bitmesini bekleyip 4'ünü birden izliycem galiba ben ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o michaela söyleyin jaguarı Şahin çalar gibi çalamaz. Senaristler iyice saçmalamış. Sanki fikirtepe de şahin çalıyor. Koskoca jaguarın kilidini antenle açtı ya. bitsin artık diyeceğim ama üzülüyorumda bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hala izleyemdim yeni bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Son iki sezondan beri ilk defa zekice hazırlanmış bir bölüm çıkardılar sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 çıktığı gün indirmeme rağmen hala E18 i izlemedim, nası hevesim kırılmışsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mirage said: Son iki sezondan beri ilk defa zekice hazırlanmış bir bölüm çıkardılar sonunda. zekice mi ? ya yapma lutfen bunun neresi iyi, herkes bir muneccim, lincoln bu kadar salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 la bu lıncon harbi salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ikinci salakta sara yeter artık yaa valla billa öldürcem ben bu kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 michaella lincolnü tekrar hapise sokup devam ettirmeye çalışyo olmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 E20 Çok güzel değilse de heyecanlı ve süper sonlu bir bölüm olmuş, haftaya da bitiyor zaten 2 bölüm birden verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 haftaya da iki bölüm ama imdbye göre 2 haziranda 2 bölüm daha var, öyle bitiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 heroes la beraber dünyanın gelmiş geçmiş en salak dizisi olmak yolunda yarışıyorlar. tebrik etmek istiyorum. Senaryo bulamayıp bu hafta ne saçmalasakta sonuna kadar diziyi süründürsek diye düşünüyorlar. En azından ana karakterlerden birini adam gibi öldürüp bu sezonun finalini dizi finali yapsalarda kurtulsak. en azından belki "vay be" der insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 mani said: bu sezonun finalini dizi finali yapsalarda Öyle zaten, aylardır da belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 dün 17 yi izledim,şimdide rapid premium alıp 18-19-20 yi çekiyorum,bakalım neler olmuş ben yokken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Dizi yıkılmış gitmiş, haberimiz yok. Tamam ilk sezonlarda iyiydi güzeldi, gördüğümüz hiçbi şeyin aslında doğru olmadığını, arkasında çok karmaşık işler döndüğünü görüp şaşırıyoduk, hoşumuza gidiyodu. Ama artık bayatladı bu iş ya, her sahnede seyirciyi şaşırtmaya çalışıyolar, e biz de anlıyoruz artık, "aha bizi şaşırtacak" diyoruz, şaşırmıyoruz, hiçbi tadı da kalmıyo olayın. Daha yaratıcı olsunlar, hoş geçti artık da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Kojiroh said: her sahnede seyirciyi şaşırtmaya çalışıyolar, e biz de anlıyoruz artık, "aha bizi şaşırtacak" diyoruz, şaşırmıyoruz, hiçbi tadı da kalmıyo olayın. Daha yaratıcı olsunlar, hoş geçti artık da... Çoğu dizi için aynı bu durum ya. Mesela 24'te de artık çok twist bekler olduk, onun için kesinlikle en az 2-3 twist üstüste yapıyorlar, elbet bir yerde ters köşeye yatarız diye :p Yeterince yaratıcı olup bir kerede oturtan Damages gördüm son zamanlarda sadece, başarılılar valla. Sağolasın arcane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Yahu son bölüm güzeldi bence. Veya ben alıştım artık yeni prison break' e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 e20 İyice salak oldu dizi,gelecek bölümde linc'i akrabam çıkartıcaklar diye korkmaya başladım. Ama final güzeldi,hazırlanmış herhangi bi plan yok,sara mı linc mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar