ravienne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ve artık aranızda.selamlar anam. Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 batarken güneş ardında tepelerin, geldi veda zamanı teletabilerin. logout.php Alıntıla
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sarılalım sıkı sıkı! Yok, ya da sarılmayalım. Alıntıla
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ginaly said: batarken güneş ardında tepelerin, geldi veda zamanı teletabilerin. logout.php vay. Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Teletabiler gay. Dedim abi o kadar albüme resimleri koymayın gay forumu diolar diye teletabi bile gelmiş yaa (:P) Hoşgeldin, 2 metre uzakta durur ve sıkı sıkı sarılmazsan iyi anlaşırız :D Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ama teletabilerin gay olduğunu bilmiyo.. Alıntıla
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 -yunanca uzak anlamına gelen kelime..tele miydi neydi? + tele tabi dsfsdf Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tinkiminki gay bitek çünkü janjanlı kırmızı çantası var. poo çok şeker kırmısı kırmısı, dipsi normal erkek ya da rp yapıyo olabilir, lala da tinkiminki yerine geçmiş kız görünümlü erkek bence hmmm....bu durumda poo ve dipsi normal bunlardan birini seçebilir bençe...hayır izlemiyorum programı sadece bir defa gördüm :D Alıntıla
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hos geldin,nikinin anlamını alalım plss Alıntıla
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hoşgeldin. bu arda teletubbiesleri syrederdm >:D< ama ondan sonra pokemon çıkardı kaçırmamak için pokemon u tv nin başından kalkmazdım.ayrıca teletabis lern kafalarındaki işaretler eşcinselliği fln simgeliomuş ondan yasaklandı fln die bilyrm. Alıntıla
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hoşgelsen mi gelmesen mi karar veremedim. teletabi olayı kıllandırdı beni Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 vivavale said: hoşgeldin. bu arda teletubbiesleri syrederdm >:D< ama ondan sonra pokemon çıkardı kaçırmamak için pokemon u tv nin başından kalkmazdım.ayrıca teletabis lern kafalarındaki işaretler eşcinselliği fln simgeliomuş ondan yasaklandı fln die bilyrm. O_o Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ginaly said: batarken güneş ardında tepelerin, geldi veda zamanı teletabilerin. logout.php maşallah ezberede biliyon haa :D Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.