vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 arkadaş vesilesi ile siteye girdim ve siteyi araştırdım.ilgimi çeken konularla karşılaştım,dahası muhabbet koyu gibi ve bende dayanamadım üye oldum.saygılar :)) Alıntıla
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 üsttekinin bu kelimesi hayra alamet değil bence. onun yerine ben diyeyim, ojgeldin! Alıntıla
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya dur türkilizce konuştu enazından ojgeldin demedi, bozma kızın moralini! dememeye devam et sesu! tebrik ediyorum seni bu aşamaya kadar geldiğin için!!13123! Alıntıla
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Drall said: ya dur türkilizce konuştu enazından ojgeldin demedi, bozma kızın moralini! dememeye devam et sesu! tebrik ediyorum seni bu aşamaya kadar geldiğin için!!13123! sen bozdun tribimi diyemiyorum senin yüzünden rahat rahat napiim Alıntıla
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sesu said: velkam başımıza taş yağacak hoşgeldin Alıntıla
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ilginize teşekkürler.bu kadar önemseniceğim aklıma gelmemişti :) saygılarrr ve herkese teşekkür ederimmm. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.