Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Dava ve Alakasız Sonucu? Ne istiyorsunuz bizden ?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam gibi okudum yazdıklarını, sen de adam gibi okusaydın burada yazılanları anlardın. yasa çıkmış, sen lisansa başvurmuşsun, AMA LİSANSIN YOK. O ZAMAN LİSANSSIZ ÇALIŞTIRMIŞ OLUYOSUN. OK ?
Mesaj tarihi:
Tabi bu durumda madursunuz ama işin peşini bırakmamanız gerekirdi. Yasaya göre suçlusunuz sonuçta. İhmali yapan yerlere dava açılabilir belki.

MrMarvelous said:
diablotg said:
canla başla çalışıyor babam

Benzinlikte pompacıların millete benzin doldurup parayı baban için kazanmalarını izlemek epey yorucudur eminim...

hatta büyük ihtimalle baban istasyonun başında bile durmuyodur...

Burada cidden kompleks var yalnız.
Mesaj tarihi:
fizban said:
adam gibi okudum yazdıklarını, sen de adam gibi okusaydın burada yazılanları anlardın. yasa çıkmış, sen lisansa başvurmuşsun, AMA LİSANSIN YOK. O ZAMAN LİSANSSIZ ÇALIŞTIRMIŞ OLUYOSUN. OK ?

Ok de fizban bak şimdi anlatmak istediğim nokta o değil , lisansa zamanında başvuruyosun verilen süreden önce işlemleriniz tamam deniyor ama lisansı adam gözünün görmediği bir yer yüzünden vermiolar e sen bilgilendirilmeden lisans almışsın zannederek çalışmaya devam ediosun anlatmak istediğim bu yoksa ben başvurmasam lisans almak için lisansım çıkmadı lisanssız çalıştırdım.Bu durum bu kadar kolay değil
Ayrıca olay o değil yasa çıkınca tüm istasyonlar lisanssız durumuna düştü çünkü lisans olayı ilk oldu ve bu yüzden müddet verdiler bizde herkes gibi o müddetten önce lisans başvurumuzu yaptık senin düşündüğün tarz bir olay değil senin düşündüğün şekilde olay tam değil
Mesaj tarihi:
Biz burda ne desek bos degil mi sence? Uzuldim gecmis olsun ama zaten avukata gitmissiniz danistaya dava acmissiniz..

Daha yapabilecek hukuki yollari avukatinizla arastirsaniz daha faydali olur.

Yanliz anlamadigim 2005 de yenen bir cezayi neden halen odemediniz veya yurutmeyi durdurma actinizmi idari mahkemeden, cunku sanki 2008 son ceyreginde sonuclanmis bir dava gibi geldi konusmalarinizdan,

Ve eger yurutmei durdurmadiysaniz, faizlerle birliktemi 50 kusur milyar oldu yoksa faiz islemiyormu bu cezaya?

Ayrica istasyonu kac senesinde sattiniz? Yani istansyon satilirken borclari devrettiginiz gibi alacaklarida devretmis olmaniz gerekir, o zaman ozel bir madde konmadiysa satis sozlesmesine bu borcun size cikarmasi biraz sacma degil mi?

Petrol ofisi ile yazismalar yapmadiniz mi? Telefondami konustunuz tum bunlari?

Petrol ofisi sizin belgelerinizi kontrol etmis ve EPDK ya tam olarak diger bayilerin dosyasi ile birlikte gondermis, o zaman bundan sonra sozle sorunuz uzerine sozlu olarak evet belge halledildi denmis..

Peki kanunun yururluge girmesine kadar gecen sure zarfindan son gun geldiginde halen belgenizi almamis olmaniz sizde hic mi suphe uyandirmadi?

Cok gecmis olsun, ancak her ne kadar kurum gorevlisinde suc olsada sizdede suc vardir. Kendi isinizi gereken ciddiyeti gosterek takip etmediginiz ortada..

Tekrar gecmis olsun..

Ayrica sirket ortaklarinin diger yuksek borclarini odemek icin kullandiginiz para, ve borclu siralamasinda devleti arka plana atmis olmanizda dusundurucudur.

Bence avukatinizla tekrar bir gorusme yapip, gerekirse yeni bir avukat ile yolunuza devam edin..

Avrupa insan haklari mahkemesine dosya gonderebilirsiniz ancak kabul edeceklerini sanmiyorum davayi..
Mesaj tarihi:
said:
Ayrica istasyonu kac senesinde sattiniz? Yani istansyon satilirken borclari devrettiginiz gibi alacaklarida devretmis olmaniz gerekir, o zaman ozel bir madde konmadiysa satis sozlesmesine bu borcun size cikarmasi biraz sacma degil mi?

Burada borç değil ceza söz konusu doğru anladıysam; kişiye ceza, istasyon üstüne değil.
Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
gayet boş beleş bi iş senin baban da pompacı diye burda işi abartmanın luzumu yok...

benim de işe gömecek 2-3 trilyonum olsa bende benzinlik açarım daha iyi para mı var anasını satayım...

57 milyar için ağlıyosunuz yazık be... kalıbımı basarım ki size çıtır çerez parasıdır o ceza...

açık açık söylesene derdin ne senin? insanın insan olmaması lazım böyle bir durumda bu lafları edebilmesi için.

Ayrıca çok geömiş olsun, inşallah davayı kazanırsınız.

Benim babamda muayenehanesinde muayene ettiği hastadan para istediği için sürülmüştü bir kere. Araya tanıdıklar falan girdi de halledildi allahtan. Bakkalın mal satmaktan dolayı ceza alması gibi bir durumdu.
Mesaj tarihi:
eldar said:
said:

Burada borç değil ceza söz konusu doğru anladıysam; kişiye ceza, istasyon üstüne değil.

Ceza sirkete kesilir, sirketi hisse sahipleri meydana getirir, aslinda ceza sirketeir ama sorumlusu o anki hisse sahibidir, ama ceza sirket kayitlarina girer ve orda kalir, eger hisse el degistirir ise o anki hisse sahibidir sorumlu..

Ornek, bir ev alirsan eektrik su vs borcuna bakman lazim cunku o borc ev senin ustune gectikten sonra artik senindir..
Mesaj tarihi:
Nolursa olsun lisansınızı takip etmeniz gerekirdi.Sonuçta istasyon sizin ve bu hayati bi konu. Kötü olmuş gerçekten ama yargının ceza vermesi yanlış değil. Belirli bi süre lisanssız çalışmış gözüküyor sonuçta istasyonunuz. Keşke biraz takip edip ne olup bittiğine baksaydınız. Sizin takip etmemeniz her ne kadar yanlış olsada size yanlış bilgi veren yerlerde hatalılar tabi.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:
MrMarvelous said:
gayet boş beleş bi iş senin baban da pompacı diye burda işi abartmanın luzumu yok...

benim de işe gömecek 2-3 trilyonum olsa bende benzinlik açarım daha iyi para mı var anasını satayım...

57 milyar için ağlıyosunuz yazık be... kalıbımı basarım ki size çıtır çerez parasıdır o ceza...

açık açık söylesene derdin ne senin? insanın insan olmaması lazım böyle bir durumda bu lafları edebilmesi için.

Ayrıca çok geömiş olsun, inşallah davayı kazanırsınız.

Benim babamda muayenehanesinde muayene ettiği hastadan para istediği için sürülmüştü bir kere. Araya tanıdıklar falan girdi de halledildi allahtan. Bakkalın mal satmaktan dolayı ceza alması gibi bir durumdu.

Muayehane dedigin ozel isletme degilmi tabi para isteyecek..

Devlet doktorlari BICAK parasi istiyor o yuzden suruluyor.. Yanlis bence devlet dktorlarinin hastadan ekstra para istemesi veya muyehanesine cagirip orda istemesi..

Eger zaten ozel muayehanesine kisi kendi istegi ile gitti ise kim surdu babani onu anlamadim..
Mesaj tarihi:
Abi olay şöyle, hasta telefon ediyor, randevu alıyor muayene için. Saatinde geliyor, muayene oluyor, muayene ücreti "X ytl" denince "biz ücretsiz sanıyorduk ama" diyor. Babam da "kontrol ücretsiz, muayene ücretli" diyor. Hasta "üzerimizde para yok sonra getirelim" deyince haliyle babam da kabul ediyor, napsın adamların ceketine mi el koysun. Bir kaç gün sonra bir kağıt geliyor yaptığı ameliyat için para istediğine dair, ki alakası yok hayatında bıçk parası istememiştir babam.
Mesaj tarihi:
belgeleri teslim ettginizde
teslim ettiginiz tarihli alti kaseli imzali belge otokopisi wa rmi elinizde
yoksa ve eger kanun su tarihe kadar basvurmalisiniz diyorsa sadece oder parayi cezanizi geri alirsiniz
  • Yeni Oluştur...