Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Esh

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Ama çok düşük hafızası ne yapiyorsun 1 bundan birde 2tb'lıklardan fln mı taktıroyorsun pc'Ye ?

demin 60gb'lik corsair force da eklettim siparişe, intel z68 çipsetiyle gelen ssd caching olayı için. raid şeklinde ayarlanıyor, sonra en sık kullandığın program ve dosyaları superfetch misali ssd'ye atıyor bir yandan. neredeyse ssd drive kadar iyi oluyormuş ilk yüklemeden sonra:

anandtech testleri

zaten max 64gb tanıyor intel'in caching sistemi. (smart response technology) o da 150$ filan. bakalım deneyip göreceğim kendim artık, yazarım nasıl oldu. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

geleceğin teknolojisi olayı falan hikaye. aldığın ortalama bir pcnin oyun ömrü 2 sene gerisi de hikaye direk.

intel amdye kıyasla daha yüksek performans veriyor olabilir belki ama daha pahalı olduğu kesin. bu yüzden ne amaçla aldığın ve diğer parçalar falan da önemli baya. x dolara amd işlemci aldığın için oyunlarda sıkıntı yaşamazsın ama bütçe dolayısıyla intele 50-100 dolar fazla vermek için ekran kartından kıstığın zaman biter direk olay.

yalnız şunu gördüm de yazmadan edemedim, hiç doğru değil. core 2 duo e6420 sonradan eklenmiş radeon 4830 ile 4,5 yıl sonra hala oynatıyor herşeyi high ayarlarda. ucuza kaçıp dandini birşey alsam olamazdı bu kesinlikle. devamlı soket değiştiği için ileride yeni cpu takmak imkansız ama ekran kartı rahatça değişir, agp kaç yıl gitti, pci-x kaç yıldır gidiyor aynı standartta.
Sosyal ağlarda paylaş

e aynı şeyi ben de amd ile yaptım zamanında. intel yerine x2 7750 işlemci ve ona uygun board aldım. artan parayla da 4850 yada 4870 yerine 4890 aldım. intel işlemci alsaydım o ekran kartını alamayacaktım. bana hiç bi getirisi yok o intel işlemcinin ekran kartından kıstığım sürece. he kısmak zorunda kalmıyorsam zaten daha iyi olanı alırım onda problem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...