Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ilk star wars? hmm ilginç.. ilklerinin de yeniden yapilmis olanlari da izleme firsatim olmadi ne yazik ki..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 kesnilikle bu konuda mail atılması gereken kanal trt . az biraz mail bombardımanıyla 4-5-6 vericeklerdir ama 1.2 vericeklerini hiç sanmam[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unkn0wN Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Evet 1-2 zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ya biz mail attık 2 tane korku filmi olsun , hangisi farketmez dedik onu kaale almadılar , bu iyice yalan olur bence.biliyorum seviosunuz kanalı da olmasını istiyorsanız bence başka kanal deneyin, mesela kanal D, lotr ı verdiler geçen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 cnbc-e the doors u versin diye ayrı ayrı maillerden 36 mail attı arkadaşım 1 ay sonra pes edip verdiler :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Beyler trt 1 verirse türkçe dublaj vericek saçmalamayın , çok baskı yapalım cnbc e ye orjinal seslerle izleyelim , saçma bi darth vader sesi duymak istemiyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Ehehe spammm:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 trt nin de gerekli mail adresini werin de oraya da atalım 2sinden biri gösterir heralde 100 kdr maila ulaşırsak[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Bi arkadaşın isteği üzerine bu topiği açıyorum TV de hiç izleyemedim şu SWleri .sanırım bunu sadece ben istemiyorum. gelin cnbc-e ye mail yağmuru yapalımda kabul etsinler şu sw olayını eski versiyonlarını yayınlasınlar episode 1 2 4 5 6. hatta indiana jones filmlerinide isteyin hazır dvdsi çıktı. [email protected][signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Mart 2004 05:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 İyi de DVDsinin çıkması le ne alakası var? Eğer birilerini mail yağmuruna tutmak istiyorsanız bu TRT olmalı çünkü elinde ilk versiyon SW filmleri mevcut. Hatta Indiana Jones da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unkn0wN Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Evet avaturkte de açtırdık biz bende mail attım herkes atmalı izleyelim şu star warsları!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 21 Eylül 2004'te 4 Disc'ten oluşacak olan SW Trilogy Box Set çıkacak. İşte kutusu böyle olacak: Silver olan Widescreen, Gold olan Fullscreen versiyonu olacak.[signature][hline]LathspeLLTaurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bence lucas'ın bir numarası var tv''de verilmemesi için, yoksa sw serisinin verilmemesi için bir neden göremiyorum bunca vakittir. 10-15 yıl önce trt vermişti bütün seriyi ama akılda kalmıyor ki. versinler, izleyelim tabii.. hatta for a few dollars more'u da versinler, zevkten üçgen olmuşken dört köşe olalım..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 A few dollars more nedir ? Bu arada Trt vermesin verebiliyorsa Cnbc versin , dublajlı verir trt DUBLAJ SUX . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 for a few dollars more abimin ve benim naçizane görüşümüzce gelmiş geçmiş en iyi western.. Monco: (counting reward sums of outlaws he just killed) Ten thousand... twelve thousand... fifteen... sixteen... seventeen... twenty-two. Hmm, twenty-two? [A cowboy comes from behind, Manco turns and shoots him dead] Monco: ...Twenty-seven. Col. Douglas Mortimer: Any trouble boy? Monco: No old man, no, I was having trouble with my adding. It's all right now. ayrıca indiana jones'ları da versinler yukarıda dendiği gibi..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. [Bu mesaj Sam tarafından 26 Mart 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Abi ne verirlerse versinler orjinal seslerle versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 abi showtv deil star wermiştii. ya bikaç kişi birden yanlış mı hatırlıo yoksa ben mi yanlış hatırlıorum? ben sw6yı yıllar önce starda izlediime eminim showtv hiç göstermedi sanırım?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Sam o filmde Clint abimiz mi oynuyodu yoksa benmi yanlş hatırlıyorum?? ******** VE evet starda yayınlanmıştı bende küçükken seyretmiştim hatırlıyorum[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Star vermişti 1 er hafta arayla. Aynı şekilde Rocy'de vermişlerdi 1 er hafta arayla. 10 sene önce.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 trt zamanında force u kudret diye çevirmiş Obi Wan ve Luke Death Star a girince Darth VAder ın repliği Hissediyorum o burada, kudret burada[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bi de "obi-1 kenobi" diye birşeyler varmış ama akıllara zarar yani...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 tabi darth vader ı da dark vezir die çewirmiş trt[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar