Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the Dark Knight -SPOILER başlığı-

Sam

Öne çıkan mesajlar

Hep Two-Face i yaratip birakacaklar bir sonraki filmde kalacak diyordum. Tum hikayeyi yarim saatte bitirmis olmalari beni uzdu. Sorguladim niye o zaman ekleyip o kadar uzattiniz filmi diye.

Cidden can sikiciydi benim icin Harvey Dent bolumleri, Heath Ledger in yaninda daha da sikici geliyordu.

William Fichtner in cameosu FTW bu arada :D
Sosyal ağlarda paylaş

Film muhteşemdi. Özellikle Joker aşmıştı ama spider-man 3 te venom u nasıl harcadılarsa bu filmde de aynısı two-face'e oldu. Aaron Eckhart, Heath Ledger'ı geçmesede hiç kötü durmuyordu two-face olarak(sadece suratının yanık tarafındaki gözü düşücekmiş gibiydi:) )
Aksiyon sahnelerinden de tır sahnesi ve Joker'in hemşire elbisesiyle binayı patlattığı sahneler en iyileriydi.
Sosyal ağlarda paylaş

çok çok iyi bir filmdi,bazı beklentilerimi karşılamadı ve Two-Face'in sonuyla ilgili hayal kırıklığına uğradım fakat gerisi,gerçekten efsaneydi.

Two-Face'in yüzünün CGI çok kötüydü,hiç beğenemedim nedense,sonda ölmesi de gerçekten koydu bana,bir film daha görmek isterdim.

Heath Ledger ise gerçek anlamda bir efsane,Jack Nicholson'un Joker'inden iyi değil diyemeyeceğim çünkü ikisi de birbirinden iyi fakat Heath Ledger yepyeni bir Joker yaratmış,olağanüstü oynamış.Özellikle sorgu odasında Batman'le konuştukları sahne çok çok iyi.

Birde Burton'un Gotham City'si Nolan'inkilerden çok daha iyiydi,Burton'un şehrindeki gerilim,esrar yoktu fakat filme en uygun uyacak şehirdi Nolan'inki de,

iyiydi 9/10 verdim ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:
Sıkıcıydı biraz, gereksiz uzatmışlar kimi yerleri, o kadar ki Heath Ledger'ın Joker'i bile kurtaramamış. İlk film çok çok daha güzeldi.

katılmıyorum, çok iyi olmuş bence.

ayrıca gemilerdeki bombalar, jokerin olduğu bina ve harvey'nin coştuğu yer çok iyiydi. son bağlanma sahnesi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi daha izlemedim ama :), batman beginsden edindiğim izlenimden yola çıkarak diyebilirim ki, nolanın gotham city si daha güzel, tim burtonun ki çok karikatürize edilmişdi, tabiyki zevk meselesi. Ayrıca bir kaç spoiler okudum ve batman kaybediyor bu sefer gibi yorumlar vardı ?! Biraz açarmısınız bunu.

Ve ne yalan söyleyeyim o kadar çok action filmi izledim ki ( hepimiz öyle), artık hiçbir action sahnesi beni afallatamaz gibime geliyor. Hele super hero filmlerine sinemada gitmeye tövbe etmişken - en son eric banalı hulkı izledim sinemada- Yani insan başka şeyler arıyor artık, daha iyi bir senaryo yada iyi canlandırılmış bir karakter gibi, super hero filmleri çok yavan kalıyor. Ama şu filme sırf Joker için gideceğim galiba, ayrıca filmin bir super hero filminden ziyade bir suç filmi olduğu yönünde yorumlarda okudum. Ama esas sebep JOKER...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla açamıcam hacı, spoiler okuma, filmi izle :)

said:
Ama şu filme sırf Joker için gideceğim galiba, ayrıca filmin bir super hero filminden ziyade bir suç filmi olduğu yönünde yorumlarda okudum.

Evet buna ben de katılıyorum, ama suç değil macera/aksiyon/suç filmi desek daha doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...