-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bilmiyorum , doğru yere mı açıyorum şu an bu topici , ya da önceden açıldı mı ama.. 4.5 dakikalık bir kısa film linki var aşağıda , gerçekten çok çok güzel bir çalışma olmuş. Uzun bir aradan sonra ilk kez şöyle gözümü yaşartacak bi şey oldu cidden.. http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=e408d89ae85c9a0b6deaeeec2a3cf7eb0cf9c5fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 izlemiştim.. damardan giriyolar valla. açılmış olma ihitmali de yüksek baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yine ilk burda izlemiştim.ve bunun topicini açıcaktım.bu filmi arıyodum tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ilk defa izledim güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Balıkesir sinema günlerinde seçmiştik.İnsanları kısa bir sürede bile mutlu edebilmek çok güzel birşey.Sizde gülümseyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sonunda gözlerim yaşardı yemin ediyorum. çok güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 tüylerim tiken tiken oldu ha cok guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Çok para odaklı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 müzik başladığında kapadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu muziğin ismi cismi yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Melih Kibar - Sucu Çocuk diyor sonunda ama doğru mudur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Melih Kibar'ın Sucu Çocuk'u olması lazım. edit: geç kalmışız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 izmire gidesim geldi izleyince. daha önce de izlemiştim ama, hoş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 senaryo güzel "yani paran varsa mutlusun" diye bi yorum var düşündürücü sdfgg hatırlayan var mıdır konu dışında beyazıtın bi programına çıktığımızdan ve ordaki bi asistandan bahsetmiştin baya bi taştı sanırım ordaki kız o.dumur oldum biraz +repsiyon EDIT:OYNAYANLARA BAKTIM VALLAHA O YUH DSFGSFDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Killer bu bir tesadüf olamaz ilahi güçler o kızla senin birlikte olmanı istiyor. Git o kanala bul kızı. Bu arada film güzel daha önce de görmüştüm ama madem bu kadar seviyor çocuğunu veya torununu, insan ne kadar sıknıtı çekerse çeksin o yaştaki bi çocuğu bütün gün sokakta mendil satmaya salmaz, o neden salıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mükemmelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kuin felsefe yapma,ayrıntıya inme genel düşün fldfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aynısının metin versiyonu vardı sonunda evine gelen yaşlı teyze sokaktan bir köpek alıyordu, gece yangın çıkıyor köpek havlayarak bütün apartmanı kurtarıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Güzel olmuş, ne hissettim izlerken acaba, bir isim bulmak zor, şimdilik gülümse gibi hissettim diyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ya bana ne niye yazıyım falan diyodum ama yorumları görünce dayanamadım. Çok kötü olmuş. Cidden çok kötü ama. Mendil satan kızın para almadan uzaklaşması falan. Şöyle kolpa filmlere/hikayelere karşı nedense tarafsız kalamıyorum, halbüki bırak saf insanlar izleyip gülümsesin dimi. edit : bok gibi demiştim onu editledim. Emek harcamışlar, repi esirgiyorum bari bu kadar yerin dibine sokmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ya duz mantık iste iyilik yapan elbet karsılıgını bir sekilde alır neden abartıosunuz ki kotu falan die.O olaylar sadece gostermelik.Baska sekilde de yapılabilirdi film.Yorumları okudum yok para uzerine olmus yok mutluluk sadece paraymıs falan.Abi soyle dusunmek lazım.Mutfagına aylarca et girmeyen insanlar var ve tabi ki evine bir sekilde et girerse mutlu olursun.Neden para bu kadar goze carpmıs anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Şöyle kolpa filmlere/hikayelere karşı nedense tarafsız kalamıyorum. İlginç :) Bence başarılı bir çalışma, ellerine aldıkları konuyu güzel kurgulamışlar, güzel yansıtmışlar. Bir dünya kolpa film ve hikaye var, hepsi izlenme rekorları kırıyor. Sadece bir film bu, bir hikaye, gerçeği yansıtmak zorunda mı ? Değil. O yüzden düşünceni ben yapamıyorum, bu adamlar yapmış, ama çorbadaki biber benim, hiç de çekemem gibi bir şey hissettim, hoş değil, yani gerçek değil böyle bir şey gibi bir sebebe bağlamak benim garipsediğim, yoksa beğenmemişsindir o düşünceye saygımız sonsuz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kasabın kıymaları alıp paket yaptığı eliyle de parayı alması çok süper olmuş kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kingpin said: kasabın kıymaları alıp paket yaptığı eliyle de parayı alması çok süper olmuş kanımca. eet ona bende dikkat etmistim ama ne filmlerde ne hatalar oluo sonucta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar