Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülümse

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum , doğru yere mı açıyorum şu an bu topici , ya da önceden açıldı mı ama.. 4.5 dakikalık bir kısa film linki var aşağıda , gerçekten çok çok güzel bir çalışma olmuş. Uzun bir aradan sonra ilk kez şöyle gözümü yaşartacak bi şey oldu cidden..

http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=e408d89ae85c9a0b6deaeeec2a3cf7eb0cf9c5fd
Sosyal ağlarda paylaş

senaryo güzel
"yani paran varsa mutlusun" diye bi yorum var düşündürücü sdfgg
hatırlayan var mıdır konu dışında beyazıtın bi programına çıktığımızdan ve ordaki bi asistandan bahsetmiştin baya bi taştı sanırım ordaki kız o.dumur oldum biraz

+repsiyon

EDIT:OYNAYANLARA BAKTIM VALLAHA O YUH DSFGSFDG
Sosyal ağlarda paylaş

Killer bu bir tesadüf olamaz ilahi güçler o kızla senin birlikte olmanı istiyor. Git o kanala bul kızı.

Bu arada film güzel daha önce de görmüştüm ama madem bu kadar seviyor çocuğunu veya torununu, insan ne kadar sıknıtı çekerse çeksin o yaştaki bi çocuğu bütün gün sokakta mendil satmaya salmaz, o neden salıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana ne niye yazıyım falan diyodum ama yorumları görünce dayanamadım.

Çok kötü olmuş. Cidden çok kötü ama. Mendil satan kızın para almadan uzaklaşması falan. Şöyle kolpa filmlere/hikayelere karşı nedense tarafsız kalamıyorum, halbüki bırak saf insanlar izleyip gülümsesin dimi.

edit : bok gibi demiştim onu editledim. Emek harcamışlar, repi esirgiyorum bari bu kadar yerin dibine sokmayalım
Sosyal ağlarda paylaş

ya duz mantık iste iyilik yapan elbet karsılıgını bir sekilde alır neden abartıosunuz ki kotu falan die.O olaylar sadece gostermelik.Baska sekilde de yapılabilirdi film.Yorumları okudum yok para uzerine olmus yok mutluluk sadece paraymıs falan.Abi soyle dusunmek lazım.Mutfagına aylarca et girmeyen insanlar var ve tabi ki evine bir sekilde et girerse mutlu olursun.Neden para bu kadar goze carpmıs anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle kolpa filmlere/hikayelere karşı nedense tarafsız kalamıyorum.

İlginç :)
Bence başarılı bir çalışma, ellerine aldıkları konuyu güzel kurgulamışlar, güzel yansıtmışlar. Bir dünya kolpa film ve hikaye var, hepsi izlenme rekorları kırıyor. Sadece bir film bu, bir hikaye, gerçeği yansıtmak zorunda mı ? Değil. O yüzden düşünceni ben yapamıyorum, bu adamlar yapmış, ama çorbadaki biber benim, hiç de çekemem gibi bir şey hissettim, hoş değil, yani gerçek değil böyle bir şey gibi bir sebebe bağlamak benim garipsediğim, yoksa beğenmemişsindir o düşünceye saygımız sonsuz. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...