Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meira Gs'de

Zegna

Öne çıkan mesajlar

fernando meira said:
"Tek büyük Galatasaray"
Sarı-kırmızılı oyuncu, Türkiye’de geçen sezon şampiyonluk mücadelesinin iki takım arasında geçtiğini ve Galatasaray’ın şampiyon olduğunu öğrendiğini vurgulayarak, "Tüm sezon boyunca da ligi takip ettim. Portekiz’de de bu böyledir. Ben öyle tahmin ediyorum ki, yıllar geçtikçe diğer takımların da büyük takımlarımızın düzeyine yetiştiklerini ve gittikçe onları zorlayarak, ligin seviyesini de gittikçe daha da yukarı çıkartarak, daha keyifli, daha büyük bir rekabet ortamı yaratacaklarını
düşünüyorum" dedi. Bu arada Fernando Meira, röportajın sonunda "Tek büyük Galatasaray" dedi.

demiş. daha uzun röpörtaj gerçi de dikkatimi çeken bölüm bu oldu. keşke gözüyle takip etseymiş demek istiyorum izninizle.
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyonluk yarışından bahsediyoruz Mumu, 3 takım vardı işte.

Tamam BJK yoktu diye kızabilirsin ama hıncını bizden değil başkanınızdan teknik heyetinizden çıkar.

BJK en son ne zaman şampiyon oldu? Son 15 senede ne yaptı Türkiye liginde? Toplam şampiyonluğu nedir diğer 2 büyüğün yanında? Kadrosu nedir? Avrupa'da Chelsea'yı yenmek dışında ne başarısı var son dönemde? Avrupa'da diğer iki takıma oranla nasıl tanınıyor? Ne kadar ünlü ismi biliniyor?

Bir takımın iki as kaptanı birbiriyle tekme tokat yumruk yumruğa kavga eder mi yahu? Mahalle takımı mı bu?

Bir takımın taraftar gurubu "Biz isim olarak takımımızın önüne geçtik onlardan daha çok konuşuluyoruz" diye kendini fesheder mi?

Yani kusra bakmayın ama BJK kalan 2 takımın çok gerisinde. Sadece başarı ve kadro olarak değil vizyon olarak da isim olarak da böyle.

Biraz objektif bakıldığında zaten görülüyor. Kusra bakma ama gerçek bu yani. İsteseniz de istemeseniz de, kabullenseniz de kabullenmeseniz de her şey ortada.

Serdar Bilgili'yi gönderip kurduğu canavar kadroyu dağıtınca zaten son nefesini verdi BJK.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...