Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yok ibrahimoviçin değeri düştü biraz =( pato koy bence daha iyi olur dadsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ahuasduhads :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ardanın poposu kocaman lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Arda= Abromovic Seklinde satsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sebahattin said: ardanın poposu kocaman lan ardanin kafasi kocaman lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 garbage yolu gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bi postum olsun uçmadan burda =) Tepki alıcaz ama napalım artık yazmak lazım Hıncal'ın doğru söylediği yerlerde var abartmış biraz tabiki ama Arda'nın potansiyeli yapabilicekleri henüz tam ortada değil C.Ronaldo 150M na satılmıyorsa hani neden bizim bi futbolcumuz da 50M-60M gibi fiyatlar görmesin Sergen at yarışı peşinde koşmasa bu kadar para etmiyecekmiydi bu kadar küçümsemeyin Arda adam gibi devam eder aynı çabayı gösterir futbolunun üstüne koyarak hergün daha ileriye giderse bugüne kadar yaptığı gibi 20 de eder 40 da 60 da. Bu Arda'ya bağlı tamamen ha Arda'yı 15-20 gibi bi rakama satmak da kerizlik şuan alamazsın çünkü o paraya aynı derecede faydalı olucak bi oyuncu 20m bi klübü kurtarmaz ama şampiyonlar ligi finali kurtarır(polemik çıkmasın GS ŞL finali oynar demiyorum benim gözüm uefade) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yahu tamam arda iyi topcu.iyi bi paraya gidiceğide belli.ama uçmayalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hıncal gene uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ardayi verip direk chelseayi alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 aquila said: ardayi verip direk chelseayi alalim. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 arda tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 arda>fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kazım=arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 mADmaXimus said: Galatasaray Arda'ya yazik ediyor, keske satsaydi bu sene Galatasaray gibi bir takimda oynamaktan yeteneklerini gelistiremiyecek hatta korelticek Arda. Fiyati yavas yavas duser bence. boyle bi yalan da yok. sanki her sene kümede kalmaya oynuyoruz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 DeathLord said: Onyuzbinmilyon eder. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sabah gazetesi ronaldo haberlerine ağırlık verse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ulan duyanda Kaka'dan bahsediyor sanacak. Ronaldinho kaça gitmiş bi baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ronaldenyo'dan bu saatten sonra cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Kazım Kaka'dan iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 arda beni birebirde geçemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 teke tek maç yapsak alexi 3 avans 4 te biter yenerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben Kaka'dan iyi oynuyorum ama futbol sevmiyorum, yoksa milyonlar verirler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 en güzel işeydi. burak yılmazı biz halısahaya çağırmıyoduk adamı bjk aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar