Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özgüven eksikliği

shuTdoWnX

Öne çıkan mesajlar

Özgüven olmadan insan hiç bişey yapamaz. Ne çıkıp da 3 kişiden fazla insanın olduğu bir ortamda herkese hitap edebilirsin, ne güzel bulduğun bir kıza açılabilirsin, ne okulunda tanınan biri olabilirsin. Özgüven bir insanın en önemli şeyidir, şeyidir diyorum çünkü neyidir bulamadım, ama çok önemlidir. Benim en çok hoşuma giden şeydir mesela topluluğa konuşmak. Dışarı çıktığımızda mesela bütün masaya bişey anlatmaya bayılırım, bunlar hep özgüvenle olan şeyler. Ama mesela bazısının kelimeler ağzında düğümlenir, okulda bi sunum yapmaya çıkar 2 kelimeyi bir araya getiremez. Özgüven yoksa başarı yok, karı kız yok, popülerlik yok.

KARI İÇİN ÖZGÜVEN SAYIN ARKADAŞLAR.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kendime göre şahane bir özgüvenim var ama bir olay olsun fıkra olsun hiç anlatamam.Rezil ederim yada etmem ama etrafımdaki kimse anlamaz.Bende anlamadıklarını ben gülerken hepsi birbirine bakıp anlayan var mı diye kontrol etmeleriyle anlıyorum.Abi niye böyle oluyor ya :(.Çok pratik yaptım denedim yok olmuyor geliştiremiyorum o olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

shuTdoWnX said:
Xaenin said:
Özgüvenin yanında bir de iyi konuşmacı olman lazım. İstediğin kadar "ben her türlü ortamda lak lak konuşurum" de, konuşmayı ve dinletmeyi beceremiyorsan bir boka yaramıyor işte. Sevdim ben bu topiği fds.

:(
ne yapılabilir peki

Bilmiyorum ki sdfgfd. Ben şahsen kendimi çok beğenen bir hayvan olduğum için özgüvenim yüksek, çaresini bilmiyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
shuTdoWnX said:
Xaenin said:
Özgüvenin yanında bir de iyi konuşmacı olman lazım. İstediğin kadar "ben her türlü ortamda lak lak konuşurum" de, konuşmayı ve dinletmeyi beceremiyorsan bir boka yaramıyor işte. Sevdim ben bu topiği fds.

ne yapılabilir peki

Bilmiyorum ki sdfgfd. Ben şahsen kendimi çok beğenen bir hayvan olduğum için özgüvenim yüksek, çaresini bilmiyorum yani.

ya bende cok kendimi beğeniyorum ama
biraz özgüven eksikliğim var gibi :(
Sosyal ağlarda paylaş

shuTdoWnX said:
Xaenin said:

ne yapılabilir peki
paticik'e daha az girmekle başlayabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...