shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hakkında ne düşünüyorsunuz? cıvıtmadan lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Özgüven olmadan insan hiç bişey yapamaz. Ne çıkıp da 3 kişiden fazla insanın olduğu bir ortamda herkese hitap edebilirsin, ne güzel bulduğun bir kıza açılabilirsin, ne okulunda tanınan biri olabilirsin. Özgüven bir insanın en önemli şeyidir, şeyidir diyorum çünkü neyidir bulamadım, ama çok önemlidir. Benim en çok hoşuma giden şeydir mesela topluluğa konuşmak. Dışarı çıktığımızda mesela bütün masaya bişey anlatmaya bayılırım, bunlar hep özgüvenle olan şeyler. Ama mesela bazısının kelimeler ağzında düğümlenir, okulda bi sunum yapmaya çıkar 2 kelimeyi bir araya getiremez. Özgüven yoksa başarı yok, karı kız yok, popülerlik yok. KARI İÇİN ÖZGÜVEN SAYIN ARKADAŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 karı dedi bu topic 500 görür. reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Benim kendime göre şahane bir özgüvenim var ama bir olay olsun fıkra olsun hiç anlatamam.Rezil ederim yada etmem ama etrafımdaki kimse anlamaz.Bende anlamadıklarını ben gülerken hepsi birbirine bakıp anlayan var mı diye kontrol etmeleriyle anlıyorum.Abi niye böyle oluyor ya :(.Çok pratik yaptım denedim yok olmuyor geliştiremiyorum o olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Özgüvenin yanında bir de iyi konuşmacı olman lazım. İstediğin kadar "ben her türlü ortamda lak lak konuşurum" de, konuşmayı ve dinletmeyi beceremiyorsan bir boka yaramıyor işte. Sevdim ben bu topiği fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Xaenin said: Özgüvenin yanında bir de iyi konuşmacı olman lazım. İstediğin kadar "ben her türlü ortamda lak lak konuşurum" de, konuşmayı ve dinletmeyi beceremiyorsan bir boka yaramıyor işte. Sevdim ben bu topiği fds. :( ne yapılabilir peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Çok iğrenç birşey. Sap kalmana sebep oluyor. Bkz. ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 shuTdoWnX said: Xaenin said: Özgüvenin yanında bir de iyi konuşmacı olman lazım. İstediğin kadar "ben her türlü ortamda lak lak konuşurum" de, konuşmayı ve dinletmeyi beceremiyorsan bir boka yaramıyor işte. Sevdim ben bu topiği fds. :( ne yapılabilir peki Bilmiyorum ki sdfgfd. Ben şahsen kendimi çok beğenen bir hayvan olduğum için özgüvenim yüksek, çaresini bilmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yok ya birşeyler anlatma olayının birşeyi var ben yanlkış yapıyorum.Öyle birşey değil bu başka birşey.Üstüne gidip çözeceğim bunu.Olayı komik bulmasalar anlarım ben kötü anlattım kelimeleri kötü seçtim.Adamlar beni anlamıyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Xaenin said: shuTdoWnX said: Xaenin said: Özgüvenin yanında bir de iyi konuşmacı olman lazım. İstediğin kadar "ben her türlü ortamda lak lak konuşurum" de, konuşmayı ve dinletmeyi beceremiyorsan bir boka yaramıyor işte. Sevdim ben bu topiği fds. :( ne yapılabilir peki Bilmiyorum ki sdfgfd. Ben şahsen kendimi çok beğenen bir hayvan olduğum için özgüvenim yüksek, çaresini bilmiyorum yani. ya bende cok kendimi beğeniyorum ama biraz özgüven eksikliğim var gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Onu nasıl beceriyorsun?Özgüven kendine güvendir kendini beğeniyorsan kendini yeterli buluyorsun demektir.Kendini yeterli buluyorsun kendine niye güvenmiyorsun ki?Yanlışın var devrelerini gözden geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya kendimi beğeniyorum ama dış cevre arkadaş ilişkileri ile ilgili problemlerim var http://www.donusumkonagi.net/makale.asp?id=1770&baslik=ozguven_eksikligi_ve_cozum_yollari&i=ozguven bunu buldum ama ne kadar yararlıki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Kendine güven birşeyler okumakla gelmez ama. Pratiğe dökmen lazım. Her seferinde 1 adım daha ileri gitmen lazım. Mesela en önemli nokta: Hata yaparım diye vazgeçmemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 efsane topik dediler koştum geldim.. özgüven eksikliği başa beladır. başarısızlığın 1.faktörüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bunun kesin ve etkili bi çözüm yolu olmalı hiçbişi caresiz değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Özgüveni skill kasar gibi arttıramazsınız bence. Toplumun size davranışlarının da çok etkisi var sonuçta. Basit olarak hayvan gibi yakışıklı bi adam tipsiz bi adama göre daha özgüvenli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 özgüvensizlik oturmuşsa düzeltmesi gerçekten çok zor. intihara kadar yolu var bu durumdan birtek şey kurtarır adamı.çok para yürüyüşün degişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kesinlikle paranın olaganüstü bi gücü var.. ama bu iş parasızda yapılabilir ama nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Epic topic muhabbetini de ogretmez olaydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 onu biz nerden bilelim.kişinin ailesi,yaşadıgı yer,arkadşları bilmemnesini bilemeyizki. herkesin yöntemi kendine yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bir şeyi yaptığın için pişman olmalısın, yapmadığın için değil ! reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Uff (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Baluu said: Bir şeyi yaptığın için pişman olmalısın, yapmadığın için değil ! off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Baluu said: Bir şeyi yaptığın için pişman olmalısın, yapmadığın için değil ! rerörehelaaal. odamın güzel bi yerine yazayım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 shuTdoWnX said: Xaenin said: Özgüvenin yanında bir de iyi konuşmacı olman lazım. İstediğin kadar "ben her türlü ortamda lak lak konuşurum" de, konuşmayı ve dinletmeyi beceremiyorsan bir boka yaramıyor işte. Sevdim ben bu topiği fds. :( ne yapılabilir pekipaticik'e daha az girmekle başlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar