ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Darbe olmuş resmen, yeni mod eskisini indirmiş. Kral(içe:P) öldü, yaşasın yeni kral!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Wissy gibiler yesin sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hi2u wissy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hmm arada insanın bi küfür edesi gelir öle, etmiş rahatlamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 türk erkekleri konusu yüzünden banlanmışsa haksız yere gitmiş, en azından şahsi görüşüm. orda ki klişe muhabbetin daha über argolu versiyonlarıda patide mevcut oldu fakat banlanan olmadı. umarım haftalık yemiştir banını, sağlık olsun ne diyim. bide şu aralar gene herkes egosunun altında ezilmiş. lafım dory'e değil ortaya konuşuyorum. konular tartışma değilde sataşma alanına büründü şu aralar, gene şu laf sokma cabalarında herkes yine yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o değil de, Dory fake bi nickle gelse aramıza, selinn gibi yeni gelenler bölümüne "ben geldim, ben kızım heyoo" diye başlık açsa, "patiye kazayla kaydolan kız" olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşasa.. ne sıkıntı kalır ne bişey. yörünge dışı zamanını zevkü sefa içinde geçirir her türlü. bu arada, içerde adamım var, ban duyduğuma göre 3 günlükmüş. 3 günlüğüne ayarlar havada uçuşsun, geyiğin trolün bini bir para olsun. heyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bao yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Haksızlık yok açıkçası. Gayet severim, yakın arkadaşımdır ama bir an sinirine yenik düşüp küfür etti ve banlandı. Forum kuralları herkes için aynı olduğu için ortada haksızlık yok. Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim "AHAHAH". Ayrıca sçs dürüyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 arkadaşlar tartışacak bir şey mi var allasen? küfürden geçici ban gayet standart ve mod filan dinlemeyen bir uygulama burda yıllardır. dorican da bu sefer darlandığında çenesini tutmayınca yörüngeye çıktı işte. bir haftaya kalmadan geri gelir, hep birlikte neşemize bakarız yine. şaşıracak ne var anlamadım. no big deal. çok merak ediyorsanız deneyin, siz de uçacaksınız. @dory: lam kıskandım valla dorican. bigün ben de sizleri ortaokul yıllarımdan beri biriktirmiş olduğum şahane dağarcığımla tanıştırmak istiyom ama bugüne kadar kısmet olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aman yenge yapma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Emaleth said: @dory: lam kıskandım valla dorican. bigün ben de sizleri ortaokul yıllarımdan beri biriktirmiş olduğum şahane dağarcığımla tanıştırmak istiyom ama bugüne kadar kısmet olmadı :P koyver gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BloodyBeast said: bao yoksa? aynen. duygulunma, gözlerin dolmasın hemen. ben değildim selinn. hala kız olma ihtimali var onun da pek görünmüo ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bao da ekmeğin feyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 3 gün 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @füks ekmek kim de fake i olucam. ben ractamanius un fake iyim. bıktım racta acc.la hep donanım-yazılım kovalamaktan, ciddi yazılar yazmaktan, ayar yiyince tırsıp kaçmaktan. çok kişilikli bao acc.mi açtım. adeta yeniden doğdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nasıl küfür etti dory merak ettim ne yazdı? asfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 görünce 35dk kendime gelemedim ben. hayata farklı bakmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 benim hayatımda duymadığım küfürlerdi.şu ana kadar hep kendimi kötü sanardım.ama aslında dory'nin masum kedilerinden bir farkım yokmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Harbi çok merak ettim bende.Fazla alınmış ama yahu adam hafiften kendi çapında takılıyormuş.Biri bana ö.m atsın o küfürü üstüme alınmıcam lan :D.Atmayın yada vazgeçtim alınabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Masteis said: türk erkekleri konusu yüzünden banlanmışsa haksız yere gitmiş, en azından şahsi görüşüm. orda ki klişe muhabbetin daha über argolu versiyonlarıda patide mevcut oldu fakat banlanan olmadı. umarım haftalık yemiştir banını, sağlık olsun ne diyim. haksizlik varsa banin uc gunluk olmasidir, o kadar kisi daha hafif laflarla 1 hafta yiyor, sonra dory gelip o kufru ediyor haksizlik oluyor. hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 `bas git lan bebe!` dedi diye 1 hafta yiyenlere yazik =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oha 3 gün mü aldı.. diğerleri hatta aynı küfrü eden biri 1 hafta ban almış.. ırkıçıla son verelim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 eğer banı ondansa saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 tanrılar kurban mı istiyor yau? derisini de yüzelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @banı az bulanlar: saçmalamasak arada. ismail yk fake inin taunt ması var bu bir. bi kızın atar yapması normal olan sözler var bu iki. stop whining bu da üç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar