adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sukonun aptalca planları olmıyacaksa apppanın zevekliği olmıyacaksa aang'in penguenle kayması olmıyacaksa ne anladım ben the movie kısmından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Sparkcaster said: dizlerimin üzerine çöküp hayııııır diye bağırmak istiyorum, yue nin saçları beyaz değil, abuk sabuk işler yapmışlar sanırım, ocean spirit de var gibi durmuyo beyaz gibi yauv, ates yansiyo orda sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 film guzel olur da, avatar olmaz gibi geliyo bana su trailerdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 nasıl iroh yahu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 iskeletor gibi iroh mu olur lan? söyleyin şuna adam gibi çeksin filmi, dayak istemesin. iroh dediğin tombik amcadır abi, bunun yüzü içine göçmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 selahaddin eyyubi olur lan ondan. tombul tombul cay icmicek mi simdi iroh? lotus motus felsefe yapmicak mi, oyun oynamicak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 iroh dayının tipine bakarak filmin İYİLER VE KÖTÜLER konseptinde olucağını söyleyebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lam bana fake göbek takıp yaşlandırsan daha iyi iroh olurum be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abiiiiüğğğğğğ selahattin eyyübiğ olmuş bu adam cidden. bu ne böle. resmen fail ya oyuncu secimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ağlıyorum şu anda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 B)- Avatar State >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi bu ne ? ahuah ilk cıkan 1 dakikalık teaser'a cok ciddi demistim, ben mi yanlıs hatırlıyorum avatar'ı anlamadım ki =), bir tane mi komik bir sahne olmaz trailer'da yaw... ayrıca o iroh'sa diyecek lafım yok cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben daha ilk açıklandıgında demiştim shyamalan icine sıcacak diye bu filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 avatar the last psychopath olarak değiştirsinler ismini filmin ahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 peter jackson yönetseydi keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 LoTR'in ikinci kitabını okuduktan sonra ikinci filmi izle ve bu dileğini tekrar düşün. Makyaj teknolojisinin gelişimini gözönüne alırsanız karakterler okadar da kötü değil bence. Ayrıca bu daha birinci film, karakterlerin tipini gelecek izleyici tepkilerine göre değiştirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 2. filme azulayı megan fox oynasın bak nasıl gişe hasılatıyor film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lord_gorthaur said: 2. filme azulayı megan fox oynasın bak nasıl gişe hasılatıyor film :) ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yönetmen shyamalan, oyuncular tırt. bu ilk filmden cidden cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 shymalayanyaman iyi yönetmen, sadece filmlerin sonlarında fail oluyo. Ayrıca oyuncuların tiplerine göre değerlendirilmesi(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ya iyi de tabiki tipine gore degerlendiricez yani? hiç alakası yok su adamın iroh ile..azcık benzemesi lazım. yoksa adam gotume benziyo diye laf atmiyoruz adama. makyajla veya baska bir sekilde benzetilmesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 aquila said: film guzel olur da, avatar olmaz gibi geliyo bana su trailerdan sonra. aynen trailer kötü değil ama avatarda bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Laorx said: shymalayanyaman iyi yönetmen, sadece filmlerin sonlarında fail oluyo. Ayrıca oyuncuların tiplerine göre değerlendirilmesi(td) rezalet bir yönetmen. tek bir iyi filmi yok. (sixth sense dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sana gore. ben zevkle izliyorum filmlerini, signs haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Laorx said: shymalayanyaman iyi yönetmen, sadece filmlerin sonlarında fail oluyo. Ayrıca oyuncuların tiplerine göre değerlendirilmesi(td) arkadaşım kitaptan yapma film falan değil ki bu tipine göre değerlendirmeyelim. ortada hazır tipler var zaten, insan biraz olsun benzerini bulur dener ne bileyim yani. lord_gorthaur said: 2. filme azulayı megan fox oynasın bak nasıl gişe hasılatıyor film :) azulayı o oynasın da ty lee yi napıcaklar sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar