Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla iyi olmak

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:
nileppezdel said:
@axedice: Abi şansımın olmasını istediğim bi kız değil ki zaten olay farklı :D

Her kızı yanlışlıkla kankaya bağlama sendromundan haberdarsan dikkat et kankubat.

O ayrı mesele de zatne o yüzden yazacağım kıza o kadar iyiliğimi göstermeme kararı aldım. Bu yaşlarda kızlar p.ç erkeklerden hoşlanıyorlar biraz sanırım. Doğru değil mi?

Benim gibiler de 25-30 yaş arası evlenilecek adam işte.

ama çok pis yanılıyor olabilirim de :D
Sosyal ağlarda paylaş

Nilep senin olayına birde optimist açıdan yaklaşırsak insanlara istediklerinden fazlasını verme istedikleri ölçüde ver mesela partiye davet etmiş gitmişsin istediği buydu ve yaptın birde memnunmuşsun gibi davranma karşıda ki mutlu olur diye zaten istediğini vermişsin arkadaşın gelmeni istemiş gitmişsin bu kadar fazlası için kasma kendini.

Onun dışında obsesifik sende kayıp ilişkilerinde ki başarısızlıkları bencil olamamanda arama yok öyle birşey

oh harikasın cümlesi aşırı motivasyon içerikli bir cümledir karşı taraf gaza gelip erkenden su koyabilir ki bunun olucağını bilip de söyliyen bir kişiden korkmak gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

"all women just want bastards!"

koymasam olmaz lam
http://www.youtube.com/watch?v=bw-oCHZKS4g
h ttp://www.youtube.com/watch?v=bw-oCHZKS4g
daha kalitelileri için

http://www.youtube.com/watch?v=nq4_77Mh1co
http://www.youtube.com/watch?v=wDwsrR6Z4Rk
http://www.youtube.com/watch?v=a3h3l6KjZDw
h ttp://www.youtube.com/watch?v=nq4_77Mh1co
h ttp://www.youtube.com/watch?v=wDwsrR6Z4Rk
h ttp://www.youtube.com/watch?v=a3h3l6KjZDw

Sosyal ağlarda paylaş

Piç erkek olmakla alakası yok. Bugün annemle hatta konuştuk bu konuyu kız arkadaşımla masif bir kavgadan sonra. Kıza çok fazla iyilik yaparsan, iyilik yapmaman gereken bir durumda olay çıkar. Çünkü kızı alıştırmışsındır devamlı he gülüm he gülüm lafını duymaya, bi he gülüm demezsen niye bu sefer he gülüm demiyorsun olur. İlişkide karşındakine verdiğin kadar karşındakinden bişey beklemesini de bilmen lazım, ona da böyle olduğunu hissettirmen lazım. Yoksa kıza çöplük gibi davranırsan yersin kıçına tekmeyi. Önemli olan kız sana çöplük gibi davranmaya başladığında kıçına tekmeyi basabilmeyi bilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
nileppezdel said:
@axedice: Abi şansımın olmasını istediğim bi kız değil ki zaten olay farklı :D

Her kızı yanlışlıkla kankaya bağlama sendromundan haberdarsan dikkat et kankubat.

Yalnız bak bu olay ters de tepebiliyor. Etrafımdaki bütün erkekler kötü bitek sen iyisin diye hiç beklemediğin/istemediğin bi ilgiyle karşılaşıyosun. Based on a true story.
Sosyal ağlarda paylaş

ya da çok geniş bi ego havuzun var, aynı zamanda çok da cimrisin.
sürekli iyilik yapıp ego havuzunu dolduruyorsun. fakat bu havuzdan kazandığın idiosyncrasy credit'ini harcamıyosun.

her iyilik +10 puan,

birini bakkala göndermek = 70 puan
ayaklarını yıkatmak = 890 puan
arabanın tamponunu vurunca azar işitmemek = 1240 puan
evdekilerden habersiz ps3 almak = 4390 puan
kız ayarlamak = 6780 puan
kızın direkt vermesini sağlamak = paha biçilemez.

geri kalan herşey için, idiosyncrasy credit card.
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:
Nilep senin olayına birde optimist açıdan yaklaşırsak insanlara istediklerinden fazlasını verme istedikleri ölçüde ver mesela partiye davet etmiş gitmişsin istediği buydu ve yaptın birde memnunmuşsun gibi davranma karşıda ki mutlu olur diye zaten istediğini vermişsin arkadaşın gelmeni istemiş gitmişsin bu kadar fazlası için kasma kendini.

İyi de ben sıkılmadım. Ha evet sıkılsam da sıkılmadım derdim üzülmesin diye de sıkılmadığımı söylediğimde bile iyiliğimden öyle dediğimi düşünüyolar ya :S
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:
Onun dışında obsesifik sende kayıp ilişkilerinde ki başarısızlıkları bencil olamamanda arama yok öyle birşey

ister istemez arıyosun ya bunu engellemek zor benim için.. kesinlikle pişmanlık boyutuna varmasa da eğerler sömürüp duruyor beynimi.. bu her türlü insan ilişkilerinde oluyor bende.. burda belki akıl veriyor gözükebilirim ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı benimki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...