DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Zevk, tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 aquila said: bu duygularini bizimle paylastigin icin turk halki sana minnettar bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bone said: Son günlerde Sertab Erener videolarını tekrardan izleme hevesim geldi, ordan burdan birkaç klip buldum. Dün "Sakin Ol" klibini izlerken birşey farkettim. Başlangıç tanıtımında "Mithat Can" diye birisi var, klipte olduğunu bile hatırlamıyordum. "Acaba o yıllarda bir dizide meşhur birisi felan mıydı" dedim ama Mithat Can kim, hiç çıkaramadım. "Acaba bu kim, şimdi ne yapıyor" gibi şeyler aklıma geldi. Tam da bugün Hürriyet de Mithat Can haberine rastladım (bu tip düşündüğümüz şeylerin karşımıza çıkması tesadüf müdür, yoksa normalde hep vardır da dikkat etmediğimiz için mi gözden kaçar, bilemiyorum) görünce de "e oha ama yuh lan" tepkisi vermem kaçınılmaz oldu. Mithat Can'ın aslında Sezen Aksu'nun çocuğu olduğu ayrı bir ayrıntı bilgi elbette (ben evlendiğini bile bilmiyordum), ama çocuğun hali işte o çok şaşırttı. Zamanında Macaulay Culkin gibi kendi yerinize koyabileceğiniz kişiler böyle tuhaf bir hale gelmesi (ki Macaulay Culkin halen normal bir genç olarak hayatına devam etmektedir) insanı (ee... kelime gelmiyor aklıma) ayrı düşüncelere itiyor. Haber şu: http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/9466990.asp?gid=222&sz=97013 Before & After resmi de şu: http://img229.imageshack.us/img229/4973/mithatcanyj8.jpg Niye böyle bir vücuda (ki son yıllarda çekilmiş diğer resimlerine baktım normal bir kişi gibi gözüküyormuş) sahip olma gereği duymuş onu merak ettim. Gay mi olmuş yoksa mankenlik ajansına felan mı heves etti (e Arnold gibi vücut geliştirme şampiyonalarına katılacak hali yok sanırım, o yüzden aklıma başka seçenek gelmiyor). Bir de boyu, yaşı neymiş onu yazmamışlar. Eeee... enterasan tabii... ::o Boyunu niye merak ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Çok kalender quotelamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 sezen aksu'nun oğlu mankenlik ajansına heves etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 paticigin uye sayısı kadar hatun goturmustur, bilgi uni de tanıstım ben bu adamla cokta mutevazi herif dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Azmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bizim üniversite'den. tanıyorum hatta öğrenci birliği seçimlerinde beraber çalıştık. gay diyenlere diyorumki, bsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ÜÇGEN CAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kitana said: ÜÇGEN CAN Mithatayı (canlığı şirinliği kalmamış onun asdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 *cough*fag*cough* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Niye böyle bir vücuda (ki son yıllarda çekilmiş diğer resimlerine baktım normal bir kişi gibi gözüküyormuş) sahip olma gereği duymuş onu merak ettim. Gay mi olmuş yoksa mankenlik ajansına felan mı heves etti (e Arnold gibi vücut geliştirme şampiyonalarına katılacak hali yok sanırım, o yüzden aklıma başka seçenek gelmiyor). Bir de boyu, yaşı neymiş onu yazmamışlar. Böyle demiş konuyu açan arkadaşta.. Bir kere konu neden açılmış hiç anlamadım, Neden vucut yapmayı gaylık veya mankenlık ajansına başvurmakla özdeşleştirdin inan yakından uzaktan anlamadım. İnsanın kendi öz saygısı varsa zaten spor salonuna gider vucudunu toparlar bu kendıne kalmış birşey.. Bırde demıssın eskı resımlere baktım normal bır kısı gıbı gozukuyor, konuyu açan arkadaşın normal kişi olarak nitelendirdiği insan nasıl birşey oluyor ? Kilolu, Yağ oranı tavan yapmış göbekli ? o zaman doğru kaka mithatcan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bilgi amaçli acilmi$ i$te, o cocuk bu adam olmu$. bitti bu kadar, tarti$ilacak bi$ey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Allah'ın Mithat Can'ı pati'de bile insanları birbirine düşürmüş ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bone'a kasmaktan birbirine düşüyor millet. gay diye ciddi dememiştir herhalde bone'da.misal kişiseldeki parmak arası terlik gay mi muhabbeti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bir umuttur yasatan insani geyigi iste heveslenmis adam ya gayse diye fazla gitmeyin ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 theCio said: İnsanın kendi öz saygısı varsa zaten spor salonuna gider vucudunu toparlar bu kendıne kalmış birşey.. benim öz göbeğime saygım var; bu sebeple spor salonlarının önünden bile geçmiyorum. mithat'ın kafa harbi fındık gibi kalmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bone kendi sahip olamıyor öyle vücuda diye başkalarına bok atmasa ölecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ‘Action Man Mithat’ın yanında, 2 yıldır birlikte olduğu ve geçen yıl poposunu öperkenki pozuyla hafızalara kazınan sevgilisi İlhem’in olmaması dikkat çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 benim 3 tane ek$ın menim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 böle çakralar auralar komikler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Valla ben konuyu sevdim.En azından richie rich in gerçek ismini öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 isim falso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Tespit var burda ; vucut gelistirme yapmak icin gay olmak veya mankenlige merak salmak gerekir önermesi. Gay konusu ilgi alanım değil fakat bu sekilde bir vücutla ancak konu mankeni olunur ayrıca gay olunmaz doğulur asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu topikte acaip derecede fitness bbing kıskanan nerd görüyorum haha, haydi gençler wowda x4 yapılan popolarınızı gyme götürün şekillenin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar