Asgard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yalnız bosslarda zor he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Genelde grup questleri oluyor onların zaten. Tek uğraşma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3mm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 oyunu alıp oynıcaklar hangi serverda başlıcaksınız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legendturk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yanılmıosam 2 server war zaten pvp ve pve olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ben pve-hero oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legendturk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 eğer birlikte oynamak isteyen arkadaşlar warsa buraya server ve ismleri yazsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 geldi mi dnr'a falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ben bu oyunu edinmek istiyorum nerden alabiliriz? steam falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 steamde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 lvl gayet hizli aliniyor valla..21 oldum kasmadan keyifli de instancelar..simdi greenlantern dovme gorevinde tikandim azcik baya eglenceli.. eksi olarak gozume takilan sey var..pvp instance arena modlarinda hemen gelmiyor sira kafasina gore..chat sistemi rezalet, tooltip yetersiz.. ama combat super eglenceli bence.. metropolisde gayet dengi dengine adam kovalayip carpisabiliyorsun falan gokdelenler arasinda o guzel oluyor..stun cok buyuk rol oynuyor...guard tusunu kullanmaya alisinca pvp daha guzel oluyor..lololstunlocklol durumunu bozuyor cunku. bakim su instance lari merak ediyorum insanlar biraz daha skill alsin..genelde bosslari dovmek bazen zor/eglenceli olmus. bence bu oyuna review notu 8.5 vericekler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 frapsla kısa kısa videolar çekmeniz mümkün mü kendi oyunlarınızdan? (megaupload'ın video yükleme özelliği vardı sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Chat sistemi çok kötü, UI si beta da baya değişiklikler geçirdi o kadar feedbackten sonra ama chat sistemi hala aynı. Zorla voice-Communication a zorluyorlar adamı. O da herkese uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 zorla voice in olayı oyunun ps3 dede olması kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 @Mono: LVL 21'e kadar tek mentorun gorevlerini yaparak mi geldin? Cunku lvl 8 oldugum an bana diger 2 mentorun gorevleri de acildi(bane+agent ...), iste illa maximum level olmak icin diger 2 mentorundan gorevlerini mi yapmaliyim yoksa sadece circe ile devam etsem sorun olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ankarada telefon etmediğim yer kalmadı resmen ps3 versiyonunu şunun bulamadım bi türlü. tr.playsation.com da release 12 diyor eu release 14 zaten hala yok piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 end game'e gelen var mı. content yetersiz diye korkuyodum, bu tür bişeyler okudum. soğudum resmen. almakla almamak arası gidip gelirken kötü oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 end game'e gelemedim daha ama 3-4 instanstan fazla olacagını sanmam olay pvp tamamen.Kanımca 2 aydan fazla oynancak bi oyuna benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ha sunuda ekleyeyim ama savaslar pvp acayip eğlenceli suan için 1 hafta sonra ne olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3mm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 eu-pvp serverında başlıcam bu akşam bakalım ne olucak :) birde okadar yatırımı 1 aylık yapmazlar simdi göz boyamak için kolay yapmıslardır peş peşe pach lerle desteklemeyi planlıyolardır oyunu yoksa single player bi oyun diil sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 günde 2 saat oynanabilecek grind/para ile uğraşma olayı olmayan ( guild wars gibi ) pvp(e) 'si iyi bi oyunmudur. Kıyaslamayı Gw ile yapabiliyorum zaten başkada yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Cok saglam casual bir mmo-action oyunu olmus. Evet gunde 2 saat girerek eglenebilirsin. SOE'den bu kadar basarili oyun beklemiyordum hakikaten =P Hardcore oynamak istiyorsaniz baslamayin yanliz tamamen casual oyunculara gore yapilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Bu oynayanlarin alayi pc versiyonu mu kullaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3mm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 oyunu aldım kurdum son(sanırım) 8.8gb lık download yapıyo. yalnız oynayanlara birşey sorucam oyunu steamden aldım orda account bölümü war oyunun arayüzünde alt kısımda activasion key yazıp active etmek zorundamıyız yoksa steamdan zaten aktif edildimi cünkü benim keyimi kabul etmiyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sylian said: SOE'den bu kadar basarili oyun beklemiyordum hakikaten =P 3 ay sonra kallavi bi patchle sicarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar