mono Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 keske bilseydim gibi bir post buldum..baya faydali. oyun ile ilgili detaylar, oyun ici incik boncuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Post iyiymiş baya. Birde X box joysticki taktım çok daha rahat oldu oyunu oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Bone said: batman olabiliyor muyuz oyunda? ninja+gadgeteer gibi yani? yoksa her karakter birbirine benzer şekilde sade hack&slash mi oluyor oyun? Karakter yaratırken hazır templateler var. Batman , Superman , Greenarrow vs diye tıklıyorsun tüm özelliklerle kostum dahil tıpatıp aynısı oluyorsun ( Fiziksel görünüm hariç, saç, göz rengi vs. ) Arkadaşlar beta da her yol denedim ama ulaşım, kaçma, kovalama açısından FLY en iyisi. Yoksa Spiderman gibi duvardan duvara da dolanabilirsiniz ama ben çok adam avladım öyle kaçamadılar :) Seçtiğiniz özellikleri combatta da kullanabiliyorsunuz. Misal FLY da adamların etrafında hortum gibi dönüp AOE knockback atabiliyordum. Gökten BAM diye tepelerine inebiliyorsunuz vs vs. Çok kapsamlı oyun yani ama mouse düşmanı ve az bir lag oldu mu hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 deep freeze ice/hand blast/wonder woman/pve ama oyunu biraz ogrendikten sonra pvp ye geçmeyi düşünüyorum bellide olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 vertigo karakterleri var mi? gerci onlarin cogu superhero degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 oyunu oynamak istiyorum ama 50 dolara değecek bir oyun mu karar veremedim. mesela champions online ve city of heroes'dan fazla ne sunuyor bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Dc Universe sunuyor işte. Ayrıca o younlardan daha hoşuam gitti bu oyununs istemi benim. Birde Gothamdan Metropolis'e gidip orda q yapma şansı var mı? Gotham hep karanlık içim bayıldı resmen asdfdasf. PVE de villain nick: Rabec birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben de sırf gotham kasmak istiyorum. lvl 1-max arası gothamda yaşayabiliyorsan iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 progamer said: Birde Gothamdan Metropolis'e gidip orda q yapma şansı var mı? Gotham hep karanlık içim bayıldı resmen asdfdasf. Her iki tarafta da max a kadar takılabiliyorsunuz. Şehirden şehire geçebiliyorsunuz. Hero lar için "Watchtower" , villain ler için "Hall of Doom" ( Hall lı bişeydi yanlışda hatırlıyor olabilirim ) bölgelerinde geçiş yerleri var. Gotham'da hiç gündüz olmuyor, Metropolis'de de hiç gece olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Almaya değer mi Pc'ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 trial olsa deneyecem ama o da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Oyun daha yeni çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Tamamda, bende anlamıyorum bunu. Abi firmaların trial la alıp veremediği ne? Niye saklıyorsun insanlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 para verip alin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 indeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Zaten oyun iyiyse, millet trialdan sonra parasını verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 beta gelenler denemiş oluyor da, böyle bodoslama 50 dolar vermek koyuyor. oyun singleplayer bile değil ki, 50 dolar verip oyun kötü olsa bile tekrar tekrar oynayabilesin. mmorpg'ler paso kapanıyor şakır şukur. şimdi buna da 50 dolar vericen, iki ay sonra kapancak felan. insanın içinde kalacak. gamespot'ta "today's #1 game" statüsünde gerçi kendisi, ama gamespot ve gametrailers'ta video incelemesi yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sp oyunları 3-4 ay oynuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 daha fazla da oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Ben yaşlandım artık, hiçbir sp oyunu aralıksız 3-4 ay oynadığım olmadı 5-6 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sp oyunlarina paradami veriyorsunuz ? acikcasi al oyna singleden fazla oynarsin herhalde. kac tane single i 6 ay oynadin ki ust uste ? sonucta 30 yasinda olsan 20 yildir oyun oynasan toplamda 40 tanemi single oynadin ? cok daha fazladir herhalde sayisi, 200 ?? yapma yani single i 6 ay oynuyorum biraz abartma olmus. oynadiklarin anca uzun soluklu rpgler veya karsilikli oynadigin stratejiler olabilir, mmolar her turlu en az 3 ay oynanir. freeler de var istersen, lotro misal guzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 mmo'ya para da mı veriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legendturk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 pvp hero legendturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 görev sonunda boss kestikten sonra cıkan ara videolardan sonra ses tamamen gidiyor oyunu yeniden başlatmam gerekiyor varmı aynı durumu yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Ben de yoktu öyle bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar