Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Düzenleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben kendim çıkrattırılmış versiyonunu rarladım upload ediyorum şuan beceremeyenler hiç uğraşmasın o garip rar sistemiyle diye. işte böyle fedakar biriyim ben. kızlar bana ulaşın bakın fedakarım sdfgsdfhfgs yada uykusuzum bilmiyorum :D edit: neyse sabah upload edicem şimdi uyumalıym bi 4-5 saat yoksa ölürüm yarın akşam. iyi geceler hadin yarın upload eder atarım yada biri benden önce davransın tutorial yapmaya kasacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Oyun içi görüntüOyunun YüklenmesiLinkteki dosyayı indirdikten sonra Winrar ile dosyamızı acıyoruz. İçinden çıkan 3 adet dosyadan Setup.exe'ye tıkladığımızda oyun bulunan klasörün içine kurulacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra mutlaka SetupReg.exe'yi çalıştırın.Oyunun Ayarları Oyunu netten oynamak içinOyuna Giriş said: New Game > Internet Game > Enter Nickname > Standart Room Extra Oyundaki Extras menüsünden Tutorials bölümüne girmeniz menfaatinize olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Oyunun kendi sitesi yok mu? Niye RapidShare'dan indiriyoruz? Setup.exe ile kurulumu yapmıyor muyuz? SetupReg.exe dosyası ne için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Oyunun kendi sitesi varmı yokmu bakmadım. Ama oyun dosyası RIPlenmiş durumda yane aslında 200 küsür MB olan 40MB cıvarına indirilmiş. SetupReg dosyasına basma sebebinizde oyun yuklendikten sonra registry'e kuruluma dair eklemeleri yapması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 xaty said: Oyunun kendi sitesi yok mu? Niye RapidShare'dan indiriyoruz? Setup.exe ile kurulumu yapmıyor muyuz? SetupReg.exe dosyası ne için? biz günlerdir oynuyoruz kurana kadar anamız ağladı... o yüzden insanların oyuna gelmesini teşvik etmek için setup ı kolaylaştırılmış bi versiyon biz yapalım koyalım rapidshare e dedik... sizin iyiliğiniz için yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 iyilik yapmışsınız adam azarlamış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 İyilik yap denize at boşver olur böle şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bir de oyun'un tutorial'i var. Texas'ın nasıl oynandığı'nın vs.. Anlatıldığı, ihtiyacı olan bakabilir; http://forum.paticik.com/read.php?25,3151634 Ayrıca, oyunu kendi siteme upload ediyorum, bitince linki veririm, RAPİD HÖRÖRÖRÖR, diyen arkadaşlar Direct Download yapabilirler, http'den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 GOGO geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Açtım masayı gelen gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 DİRECT DOWNLOAD LİNKİ : NO RAPİD YES AVENTİNE YES DİRECT YES HTTP http://avntn.org/poker.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 indiriyorum ben de..king oynamaktan sıkıldım,poker oynayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 İndirelim bir ya işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tutorial örnekleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oyunda bug oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 gelen varmı 2 el atalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Linux için yok sanırım o yüzden bu sefer şanslısınız B) Vindovs kurana kadar siz antremana devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ya surekli kicked from the game diyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar