-007- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Fitoterapi derslerinden taze bilgi: At kestanesi isimli bitkiyi kullansın arkadaşın. Damarlara iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bence ilk bi eczacıya danışın. ondan sonra doktora gidersiniz. belki sıcak oturma banyosu+kremle fitille falan çözülebilecek bişeydir öyle doktor müdahalesine ihtiyaç yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 muayenesi çok fena haberi olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hemoroid hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 çok mu acıyo yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hemoroid tedavisi kadar insanın psikolojisini bozan bişey yok. alleh cezasını versin öle hastalığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Abi hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 merak eden açsın ekşiyi okusun biraz. güzel yazmışlar. sabah erken .ıçmam için şu an yatmam lazım. doktor her gün düzenli oturmazsan wcye sakata bağlarsın dedi. alıştırıyorum bünyeyi. hadi ei geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Of büyük geçmiş olsun valla. Benim ev arkadaşlarımda da var (Evet ikisinde), bayaa üzüyo adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Maraş'ta dönemin hastalığıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 maraştaki bağsurdur. ancak bizim gibi elitler hemeroid olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kıl dönmesi bi de bu işte, çok fena bişi. 2 kez kıl dönmesi ameliyatı oldum, 3.sü yolda sanırım. orangutan olarak doğmak benim tercihim değildi. blame the god, not the player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 cok izdirapli, korkuyla siciyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 halinize şükredin bence basurlular. prostatla ilgili bi sorunum var galiba heran prostat kontrolüne girebilirim. nasıl yapıldığını bilmeyen varsa araştırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 familyguyda bir bölümde vardı ordan öğrendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi kontrol sorun deil, parmagi yediginle kaliyosun, hemoroid surerli bi izdirap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ginaly said: maraştaki bağsurdur. ancak bizim gibi elitler hemeroid olabilir. Velhasil kelam, bendeniz zamaninda ''pilonidal sinus'' adli masabasi hastaliga yakalanmistim, proleteryan dilinde KIL DONMESI diye hitab ediyorlardi kendisine, cok fazla makale yazmaktan olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bol bol acı yesin, sonra direkt doktora gider zaten o acıyla. Problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bol acı ve mayalı içki dahada dışa vurumu oluyor dua edinde iç kanama yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 MADBOY said: ginaly said: maraştaki bağsurdur. ancak bizim gibi elitler hemeroid olabilir. Velhasil kelam, bendeniz zamaninda ''pilonidal sinus'' adli masabasi hastaliga yakalanmistim, proleteryan dilinde KIL DONMESI diye hitab ediyorlardi kendisine, cok fazla makale yazmaktan olsa gerek. Arkadaşım, sinüs plonidal o. Lütfen, daha elit bir dünya için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 2008 senesi içinde 3 ameliyat oldum 1 sinüs 2 hemo 3 hemo rougeler arkadan hemoluyo paso :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 babam oldu iç kısımda olunca ameliyatta dış kısımda olunca bildiğin neşterle kes sonra dikiş felan napıyosa öyle yani berbat bişi lan ondan sonra tuvalet işi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Valla Maraş'ta milletin götünde çıkıyo da o hastalık, sizin anüsünüzde oluyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 anüs götte değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar