Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Theghosthand said: Verdikleri morfin değil dikkatli ol her verileni posta posta alma.yanlış anlama çıkar diye editledim mesajı. verdikleri morfin oluyo biliyorum rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sıcak suya otur. (kamyoncu çömelişi yapıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Aiko said: Theghosthand said: Verdikleri morfin değil dikkatli ol her verileni posta posta alma.yanlış anlama çıkar diye editledim mesajı. verdikleri morfin oluyo biliyorum rahat ol Doktor adama diretiyorsun ya helal olsun.Böbrek ağrısı gibi tekrarlama olasılığı yüksek olan hastalara morfin verilmez canıms.Etken maddelerini ve ne işe yaradıklarını yazayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Canıms güzel olmuş ama.Canlarım falan gibi.Ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Theghosthand said: Aiko said: Theghosthand said: Verdikleri morfin değil dikkatli ol her verileni posta posta alma.yanlış anlama çıkar diye editledim mesajı. verdikleri morfin oluyo biliyorum rahat ol Doktor adama diretiyorsun ya helal olsun.Böbrek ağrısı gibi tekrarlama olasılığı yüksek olan hastalara morfin verilmez canıms.Etken maddelerini ve ne işe yaradıklarını yazayım mı ?son 3 sancımda da morfin verdiler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Sırtını duvara yaslayarak otur. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Hangi hastane orası?Bundan sonra bi buscopan al baktın dayanamıyorsun voltaren yaptır bi sağlık kuruluşunda.Morfin çok uç ve tercih edilmeyen bir ağrı kesici böbrek taşı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 özel göztepe hastanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sana sunlardan onerıyorum herturlu tasa bırebır asdada gecmıs olsun belkı bıraz gulersınde agrılarını unutursun dıye sey ettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 geçmiş olsun yahu. Çok kötü bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 valla sancım tutunca kurtuluyimde nası olursa olsun diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 birazda ırsi bunlar ailende fln varsa sendede oluo.umarım çabuk atlatırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oha bu topicte psikolojim bozuldu. geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Arkadaşa mont verin. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Çok kötü ya :( Arkadaşlar geçmiş olsun hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evdeysen ve hastaneye gitmene rağmen ağrı geçmediyse yapacağın en iyi iş küvete sıcak su doldurup içine oturman. taş veya kum dökerken en rahat bu şekilde geçiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 valla yazan varmı bilmiyorum. aşırı miktarda su içip işeme. devamlı su iç patlayana kadar öyle düşer. veya hastaneye git serum bağlasınlar böyle en narkotiğinden. bide yanında normal serum versinlerki çişin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Babama çok sık olurdu oradan biliyorum. Bol bol su/bira iç. Gerekiyorsa abart. Yerinden kalkmaya falan zorlama fazla kendini taş düşüyorsa ve çok hareket edersen bi yerleri yırtma ihtimali falan var, olabildigine seri hareket etme. Küvete sıcak su doldur ve içine yat en azından rahatlatır. Kesinlikle ve kesinlikle hemen doktora git, taş ise kırsınlar çok acı çekersin yoksa. Bir dahaki sefere olmaması için: Deli gibi su ve bira iç, babam her gün 1 bira içer ortalama sırf bu illet yüzünden işe yarıyor cidden. Çok mineralli şeyleri yeme, abartma sanırım kuruyemiş falan yasaktı emin degilim ama sen doktorunu dinle o daha iyisini söyler. Ve kesinlikle doktorunun dediklerini yap çok illet bişey bu gecenin köründe aniden acılar içinde uyanabilirsin. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 NECROMANCER ANNELERE SELAMLAR.. Arkadaşlar çocukluğunuzdan beri süt, peynir ve benzeri şeylere abanıyorsanız kalsiyumdan dolayı aşırı fazla oksolat birikiyor.Ama sadece böyle bişey yapmamanız yanında ek besinler almanız gerekiyor. Benim gibi nooß luk yapıp.Her gün "Aa güne 1 bardak süt iyi gelir" diyip onu içip, öğün yapmassanız böbrek taşı oluşma riski çoşar biraya mahkum kalırsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Kocakarı ilacı gibi gelebilir ama bi balığın kafa kemiğini toz halinde içiyorlardı ve daha hızlı ilerliyordu süreç. Belki de plasebodur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sıvı alcan işemicen en basiti olay o basınç yapıcak böbrekten yollayacaksın çüke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ya patlarsa basınçtan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Geçmiş Olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 geçmiş olsun benim de başımdan ikinci bir kum dökme olayı geçti 2-3 ay kadar önce, ofisteyken. bu genetik/ırsi bir olay, durdurmak için yapabileceğin pek birşey yok. fakat azaltmak için yapabileceğin şey çok. en önemlisi, bu rahatsızlıktan müzdarip olanların hayatlarında sıvı tüketimine çok dikkat etmeleri gerekli. milletin "bira iç, bira" demesine bakmayın. en güzeli sudur. günde en azından bir litre su içmeye çalışmalı. daha da önemlisi bunu "ya yediğimiz ekmekte bile su var, ayrıca içmeye gerek yok" diyerek ötelememeli. su içmekten kimse zevk almaz ama yarım litre peti oyun oynarken bilgisayar yanında tutarsanız iki dikişte biter.. hele ki çalışıyorsanız masanızın üstünde devamlı bir pet şişe olsun, gördükçe bir yudum alın.. onun dışında, genel olarak ve özellikle ağrılar başladığında böbreğini sıcak tutarak kan dolaşımını hızlandırmanın da faydası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Güzel açıklama yapmışsın sağolasın mum. bugun belli oldu 4.5mm çapında bir taş söz konusu fakat böbrekten kanala girmiş. yalnız mrk ettiğim bir durum var bu taşı buradan eriterek yavaş yavaş mı atıyoruz yoksa bu şekilde çıkabiliyor mu? eğer bu şekilde çıkacaksa yandık nasıl gecer 4.5mm incecik yerden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar