GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ? ingilizcede mirrorless mı diyolar bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hahah hayır rollers derler ingilizcede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Fuzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 rollers on the floor laughing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 rot the fol is thol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Xo said: Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bi polis bi zenciyi kovalarken "dur bok suratlı!1" demiş, zenci de dönüp "bok suratlı mı, dostum sen hiç aynaya baktın mı ha?!" demiş, o günden beri polislerin adları aynasız kalmııııııııııııış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 "nereye gidiyosunuz" "aynasızların insan oldugu bi yere" Gazap Üzümleri. john steinback valla bende anlaımş deelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 shuTdoWnX said: "nereye gidiyosunuz" "aynasızların insan oldugu bi yere" Gazap Üzümleri. john steinback valla bende anlaımş deelim yani polislerin olduğu bir yere gidiyomuş dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Şu tarz bi şey duymuştum. Bi zamanlar herkes saçını taramak çin ayna ve tarakla gezermiş. Ama polislere yasakmış bu olay o yzden aynasız demişler. O yüzden de Karakolda Ayna var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o romanda polisler heryerde var ama insanlara kötü davranıyolar "aynasızların insan oldugu bi yere" derken iyi davranan polisler vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Queen said: Şu tarz bi şey duymuştum. Bi zamanlar herkes saçını taramak çin ayna ve tarakla gezermiş. Ama polislere yasakmış bu olay o yzden aynasız demişler. O yüzden de Karakolda Ayna var. hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Queen said: Şu tarz bi şey duymuştum. Bi zamanlar herkes saçını taramak çin ayna ve tarakla gezermiş. Ama polislere yasakmış bu olay o yzden aynasız demişler. O yüzden de Karakolda Ayna var. ben de ekşisözlükte okumuştum bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben de aynasız insanların diye okudum ehe ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DEEEEYM KAPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 eski dönemlerde allah aynaymış .. polisler allahsız oldukları için aynasız deniyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dfsfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 seyden karakolda aynaa var cevriyme sende kara sevda var diye bi turku war ya bu turkuden sonra aynalar kaldirilmis karakollarda ondan beri aynasizlar deniyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 BonePART said: seyden karakolda aynaa var cevriyme hadi anladık typo senin karakteristik özelliğin de, nerenle yazıyosun sen bonePART ya?! huaheuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 eskiden polis arabalarında tek ayna olurmuş sadece sağda ya da solda o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 PrudenT said: eskiden polis arabalarında tek ayna olurmuş sadece sağda ya da solda o yüzden :) Vay ben bunu yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hapisanelerde yeni gelen mahkuma, diger mahkumlar hucrelerinden ayna cıkartıp yansımadan bakarlar kaflarını cıkaramadıkları için, filmlerde fln gormuşunuzdur polislerin öyle bisie ihtiyacı olmadıgı icin sınıf farkını belirtmek için aynasızlardır onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 eski ve tek aynalı araba. olmadı pru ı-ıh :P edit: lol dosya adı ps_testarossa falan imiş, photoshop deil. araç ferrari ve hakkaten tek aynalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar