Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 release olduktan 6 ay sonra f2p olur ya sabredin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Xenocide said: bu oyun anladığım kadarıyla planetside'ın warhammer evreni edition. doğru mudur? persistent mmofps. battlefield tarzı 30v30 lobby fps, maç skorları warhammer haritasındaki faction sınırlarını belirliyor sanırım (bu kısımdan emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 direk Planetside gibi yapsalarmış ya ne gerek varmış lobby pvp'ye becerememişler demek ki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 warhammer fanboyuyum diye mi bu kadar seviyorum acaba bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 hepmimiz wh fanboy`uyuz, oyun kötü, sende sorun var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 oyunla alakam yok zaten de, pek satamamislar gibi (75k) yakinda f2p olurlar. lakin muzikler olmamis cogu fis fis geciyor parcalarin, epic degil. Gothic Armada'nin ost cook daha iyiydi wh40k olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 dreagloth said: hepmimiz wh fanboy`uyuz, oyun kötü, sende sorun var bence yok ya şimdi çıktım oyundan bence siz sıkıldınız artık oyun oynamaktan, o yüzden oyunlara bok atıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yoo oyun bildiğin bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 neyse ben eğleniyorum Rank 4 e de az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 necron oynayabilsek bi denerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 f2p geliyormuş http://www.mmorpg.com/warhammer-40k-eternal-crusade/news/latest-state-of-the-crusade-called-free-carnage-edition-1000043428 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Oyun 10 sene önce çıksaydı, sadece "köyü bir oyun olmuş" der geçerdim. Artık Warhammer oyunlarında Totalwar veya Gothic gibi iyi oyun çıkması bir istisna haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 warhammer fanları malesef yaşlandı iyice yeni fan da yetişmiyo gibi ondan hep oyun beğenmemeler. yoksa gayet eğlendim ben bu oyunda en az 50 saat played var 28 yaşındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 f2p açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 girlymani uyandirmislar statisten neden spiritual liege in donusunu haber vermiyonuz hic? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Bone said: letumexordo said: Hayır. Her şeyin aynı olduğunu söylüyor, evrenlerin aynı olduğunu değil. yav adam evrenlerin aynı olduğunu söylüyor halen konuşuyorsun :D Yav adam her şeyin aynı olduğunu söylemiş, lore bile aynı demiş boş yapma. Bu arada bu hesabımın olduğunu bilmiyordum. Hesap açmıştım bir ara ama onay e-postası gelmiyordu falan haberim olduğu iyi oldu arkamdan konuşanlar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 yazuach said: Bu nedir ya? Yazık harbiden yıl olmuş 2016 bu grafik ve animasyonlar... 10 yıl öncesinin oyunu gibi duruyor valla. Grafik ve animasyonlara takılma, oyun oynaması bayağı eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Remus said: http://forum.paticik.com/read.php?71,5916639,page=1 Geçmişide iyimiş. Yav olm şöyle milletin odak noktası olduğu biri hakkında kendi açtığı postları veya attığı postları örnek gösterip dalga geçmeye çalışmasına tilt oluyorum. Bu kadar mı yıkıksınız da böyle şeyleri taşak malzemesi hâline getiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Boneslark said: Şu topiğe her girdiğimde oyunla ilgili bir yenilik, bir haber bulma umudum azalıyor doğrusu Her gördüğün posta cevap vermek zorunda değilsin (bu dahil olmak üzere)*. Her sayfada ayrı bir wot , bir bütün olarak değilse ayrı postlar halinde atıyorsun :I Warhammer aromalı rapperla tartışma başlığı olmuş resmen *cidden wot ne birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Aga sen ne yapiyon sabah sabah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 DA2019 said: Evet kafamız rahat, oyunu konuşmaya başlayabiliriz. Bu oyunun space marineden farkı nedir acaba? Motor bile aynı motor. Ben ne yapmak istediklerini anlamadım. Twitchteki gameplay i seyretmiştim, aynısı yani. Kafanız rahat oyunu konuşamayacaksınız çünkü geri döndüm zuhahahahahahaha. Bu oyunun Space Marine'den çok farkı var, geçen seneden oynayan biri olarak yazayım. Belki oynamışsındır biliyorsundur belki de oynamamışsındır ama farketmez kendimce farklarını yazmak istiyorum. Öncelikle motordan bahsedeyim Space Marine Unreal Engine 3 motorunu kullanırken bu oyun Unreal Engine 4 motorunu kullanıyor. Aynısı falan değil Pre-Alpha videosunda bile bayağı fark var yani görülüyor. Space Marine'in oynanışı akışken ve hızlıyken Eternal Crusade'in melee oynanışı bayağı hantaldır, oyunu oynarken düşünmene vakit sağlar. Space Marine'i oynarken ise her şey reflekslerine bağlı olarak gelişir. Space Marine'de prolara karşı pek şansın yokken Eternal Crusade'de pro da olsa meleede rakibinin oynanışını analiz ederek oynanışına anti strateji geliştirebilirsin. Tabi adam oyunun mekaniklerini senden daha iyi kavramışsa ve senden daha iyi oynuyorsa büyük ihtimalle seni indirir. Ama bu Space Marine'deki gibi seni sürekli indirme şeklinde olmaz, bir onun indirip bir senin indirme şeklinde de olabilir. Ben oyuna 2017'in sonlarına doğru başladım ve meleede genelde herkesi alırım. Oyunu başından beri oynayan biri beni bayağı zorlamıştı Garrison'ın arenasında ama bir o alıyordu bir ben alıyordum. Onun dışında ateş etmeye gelirsek sen SM'de Heavy Bolterla pozisyonunu almadan yavaş yavaş ateş edebilirsin, kesintisiz atışlar yapmak içinse pozisyonunu alman gerekir ama EC'de Heavy Bolterla hedef almadan öyle dümdüz tutarak ateş etmenin bir yolu yok. SM'de koşarken reload yapabilirsin ve friendly fire yoktur. EC'de ise gerçekçi fizik vardır, koşarken reload yapamazsın, eğer reload yaparken düşersen reload'ın yarıda kesilir ve friendly fire vardır. Bu olay çok kanser çünkü kimi zaman düşmandan çok takımına ölürsün bir de bazı silahlar var aoe vuruyor tam kanser. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Xenocide said: Aga sen ne yapiyon sabah sabah? Ben yokken arkamdan konuşulanları cevaplamaya geldim. Yıkığın biri benim yerime "rapper256 benim" falan diyordu. Asıl sen nabıyon bu saatte? Senin postunu da alıntılamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 yazuach said: Planetside 2'yi al. Pve ekleyip mmo haline getir. Space Marine konseptine sok. Al sana Warhammer 40k Online... En basit açıklaması bu olur herhalde. EC zaten PS2 konseptinde olacaktı ki. Ayrıca PS2 de MMO değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar