downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 said: Vhailor: When the injustice is great enough, Justice will lend me the strength needed to correct it. None may stand against it. It will shatter every barrier, sunder any shield, tear through any enchantment and lend its servant the power to pass sentence. Know this: there is nothing on all the Planes that can stay the hand of justice when it is brought against them. It may unmake armies. It may sunder the thrones of gods. Know that for ALL who betray Justice, I am their fate... and fate carries an Executioner's Axe. The Nameless One: I see. Vhailor: No, you do NOT see. Pray you NEVER will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: Google'a Vhailor yazdım bu çıktı Yuh, hem Warhammer başlığığna yaz, hem Vhailor'u tanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ingilizce bilmeyen adam diyaloglarından kitap yazılan bir oyunun badassını nerden bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Doğru diyorsun, gitmiş yatmış zaten baksana. Tam tırsak çıktı, Warhammer 40k Online oyunu çıkarsa oynayamaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Su gezegendeki en tehlikeli varlık türündensin rapper vurdukça öleceğine güçleniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Lan neler dönmüş dün gece. Kaçırmışız eğlenceyi. /Summon RRA. Panpa gel seninki coşmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 downwhereiam said: said: Vhailor: When the injustice is great enough, Justice will lend me the strength needed to correct it. None may stand against it. It will shatter every barrier, sunder any shield, tear through any enchantment and lend its servant the power to pass sentence. Know this: there is nothing on all the Planes that can stay the hand of justice when it is brought against them. It may unmake armies. It may sunder the thrones of gods. Know that for ALL who betray Justice, I am their fate... and fate carries an Executioner's Axe. The Nameless One: I see. Vhailor: No, you do NOT see. Pray you NEVER will. Türkçesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 kaçın lan adam bildiğiniz grandiyöz manide :) "Aynştayn yanımda halt etmiş, orası kesin. Ben Mevlana'yı bile beğenmeyen adamım ulan siz kimsiniz ki!?" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 mardox said: kaçın lan adam bildiğiniz grandiyöz manide :) "Aynştayn yanımda halt etmiş, orası kesin. Ben Mevlana'yı bile beğenmeyen adamım ulan siz kimsiniz ki!?" demiş Grandiyöz manide nedir lan? Ahuahaha. Ulan çok komik adamlarsınız hakkatten. Lan 22 yaşındayım diyorum adam orada yazdığımı ciddiye alıyor. Şaka gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Asteroth said: Değişik bir arkadaşa benziyorsun, belki 666 muhabbetine şeytan falan sempatin varsa mesaj atmanı engelleriz dedim ama yemedin. Başka bir yol bulup senin mesaj atmanı engellememiz lazım şimdi. Sütünü içip yatsana artık sen? Şimdi mutlu musun? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 dreagloth said: Ben 32 yaşımdayım hala süt içiyorum lan, buranın değişiği benim Süt her yaşta içilir. Fakat 13-14 yaşlarında bir veletsen gelişimin için süt içmen gerekli bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Ahahahaha. DynamicK reyiz konuya mesaj atarken mesajlarımın görünmesi için yönetici onayından geçmesi olayını kaldırmış. Büyüksün DynamicK reyiz. dreagloth said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 oyle bi olay yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Nasıl bir olay yok olm? "Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu mesajı halen gönderebilirsiniz, fakat forum yöneticileri mesajı onaylamadan diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecektir." diye hata alıyordum daha düne kadar bu konuya mesaj gönderirken. Ben de geriye dönüp, yazdığım mesajı kopyalıyordum. Daha sonra başka konudan verdim zaten cevapları. :D Art arda çok fazla mesaj gönderdiğim zaman da çıkıyordu bu hata ama biraz bekleyip gönderdikten sonra hata almıyordum. Ama dün falan ne kadar beklersem bekleyeyim bu hatayla karşılaşıyordum mesaj göndermeye çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 olm mu? canin saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Olm tabi. Ne o? Zoruna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 hosuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 dinamik reizin evine bir gidersen bakalım reizliği kalacak mı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 rapper256 said: mardox said: kaçın lan adam bildiğiniz grandiyöz manide :) "Aynştayn yanımda halt etmiş, orası kesin. Ben Mevlana'yı bile beğenmeyen adamım ulan siz kimsiniz ki!?" demiş Grandiyöz manide nedir lan? Ahuahaha. Ulan çok komik adamlarsınız hakkatten. Lan 22 yaşındayım diyorum adam orada yazdığımı ciddiye alıyor. Şaka gibi. :D İcgorune saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Spam uyarısı alıyorsan spam sayılacak kadar fazla mesaj atıyorsun demektir. Adminlik bir olaydan ziyade common sense denilen nane >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 dreagloth said: dinamik reizin evine bir gidersen bakalım reizliği kalacak mı heh Neden la DynamicK reyizin evinde ne varmış? Ayrıca DynamicK reyiz duymasın ve ev ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 aquila said: hosuma gitmedi. Niye la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Redeagle said: Spam uyarısı alıyorsan spam sayılacak kadar fazla mesaj atıyorsun demektir. Adminlik bir olaydan ziyade common sense denilen nane >_> Hata olmuş la burda :D Belki de o yüzden spam dedi, aynı mesajı göndermeye çalıştığım için. Ama öyle olsa "göndermeye çalıştığınız mesajın aynısı konuda bulunmaktadır. spam koruması nedeniyle aynı mesajların gönderilmesine izin verilmemektedir" tarzı bir şey demesi lazımdı. :D Common sense ne la? Olm sürekli banlıydım diyorum. Önceden mesela spam diyordu, ama mesajı değiştirip, nokta falan ekleyip gönderebiliyordum. Geçen gün hiç gönderemedim işte, banlanmıştım. Olay DynamicK reyize tezahür edince çözüldü. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 mardox said: rapper256 said: mardox said: kaçın lan adam bildiğiniz grandiyöz manide :) "Aynştayn yanımda halt etmiş, orası kesin. Ben Mevlana'yı bile beğenmeyen adamım ulan siz kimsiniz ki!?" demiş Grandiyöz manide nedir lan? Ahuahaha. Ulan çok komik adamlarsınız hakkatten. Lan 22 yaşındayım diyorum adam orada yazdığımı ciddiye alıyor. Şaka gibi. :D İcgorune saglik Nerden anladın la içgörümün olduğunu? :D Redeagle said: Spam uyarısı alıyorsan spam sayılacak kadar fazla mesaj atıyorsun demektir. Adminlik bir olaydan ziyade common sense denilen nane >_> E evet spam sayılacak kadar fazla mesaj atıyorum ama spam fazla mesaj atmak değil, gereksiz mesaj atmaktır. Ayrıca baştan geçici spam alırken, sonradan kalıcı olmuştu dreagloth reyizin sayesinde. .-. Aha spam uyarısı verdi mesela mesajları çok seri bir şekilde attığımdan dolayı. 3 saniye saydı, saniye bittikten sonra göndere tıkladım, "bu moderatöre iletilmiş bir forumdur bla bla bla" dedi. O yüzden mesajımı güncellemek zorunda kaldım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Redeagle said: Spam uyarısı alıyorsan spam sayılacak kadar fazla mesaj atıyorsun demektir. Adminlik bir olaydan ziyade common sense denilen nane >_> E evet spam sayılacak kadar fazla mesaj atıyorum ama spam fazla mesaj atmak değil, gereksiz mesaj atmaktır. Ayrıca baştan geçici spam alırken, sonradan kalıcı olmuştu dreagloth reyizin sayesinde. .-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar