Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

rapper256 said:

Beyler WAR'da Chaos tarafında her yerde göz var. Bu benim dikkatimi çekti ve acaba Warhammer da Illuminati'ye kapılmış olabilir mi diye düşündüm. İnternette arattım, oyunun direk hikayesinde varmış sanırım Illuminati. Şöyle yazıyor.

"The Illuminati is an Imperium-spanning secret society whose hidden objectives are declared to be in support of humanity and the Emperor, and against the forces of Chaos."

http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Illuminati

Space Marines dediğin Templar, Chaos dediğin Illuminati, Eldarlar da Mason zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem illuminatı ansıla cıklıyo herseye göz koymalarını?
daha coğrusu illuminati gözcü diyenler nasıl acıklıyo?

chaos, eger kavramsal yaklasırsak, daha üst ama tümüyle bizim boyutlarımı kapsamıyan bir evrendeki bişiler.
bizim 2 boyuta buyuk rahatlıkla bakabildiğimiz gibi, onlarda bizim zamanda akan 3 boyutumuza bakabiliyolar, ama tümüyle kapsamadıkları için o kadar rahat değiller.

gözler bunun simgesi, bide tzench işte.

illuminati aksine chaos'un düşmanı. dertleri imparator'u tahta mahkumiyetini bitirmek. imparator kalksa zaten bütün chaos'u falan dövecek bir adam, ama işte evrenin falan yok olmaması için bilmem kac bin yıldır tahta oturmus pisişiyo durmadan.

bide en eski chaos tanrısı nurgle, thzeench baya sorna geliyo. nurgle tzeenchten 40k'ya kadar gecen sureden cok daha fazla yalnıs yasamıs, cağlar cağlar falan işte .

sonra bakıyım ne var, warhammerdada aslında tanrılara teker teker tapıyolar, cok nadir 4 tanrı bi araya gelip chaos undiveded olarak mevzu yaratıyo. cok nadir olup oldumu işte ortam dağıtan bi durum. 40k'da olunca chaos herecy oluyo, imparator sayesinde yırtıyo evren.
warhammer fantasyde cok daha sık oluyo, ama ordada cüceler var o yüzden np.
Sosyal ağlarda paylaş

@yekeyeke
Eğer beni kastediyorsan troll değilim ben

@Cuce
Valla yazdıklarından hiçbir şey anlamadım. İlaç kullanıyorum dediğim gibi belki ondandır. Illuminati gözcü diyenler, olayı Illuminati'nin her yere göz koymasını, dünyayı Deccal'in gelişine hazırlamak olarak açıklıyor. Dünyayı Deccal'in gelişine hazırlayınca nolacaksa artık asdasfsadas
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de hiçbir online oyunda olmayan(ben şimdiye kadar hiç görmedim, duymadım) özelliği getirip oyunda PhysX veya AMD'nin HSA fizik motorunu kullanabilme seçeneği sunsalar nasıl olur? Ha PhysX mmorpg oyununda çok kasar np ama zaten sistemi çok sağlam olan adamlar açar bunu. Bence PhysX olmalı bu oyunda. Görüşümü saçma bulabilirsiniz ama ben bu oyunun yenilikçi olmasını ve her şeyi kapsamasını istiyorum. 3 way SLI 4 way SLI yapanlar kullanabilir mesela fizik motorunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bir de bu elemanlar hangi forumda cevaplıyordu soruları? Link verin de sorayım bakalım PhysX desteğinin olmasını düşünüyorlar mı(ki benden başka kimsenin aklına gelmiyordur :D), oyun AMD destekli mi olacak falan sormak istiyorum. Bir de oyunun grafik motoru da önemli tabi. Unreal Engine 4 olursa tadından yenmez. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...