Densiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 topikten ban yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 öyle deme interneten arattım diyor, örgütlü olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Chaos'un arkasında aslında ergenekon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 rapper256 said: Beyler WAR'da Chaos tarafında her yerde göz var. Bu benim dikkatimi çekti ve acaba Warhammer da Illuminati'ye kapılmış olabilir mi diye düşündüm. İnternette arattım, oyunun direk hikayesinde varmış sanırım Illuminati. Şöyle yazıyor. "The Illuminati is an Imperium-spanning secret society whose hidden objectives are declared to be in support of humanity and the Emperor, and against the forces of Chaos." http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Illuminati Space Marines dediğin Templar, Chaos dediğin Illuminati, Eldarlar da Mason zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 taular da nur cemaati işte beyler, teyitli bilgi yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Harbi ergen kaynıyor forum. Bir şey dedik trolledi yine liseliler. Devam edin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Teyitli bilgi veriyoruz, troll diyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Bence kafa buluyorsun benimle. Ha ciddiysen de eyvallah. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 illuminati kelime olarak illuminate'den türetilmiş, anlamı ruhani. https://www.vocabulary.com/dictionary/#word=illumination herhangi bir kısaltma veya kod değil o sebepten her gördüğünüzde bir tarikata bağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Illuminati'yi görünce insan bildiğimiz Illuminati'ye bağlıyor olayı doğal olarak. Ayrıca Chaos bölgelerinde bir sürü göz var. Bunu nasıl açıklayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 EVET BUNU NASIL AÇIKLIYCAKSINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mmo 'suzluk milletin başına vurdu. Çıksın artık ne çıkacaksa oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bingildak said: EVET BUNU NASIL AÇIKLIYCAKSINIZ? ATEYİSLER???? ACİL CVP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paticiğin hemen hemen her bölümünde maaşlı bir troll olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bilmem illuminatı ansıla cıklıyo herseye göz koymalarını? daha coğrusu illuminati gözcü diyenler nasıl acıklıyo? chaos, eger kavramsal yaklasırsak, daha üst ama tümüyle bizim boyutlarımı kapsamıyan bir evrendeki bişiler. bizim 2 boyuta buyuk rahatlıkla bakabildiğimiz gibi, onlarda bizim zamanda akan 3 boyutumuza bakabiliyolar, ama tümüyle kapsamadıkları için o kadar rahat değiller. gözler bunun simgesi, bide tzench işte. illuminati aksine chaos'un düşmanı. dertleri imparator'u tahta mahkumiyetini bitirmek. imparator kalksa zaten bütün chaos'u falan dövecek bir adam, ama işte evrenin falan yok olmaması için bilmem kac bin yıldır tahta oturmus pisişiyo durmadan. bide en eski chaos tanrısı nurgle, thzeench baya sorna geliyo. nurgle tzeenchten 40k'ya kadar gecen sureden cok daha fazla yalnıs yasamıs, cağlar cağlar falan işte . sonra bakıyım ne var, warhammerdada aslında tanrılara teker teker tapıyolar, cok nadir 4 tanrı bi araya gelip chaos undiveded olarak mevzu yaratıyo. cok nadir olup oldumu işte ortam dağıtan bi durum. 40k'da olunca chaos herecy oluyo, imparator sayesinde yırtıyo evren. warhammer fantasyde cok daha sık oluyo, ama ordada cüceler var o yüzden np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 @yekeyeke Eğer beni kastediyorsan troll değilim ben @Cuce Valla yazdıklarından hiçbir şey anlamadım. İlaç kullanıyorum dediğim gibi belki ondandır. Illuminati gözcü diyenler, olayı Illuminati'nin her yere göz koymasını, dünyayı Deccal'in gelişine hazırlamak olarak açıklıyor. Dünyayı Deccal'in gelişine hazırlayınca nolacaksa artık asdasfsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 40bin yıllık gizem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 WAR kapanıyormuş beyler. Oysa doyamamıştık daha. :( http://www.ign.com/articles/2013/09/20/warhammer-online-shutting-down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 O değil de hiçbir online oyunda olmayan(ben şimdiye kadar hiç görmedim, duymadım) özelliği getirip oyunda PhysX veya AMD'nin HSA fizik motorunu kullanabilme seçeneği sunsalar nasıl olur? Ha PhysX mmorpg oyununda çok kasar np ama zaten sistemi çok sağlam olan adamlar açar bunu. Bence PhysX olmalı bu oyunda. Görüşümü saçma bulabilirsiniz ama ben bu oyunun yenilikçi olmasını ve her şeyi kapsamasını istiyorum. 3 way SLI 4 way SLI yapanlar kullanabilir mesela fizik motorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ha bir de bu elemanlar hangi forumda cevaplıyordu soruları? Link verin de sorayım bakalım PhysX desteğinin olmasını düşünüyorlar mı(ki benden başka kimsenin aklına gelmiyordur :D), oyun AMD destekli mi olacak falan sormak istiyorum. Bir de oyunun grafik motoru da önemli tabi. Unreal Engine 4 olursa tadından yenmez. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 rapper256 said: WAR kapanıyormuş beyler. Oysa doyamamıştık daha. :( http://www.ign.com/articles/2013/09/20/warhammer-online-shutting-down Kötü oldu bu. WAR oynamayı düşünüyordum ben bu sıralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 HSA fizik motoru değilmiş bu arada. HSA, fizik motorunu CPU'ya değil işlemci içindeki GPU'ya yaptıran olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 çok bilgilendim bilgiye doydum hatta artık bu topağa gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ben de oynayacaktım bir ara da kısmet olmayacak işte. Aralık ayına kadar zamanın var. Elini çabuk tut oyna bir an önce. @RRa Neye oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar