Marv Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Shopto'da pre-order başlamış. Release tarihi olarakta 20.03.2012 tarihi gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 umarım hazır olmayan oyunu çıkarmazlar. pre-order ı görünce aklıma gelen şey; - gelir elde etmek için 2 faction hazır diyip bitmemiş oyunu pazarlayacaklar. geri kalan factionları expansionlarla satmaya çalışacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bramstokerm lol :) bu arada, shopto'ya güven olmaz diablo 3 içinde aynısını yaptılar. release'e 2 ay kalsa ortada bir sürü reklam dönerdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Redeagle said: Lucas'a haber verelim o zaman ._. aslında lucas da biliyor sci-fi değil fantasy/space opera olduğunu. adam bilimden ziyade ırklara ve jedi güçlerine yönelik çalıştı, özellikle ilk film tam bir quest filmi olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ya takılmayın bu kadar :) alıntı yaptığım mesajda warhammer 40 k için sci-fi denmişti o yüzden pek düşünmeden öyle yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 star wars evrenine sci-fi dedin ve şimdi öleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 2 factionla 40k mı olur abi şu oyunu kimlere yaptırıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 iyiler versus kötüler olmasın hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bone said: aslında lucas da biliyor sci-fi değil fantasy/space opera olduğunu. adam bilimden ziyade ırklara ve jedi güçlerine yönelik çalıştı, özellikle ilk film tam bir quest filmi olmuştu. Canım ne olursa olsun most important sci-fi falan yazsan google'a ilk çıkanlar arasında olan bir seri. Hatta uzunca bir dönem trek ve wars nerdleri arasında olandan büyük bir bilim kurgu kapışması görmedi bu dünya sdf. Varsın vermesin motorun kaç santim hacmi olduğunu, alternatif evreni yeter. Yani alt tür oluşturup filmleri o şekilde sınıflandırabiliriz tabi ama bende bu sefer çıkıp bsg için sci-fi değil amiralin gemi yönetme simülasyonu derim. Aynı şey olur. Benim warhammer 40k üzerine okuduğum şeyler(ki küçük bir 40k maket ordum bile var) hiç şu aletin, olayın bilimselliği ne acaba üzerine dönen şeyler değildi zaten. Daha ziyade kişiler, gruplar ve yarattıkları olaylar ön planda. Bu 40k evreninin güzel bir bilim kurgu evreni olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 adamın klozette otururken yazdıgı bir takım hayal ürünü, suni ve bizi maneviyattan uzaklaştıracak bu şeytan icadı dünyaya bu kadar takılmayalım arkadaslar. sci-fi deyip geçiyorum dünyanın her yerinde star wars sci - fi dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Kucukken Star Wars'un bilimkurgu oldugunu dusunurdum. Daha sonra fantazi oldugu sonucuna vardim. Simdi ise ikisinin arasinda bir yerde oldugunu dusunuyorum. Ayni sey Warhammer 40K icin de gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Marv said: Shopto'da pre-order başlamış. Release tarihi olarakta 20.03.2012 tarihi gösteriliyor. evet shoptoya mail attım adamların cevabı da bu; said: Dear xXx In reply to your inquiry "here warhammer 40k: dark millenium online can be pre-ordered. but there s not any official announcement": I have talked to the purchasing team about this and they have advised me that this is the release date the publishers have advised us. If this changes we will amend our website sraight away. Best regards, Tristram mailda oyunu sattıklarını fakat resmi bir açıklama olmadığını söyledim. mailı cevaplayan kişi de satın alma grubu ile görüşmüş ve yayıncının bu tarihi kendilerine bildirdiğini söylemiş. eğer değişiklik olursa sitelerini hemen düzelteceklerinden bahsetmiş. yani mart ayı benim için bekleyişle geçecek gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 çok iyi bi haber saolasın king, içime su serptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Benim hala şüphelerim var. Eğer çıkacak olsa şimdiye kadar çoktan reklamlarını görmeye başlamıştık. fakat şu da var. oyun içi videolar gördük 2011 yılında. yani hiç hazır olmayan bişiden de o oyun videolarını yayınlayamazlar değil mi? not: az önce thq ya da mail attım. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 oyun hakkında hiçbişi yokken ortada nası çıkıcak ki mart ayında, imkansız bence. bariz bir pre-order booster başka birşey değil, birde 3 ay önceki bir haber var March 2013 diyor orda da mesela. shop.to yiyor sizi herzamanki gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 shopto'ya güvenmeyin pre-order'da, diabloIII'te de yaptılar. bugün yarın çıkması lazımdı d3'ün shoptonun hesabına göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Alisveris sitelerinde sistem geregi listeye koyduklari oyuna bir cikis tarihi yazmalari gerekiyor. Ama aslinda cikis tarihini bildikleri falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 shopto sallıyordur tabikide ama iptal edilmiş oyunu da satmak gibi bi salaklık yapmaz herhalde diyor, umudumu koruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 KingV said: ...not: az önce thq ya da mail attım. bakalım. yemedi :) bugün gelen bir cevap ile adamlar çıkış tarihlerini sizinle paylaşamayız demiş :P en azından bir ihtimal shoptoya müdahale ederler. yalan mı doğru mu görürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ya zaten hemen çıkmasın starwarsu bi sindireyim sonra ay baydım diim o arada çıksın hatta starwars da yeni class race falan getirsinler ama ben genede durmayım geçeyim falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Yokmu bi gelişme, açıklama falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Inquisition dan THQ ya bir müdahale bekleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 thq hisseleri yerlerdeymiş, http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2012/01/31/thq-faces-delisting-from-nasdaq/ japon ofisini de kapamışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ben THQ hadisesini çözebilmiş değilim adamlar çok iyi oyunlar yapıyorlar, buna rağmen nasıl batıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bütün paralar ses ve müziğe gidiyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar