Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

aslında lucas da biliyor sci-fi değil fantasy/space opera olduğunu.

adam bilimden ziyade ırklara ve jedi güçlerine yönelik çalıştı, özellikle ilk film tam bir quest filmi olmuştu.

Canım ne olursa olsun most important sci-fi falan yazsan google'a ilk çıkanlar arasında olan bir seri. Hatta uzunca bir dönem trek ve wars nerdleri arasında olandan büyük bir bilim kurgu kapışması görmedi bu dünya sdf. Varsın vermesin motorun kaç santim hacmi olduğunu, alternatif evreni yeter. Yani alt tür oluşturup filmleri o şekilde sınıflandırabiliriz tabi ama bende bu sefer çıkıp bsg için sci-fi değil amiralin gemi yönetme simülasyonu derim. Aynı şey olur.

Benim warhammer 40k üzerine okuduğum şeyler(ki küçük bir 40k maket ordum bile var) hiç şu aletin, olayın bilimselliği ne acaba üzerine dönen şeyler değildi zaten. Daha ziyade kişiler, gruplar ve yarattıkları olaylar ön planda. Bu 40k evreninin güzel bir bilim kurgu evreni olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Marv said:

Shopto'da pre-order başlamış. Release tarihi olarakta 20.03.2012 tarihi gösteriliyor.

evet shoptoya mail attım adamların cevabı da bu;

said:
Dear xXx
In reply to your inquiry "here warhammer 40k: dark millenium online can be pre-ordered. but there s not any official announcement":

I have talked to the purchasing team about this and they have advised me that this is the release date the publishers have advised us. If this changes we will amend our website sraight away.

Best regards,

Tristram

mailda oyunu sattıklarını fakat resmi bir açıklama olmadığını söyledim. mailı cevaplayan kişi de satın alma grubu ile görüşmüş ve yayıncının bu tarihi kendilerine bildirdiğini söylemiş. eğer değişiklik olursa sitelerini hemen düzelteceklerinden bahsetmiş.

yani mart ayı benim için bekleyişle geçecek gibi :P
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hala şüphelerim var. Eğer çıkacak olsa şimdiye kadar çoktan reklamlarını görmeye başlamıştık. fakat şu da var. oyun içi videolar gördük 2011 yılında. yani hiç hazır olmayan bişiden de o oyun videolarını yayınlayamazlar değil mi?

not: az önce thq ya da mail attım. bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...